Jump to content



Фики и Цветелина Янева - Не ме оставяй


Препоръчани коментари

Много си е яка песента!!!! Даже се впечатлих че Скерлев е направил тоя клип, постарал се е! Фики добре са му прикрили сланините, което е безмислено защото на живо е трагедия... 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Добре, добре е музиката. Най–сетне нещо баладично и мелодично. Аман вече от тупса–тупса и рапиране. Да не повярваш, че онзи гном е написал това.

Фикрет можеше да не вие чак толкова.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Когато Цвети запя и настръхнах, в последно време я харесвам все повече и повече, толкова класа придава на проекта. Иначе песента е по-слаба, особено след последните й, тя буквално размаза с последната песен. Видеото също е едно от най-слабите й в последно време, но за Фики си е добре. Като цяло ми допада, защото е качествена, не ми е много подходяща за лятото, но че пеят, пеят и не е някаква простотия като дуета му с Деси.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 16 часа , retr0 каза:

Много музикантска песен, изпълнена страхотно от двама истински певци. Няма как фенове на роботизирани вокалчета, Галин и Тита да оценят такава песен. 

Страхотна е и наистина напомня на “Болка моя”, което е плюс в случая, а не недостатък. Такива песни трябва да слушаме! 

+1


 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

От 2.08.2019 г. от 18:23, DevilWish каза:

Фики знае обаче с кого да направи дует, признавам му го!

Не е негова заслугата, а на Шиши. Просто песен, с която да закриват концертите от предизборната кампания на ДПС. Хубавата картинка е просто бонус, защото Цуци смотани клипове не пуска.

Link to comment
Сподели в други сайтове

От 2.08.2019 г. от 16:17, Fast каза:

Ако не броим "Коледа" това е първият клип на Цветелина Янева от Николай Скерлев от 9 години. Явно и тя не вижда потенциал в песента, щом не е платила за Нанков.

До колкото виждам режисьор е Нанков - Скерлев е оператор.Стори ми се странна комбинация, но...между другото в сцената където седят на една маса и пеят един срещу друг е все едно гледам клипа към дуета на Роксана и Тони Стораро, режисиран и заснет от Скерлев - 1:1

А иначе Фики не знае с кого да прави дуети - той няма толко мозъчно вещество за да знае нещо хаха!Дъртия Стораро не спря да го бута толкова години, награди му урежда,купува гледания, но хората така и не го припознават като "певеца на народа"!Определено има талант, но няма харизмата, която имат например Преслава, Галин, Галена...

Песента не е нищо особено - ще мине и замине.След "Болка моя" всичко бледнее!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента най-вероятно ще се окаже с крадена музика и затова Фики е писах като автор. Но е добра. Напомня ми на някоя от първите балади на Янева между другото - от тези дето заеба или заби с блудкави ТВ версии по Коледа -  може и от изпяването да е. Но е зарибяваща де, харесвам такива песни.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...