Jump to content

Препоръчани коментари

Азо тоз път и заглавието не подбра добре. Хабиби, Мотел, ММА са международно познати думи и има шанс да му излязат песните в произволно търсене. Това няма как да го намерят ей така хората. Трябва съзнателно да си го напишат и пуснат :D Тежка задача.

• Отговори 61
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Азо тоз път и заглавието не подбра добре. Хабиби, Мотел, ММА са международно познати думи и има шанс да му излязат песните в произволно търсене. Това няма как да го намерят ей така хората. Трябва съзнателно да си го напишат и пуснат :D Тежка задача.

Има много недоумици. Но си прав.

- обложката

- заглавието

- липса на капслок

- липса на описание под клипа

Изглежда ми сякаш за бързали да пуснат клипа.

Има много недоумици. Но си прав.

- обложката

- заглавието

- липса на капслок

- липса на описание под клипа

Изглежда ми сякаш за бързали да пуснат клипа.

Явно са бързали да е няколко дни преди Брадъра, нали щял да води.

И аз се сетих за това. Азо е хитрец и големите му хитове са все с интернационални думи. Дори и Сен Тропе. Но ще видим тепърва развитието и. Според мен тази песен ще се развива тепърва.

Да вярвам във фотошопирани снимки? Аз не знаех, нЙе!

Абсолютно ясна ми е Галена как като пие 3 шота и се мятка като изтървана Юлия Бикова в клип на орк. Кристал от 90-те. Ясни са ми и назолабиалните й гънки, дето един килограм хилуарон не ги заличава. Галена ме спечели с песните си.

Присядало ми? :1000 (29): Боли ме фара за тоя мургав тюлен. Първият ден сам по себе си изкрещя "Провал!". Вторият ден, който е събота (!!) и всички хора са се върнали от морето, гледанията падат. СмЕх! :3fdb8960598fa63e: "Шефката" всяка събота си вдига гледанията, на Азо на втория ден му падат.

Не е от шотовете. От природата и е, от смядовския ген, от манталитета дори. В инстаграм звизда, по участия медуза

С Шефа много бачка и Чупката те спечели. :3fdb8960598fa63e:

Не е от шотовете. От природата и е, от смядовския ген, от манталитета дори.

С Шефа много бачка и Чупката те спечели. :3fdb8960598fa63e:

Тя природата на човек се мени според психоактивните субстанции, които приема. На теб ли да го обяснявам?

То едни песни..комерс до комерс. Само "Да ти олекне" може да се приеме като някакъв експеримент,въпреки чр тогава Галка искаше да я огрее със звученето на хит като "Моето слабо място".

Не било за PR, вярвали му някои хора, то било призив за толерантност, било морал... и накрая щял да води Vip Brother.

А уж не било PR...

Ей, долен мръсен хитрец... що я пусна баш седмица преди брадъра бе...

Все тая, думите ми излизат вярни. Ама то е ясно, че е такъв. Не мога да си обясня каква е тая хипер жажда за слава, не я ли насити за всичките тия години, айде сега с брадъра... почва се. Догодина и новия му мъж ще видим, може и сватба.

Старите номера на циганката под нов глас.

Песента е хем много различна за Азис, хем носи и по малко от последните му песни, но със сигурност е много по-трудно смилаема от тях. На мен лично ми харесва доста, но не я виждам като някакъв масов хит, най-вече защото липсва някакъв леснозапеваем припев. Относно клипа - на мен лично не ми въздейства особено, малко ми е хаотичен, текстът ми е много по-въздействащ. Но същевременно му се кефя за полемиката, която успя да предизвика и този път - определено това го може много добре. Радвам се, че Цветана Манева е решила да се включи в проекта - със сигурност му придава тежест. Иначе няма смисъл да се спори искрен ли е Азо - аз съм на мнение, че той е много добър психолог и в същото време популист - казва или пее това, което масовата част от хората искат да я чуят. Самият той обаче надали толкова е задълбал в подобни социални теми - просто провокира, както го е правил от началото на кариерата му, което разбира се не е непременно лошо, както го изкарвате някои тук.

Лошо е. Лошо е да даваш пример, че може вчера с прашките и сутиена, днеска със забрадката един вид. Смисъл, че всичко е простено и , че може да направиш май-големите глупости и после да се правиш на морален и да даваш пример, какъвто точно ти никакъв не си. Точно Азис - пример... Азис е идеален в неговата си линия - простотията, секса , провокациите, ако изобщо може да се каже, че вече са и провокации, каквито бяха през 2003-2004, ама сега сме 2018.

Но да проповядва морал ... не. Нещо не разбрах как може да се оплаква , че той лично бил засегнал от въпроса с дискриминацията - че кой го е дискриминирал него за това, че е по-тъмен или, че е педал? Че забогатя и натрупа хиляди именно от хората, ходещи по концерти и участия - те ли го дискриминират, че милиони го гледаха как си завира микрофон отзад облечен в рокли, пера , токове и силно гримиран, че спечели хиляди и си направи висок стандарт на живот, това дискриминация ли е? Ама и аз искам така да ме дискриминират тогава, само така пет цифрени суми да имам в банката, ей така да ме дискриминират.

Дискриминация ще кажеш, като го игнорират, като не го искат - че кой не го иска в шоуто си, кой не иска да направи дует с него, че малко ли пари спечели с простотиите си - ходещ PR и всеки иска да го закачи заради същата реклама, която ще получи. Т'ва ако е дискриминация, цял живот искам така да ме дискриминират! Смисъл, нали...

Все тая , ще е популярна песен като всяко друго, което пусне Азис, но определено не му отива и е пример само за лицемерие. Не може 20 години на магистралата и накрая да влезеш да преподаваш в училище. Цакнахте ли смисъла?

И стига сте ми намисали Мадона и Гага - бизнеса тук и бизнеса там са две различни работи, там от един албум се купуват къщи, там бизнеса е не милиони, а милиарди, там бизнеса в САЩ е гигантски, не може да го сравнявате с този тук. Не се спряхте с тия глупави сравнения - ама Мадона провокирала, ама Гага провокирала. Ама Гага от един албум постига това, което Азис 10 години. Там е друго, площта е друга,а аудиторията - милиардна, защото ги слушат и не само в САЩ. Примерно в Япония и Турция бяха луднали по Бийбър, колкото концерта направи, толкова напълни. Той за две години си купи Ferrari. Коя звезда тук за две години го направи същото?

Там парите и славата са с цифри, които не може да се мерят с нашите, там ефекта от провокацията е пъти по-голям и дълготраен, тук - не. Тук дори клюкарски списания не останаха като "Хай Клуб", "Блясък" и т.н. навремето, където да им четеш скандалите, имаше и "Шок", "Шоу" и т.н. САЩ имат едни TMZ , The Sun и т.н. дето ги четат милиони и ако Майли Сайръс е пушила някъде трева, това се чете и вижда от милиони. Тук ефекта от това е никакъв - Хоанг като си призна, че пуши трева, стана известна като Майли ли?

Стига сте ми сравнявали двата бизнеса тук и там, РАЗЛИЧНИ СА ТОТАЛНО.

Говори за наболели проблеми, за някои от тях очевидно може да включи и себе си. Да не мислиш, че като го видят навън, където не е известен някои не извъртат очи, защото е циганин, точно като с негрите. За хомосекуалността пък в България нещата са трагични, направо е страшно да се говори колко зле сме на тази тема... И лицемерен да е, поне някой може да се замисли. Бизнесът си е бизнес навсякъде иначе, какви са тези разсъждения.

• 7 months later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...