Andrew Cunanan. Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 преди 5 часа , Jake каза: Пътувам доста в чужбина, никъде не виждам масово да се махат косми на крака при мъже, по-скоро това е огромно изключение ако някой го направи. А за жените които ги било гнус от косми....Намерете си жени. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 преди 55 минути, Ergeni каза: Поздрав за всички ирански принцеси във форума! Представяш ли си тоя мустак как ще се гелоса? Ами... гадничко! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 преди 51 минути, Andrew Cunanan. каза: Не завиждай, знам, че такива като мен са ви фетиш. :Д 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 преди 58 минути, Stela каза: Представяш ли си тоя мустак как ще се гелоса? Ами... гадничко! Пробвай и кажи как е станало Може така да се заобгли по краищата нагоре хихихи Нали всички жени искате да сте принцеси. Ми хайде, де! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 преди 22 минути, Ergeni каза: Пробвай и кажи как е станало Може така да се заобгли по краищата нагоре хихихи Нали всички жени искате да сте принцеси. Ми хайде, де! Ама аз нямам мустаци, как да пробвам? Не всички мечтаем да сме принцеси, грешиш тук. Израстнали сме до ниво кралици.. 🤭 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 преди 28 минути, Stela каза: Ама аз нямам мустаци, как да пробвам? Не всички мечтаем да сме принцеси, грешиш тук. Израстнали сме до ниво кралици.. 🤭 Пусни си. Все в някакъв момент ще избият. Ако не боцни тестестерон А, кралиците са в махалата при Рокса. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 преди 4 минути, Ergeni каза: Пусни си. Все в някакъв момент ще избият. Ако не боцни тестестерон А, кралиците са в махалата при Рокса. Сега темата е за обезкосмяване, не за придобиване на ново окосмение. Иначе те бива в съветите, но ще пропусна. 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Не. Видно и от тази снимка - нямам и нужда Добре, че е само Фотошоп както пее Титащата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 18 Report Сподели Публикувано Март 18 преди 9 часа , Ergeni каза: Поздрав за всички ирански принцеси във форума! Тази някога е била еталон за ЖЕНСКА красота. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 19 Report Сподели Публикувано Март 19 Наскоро спорих с един колега по въпроса Коментираше как можело някои жени да ходят с космати ръце, в кой век живеели. Като го питах той маха ли си космите някъде по тялото и беше мега възмутен как можело, бил мъж. Питах го "там долу гнездо ли имаш" и почна да мига на парцали Как да им обясниш на някои, че малко хигиена не значи по-малко мъжественост?! За мен един мъж трябва да си маха космите долу и на подмишниците. На другите места - както си реши. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 19 Report Сподели Публикувано Март 19 преди 2 часа , Just_Me каза: Наскоро спорих с един колега по въпроса Коментираше как можело някои жени да ходят с космати ръце, в кой век живеели. Като го питах той маха ли си космите някъде по тялото и беше мега възмутен как можело, бил мъж. Питах го "там долу гнездо ли имаш" и почна да мига на парцали Как да им обясниш на някои, че малко хигиена не значи по-малко мъжественост?! За мен един мъж трябва да си маха космите долу и на подмишниците. На другите места - както си реши. Мъжко било.... Те бъркат понятието. Трябва да са по-космати от маймуна или да приличат на Горила. На такива им трябва кола маска и завързване. Няма не искам! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 19 Report Сподели Публикувано Март 19 преди 5 часа , Just_Me каза: Наскоро спорих с един колега по въпроса Коментираше как можело някои жени да ходят с космати ръце, в кой век живеели. Като го питах той маха ли си космите някъде по тялото и беше мега възмутен как можело, бил мъж. Питах го "там долу гнездо ли имаш" и почна да мига на парцали Как да им обясниш на някои, че малко хигиена не значи по-малко мъжественост?! За мен един мъж трябва да си маха космите долу и на подмишниците. На другите места - както си реши. Хигиената няма нищо общо с космите по ръцете. Това е нелепо. И да, едно е при жени, друго е при мъже. преди 3 часа , DevilWish каза: Мъжко било.... Те бъркат понятието. Трябва да са по-космати от маймуна или да приличат на Горила. На такива им трябва кола маска и завързване. Няма не искам! Горила или маймуна, няма нищо общо с нормалното мъжко окосмение, защо от едната крайност на другата? Както казах, ако си пасивен гей е нещо друго..Те често играят ролята на жени и ги искат напълно обезкосмени. Понякога във фитнеса виждам чичаци с шкембете и избръснати крака и ръце в опит да изглеждат млади и са нелепа гледка. :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 19 Report Сподели Публикувано Март 19 преди 6 минути, Jake каза: Хигиената няма нищо общо с космите по ръцете. Това е нелепо. И да, едно е при жени, друго е при мъже. Горила или маймуна, няма нищо общо с нормалното мъжко окосмение, защо от едната крайност на другата? Както казах, ако си пасивен гей е нещо друго..Те често играят ролята на жени и ги искат напълно обезкосмени. Понякога във фитнеса виждам чичаци с шкембете и избръснати крака и ръце в опит да изглеждат млади и са нелепа гледка. :Д Лично аз мисля, че е по-добре да се махат космите. По-добре изглежда тялото, а пък когато видиш изпотен мъж и с косми под мишниците..... юююююююююююююююююююуууууууууууууу.... Пък колкото до гнездото долу за което е споменала @Just_Me това имам предвид..... Ами много е гнусно, гадно и неприятно. Не могат да твърдят, че е гейско да се бръснеш и поддържаш! Все пак живеем в 21-ви век. Ти говориш за НОРМАЛНО мъжко окосмяване, но я си помисли, колко такива има които са с ПРЕКАЛЕНО мъжко окосмяване и не се поддържат ИЗОБЩО. Наричат го женско, гейско, грозно. Но не непременно. То пък ако си космата маймуна е супер мъжко....... Даже секси не е. За мен секси би било само ако имаш брада...... (не съм с брада, но ми допада този стил.... бръсната глава с брада) 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 19 Report Сподели Публикувано Март 19 преди 8 минути, DevilWish каза: Лично аз мисля, че е по-добре да се махат космите. По-добре изглежда тялото, а пък когато видиш изпотен мъж и с косми под мишниците..... юююююююююююююююююююуууууууууууууу.... Пък колкото до гнездото долу за което е споменала @Just_Me това имам предвид..... Ами много е гнусно, гадно и неприятно. Не могат да твърдят, че е гейско да се бръснеш и поддържаш! Все пак живеем в 21-ви век. Ти говориш за НОРМАЛНО мъжко окосмяване, но я си помисли, колко такива има които са с ПРЕКАЛЕНО мъжко окосмяване и не се поддържат ИЗОБЩО. Наричат го женско, гейско, грозно. Но не непременно. То пък ако си космата маймуна е супер мъжко....... Даже секси не е. За мен секси би било само ако имаш брада...... (не съм с брада, но ми допада този стил.... бръсната глава с брада) Както споменах, това е личен избор. Можеш да видиш окосмени мъже с колко последователи са в Инстаграм, това е като фетиш за адски много хора. Така че е въпрос на избор, ако ти се харесваш, партньора те харесва, защо да го правиш? Поддръжката означава къпане и хигиена, по-чист няма да станеш ако си избръснеш краката. Брадата всъщност задържа МНОГО повече бактерии, точно за това не разбирам когато някой си е избръснал гъ за, но е с огромна брада.. :Д Аз съм с голяма брада, но поддържана. А ти какво си? Мъж, жена, хетеро, хомо? Не питам с цел заяждане, просто влияе на избора. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 19 Report Сподели Публикувано Март 19 преди 6 минути, Jake каза: Както споменах, това е личен избор. Можеш да видиш окосмени мъже с колко последователи са в Инстаграм, това е като фетиш за адски много хора. Така че е въпрос на избор, ако ти се харесваш, партньора те харесва, защо да го правиш? Поддръжката означава къпане и хигиена, по-чист няма да станеш ако си избръснеш краката. Брадата всъщност задържа МНОГО повече бактерии, точно за това не разбирам когато някой си е избръснал гъ за, но е с огромна брада.. :Д Аз съм с голяма брада, но поддържана. А ти какво си? Мъж, жена, хетеро, хомо? Не питам с цел заяждане, просто влияе на избора. Момче съм, но дай да го караме по темата, защото става твърде лично тук. Обсъждаме космите. Написах ти, че не съм с брада, но има хора на които им отива примерно 3-4 дневна брада и изглежда добре. Но да - въпрос на личен избор е. Аз се влияя по-скоро от моето мнение и това което на мен ми харесва. Във форума предимно сме ...... еднакви С партньорът винаги има консенсус! Ако решиш, че нещо не ти харесва, просто не се захващаш. Там работата е ясна. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 19 Report Сподели Публикувано Март 19 преди 30 минути, DevilWish каза: Момче съм, но дай да го караме по темата, защото става твърде лично тук. Обсъждаме космите. Написах ти, че не съм с брада, но има хора на които им отива примерно 3-4 дневна брада и изглежда добре. Но да - въпрос на личен избор е. Аз се влияя по-скоро от моето мнение и това което на мен ми харесва. Във форума предимно сме ...... еднакви С партньорът винаги има консенсус! Ако решиш, че нещо не ти харесва, просто не се захващаш. Там работата е ясна. Да, сори, после видях, че си мъж. Ами..да, сега разбирам някой неща. :Д Но да, въпрос на личен избор е. Аз най-голям интерес съм привличал с брадата си, и дори повече от мъже, дори непознати са ми казвали "хубава брада" и т.н. Ако я махна и махна и космите си, сигурно ще съм доста безличен хаха Заради партньор също не бих се променил, ако не ме харесва така, изчезва. Не правя никакви компромиси, но не казвам, че това е правилна тактика. Егоист съм. : -) 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 19 Report Сподели Публикувано Март 19 Току що, Jake каза: Да, сори, после видях, че си мъж. Ами..да, сега разбирам някой неща. :Д Но да, въпрос на личен избор е. Аз най-голям интерес съм привличал с брадата си, и дори повече от мъже, дори непознати са ми казвали "хубава брада" и т.н. Ако я махна и махна и космите си, сигурно ще съм доста безличен хаха Заради партньор също не бих се променил, ако не ме харесва така, изчезва. Не правя никакви компромиси, но не казвам, че това е правилна тактика. Разбираш значи? Хммм.. Без компромиси сериозни отношения и връзка не се получават...... поне от моя опит, знам. Аз също съм ужасно труден характер и обичам да се налагам, но понякога малко компромиси не вредят. Но да.... и аз така както се харесвам, така трябва да бъде. Не съм срещал проблеми с мнението ми за обезкосмяването.... Ама не знам защо тук прочетох, че си задълбочил по-скоро за обезкосмяване на крака и ръце? Те повечето потребители визираха други неща....... Аз лично се обезкосмявам навсякъде, но разбира се, че съм имал партньори които са имали примерно по крака или ръце...... Ето тук вече съм допускал мъничък компромис, но в никакъв случай не е било нещо прекалено. За интимните части, тялото и мишниците обаче е задължително. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 19 Report Сподели Публикувано Март 19 преди 2 минути, DevilWish каза: Разбираш значи? Хммм.. Без компромиси сериозни отношения и връзка не се получават...... поне от моя опит, знам. Аз също съм ужасно труден характер и обичам да се налагам, но понякога малко компромиси не вредят. Но да.... и аз така както се харесвам, така трябва да бъде. Не съм срещал проблеми с мнението ми за обезкосмяването.... Ама не знам защо тук прочетох, че си задълбочил по-скоро за обезкосмяване на крака и ръце? Те повечето потребители визираха други неща....... Аз лично се обезкосмявам навсякъде, но разбира се, че съм имал партньори които са имали примерно по крака или ръце...... Ето тук вече съм допускал мъничък компромис, но в никакъв случай не е било нещо прекалено. За интимните части, тялото и мишниците обаче е задължително. Най-странното е, че в чужбина почти никой не си маха космите под мишниците което за мен е доста странно. Може да видиш дори известни като Хари Стайлс и т.н, питал съм ги, казват, че е нетипично... Аз лично ги махам и долу скъсявам също. Но да си махна отзад, абсурд хахаха 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 19 Report Сподели Публикувано Март 19 Току що, Jake каза: Най-странното е, че в чужбина почти никой не си маха космите под мишниците което за мен е доста странно. Може да видиш дори известни като Хари Стайлс и т.н, питал съм ги, казват, че е нетипично... Аз лично ги махам и долу скъсявам също. Но да си махна отзад, абсурд хахаха Между другото забелязах в чужбина, че наистина има такива, които не ги махат. Даже и по тялото си оставят. А в арабските страни пък какви косми по гърдите видях, бях направо в шок. Тези дни попаднах случайно на мъже и вероятно са популярни там, страшно много косми.... В началото се съмнявах да не е някакъв фотошоп. Има го това, а то днес почти всеки е с брада и не можеш да различиш реалната възраст на човека..... Някои момчета на по 20-21 изглеждат на 40..... Но то си зависи и от човека, разбира се. Отзад трудно се махат, ако до сега не си го правил Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 От 19.03.2025 г. от 14:27, DevilWish каза: а пък когато видиш изпотен мъж и с косми под мишниците..... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Абсолютно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Аз не харесвам потни тела, това ми е доста анти... Хигиената ми е много важна и всякаква миризма може лесно да ме отблъсне на секундата. От друга страна естествения телесен аромат играе основна игра в приличането и е част от природата ни. В днешно време толкова е маскиран от всякакви мазила и парфюми, че яко сме се набъркали в естествените процеси. Иначе на мен ми растат косми дори на раменете и горната част на гърба (казват, че приличам малко на турчин), по стъпалата на краката, дланите имам даже, но гръб, рамене, мишници махам, там не се търпи дълго. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 преди 5 минути, Jake каза: Аз не харесвам потни тела, това ми е доста анти... Хигиената ми е много важна и всякаква миризма може лесно да ме отблъсне на секундата. От друга страна естествения телесен аромат играе основна игра в приличането и е част от природата ни. В днешно време толкова е маскиран от всякакви мазила и парфюми, че яко сме се набъркали в естествените процеси. Иначе на мен ми растат косми дори на раменете и горната част на гърба (казват, че приличам малко на турчин), по стъпалата на краката, дланите имам даже, но гръб, рамене, мишници махам, там не се търпи дълго. Косми на стъпалата и дланите? Това ми се струва невъзможно? Наистина ли? 😮 За хигиената подкрепям. Използвам парфюми по-рядко...... и харесвам естествения аромат на кожата на любим човек, стига да е приятен и да има хигиена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 преди 1 минута, DevilWish каза: Косми на стъпалата и дланите? Това ми се струва невъзможно? Наистина ли? 😮 За хигиената подкрепям. Използвам парфюми по-рядко...... и харесвам естествения аромат на кожата на любим човек, стига да е приятен и да има хигиена. Не отдолу на тях разбира се, хахаха. Отгоре леко. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Току що, Jake каза: Не отдолу на тях разбира се, хахаха. Отгоре леко. Разбирам. Реших, че ако трябва да се здрависаме и отскубна някой косъм ще съм в тотален шок🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари