Jump to content

Препоръчани коментари

Къде се губиш Янева,липсват ни твоите хитове!
Наслаждавам се на приятното време със семейството.

Иначе не съм се отказала от албума за Джиго. Нали Слави ми позволи да ползвам снимката му за обложка... :3fdb8960598fa63e:

Иначе не съм се отказала от албума за Джиго. Нали Слави ми позволи да ползвам снимката му за обложка... :3fdb8960598fa63e:

:roll1: :roll1:

Албум на годината!

Обиден съм, че поне един от текстовете на бъдещите хитове няма да е мое дело!

Ох,и аз от този уикенд смятам да прекарвам повече време с гаджето и наследника. :3fdb8960598fa63e:

Очаквам раманиански хит на ниво "Нещо неТипично" от теб! :3fdb8960598fa63e:

Ако ви е омръзнало да сте дебели и грозни,тренирайте здраво и бъдете само грозни!

Цитат от Николета Лозанова

:roll1: :roll1:

Албум на годината!

Обиден съм, че поне един от текстовете на бъдещите хитове няма да е мое дело!

Възлагам ти отговорната задача за текста на четвъртия сингъл. И аз като Глория ще ти дам жокери. :3fdb8960598fa63e:

Ще ми се заглавието да е "Джиги ме прокле"

Ползвай:

Янева,мисля че измислих хит за Джиги.Трябва да ти го пратя!
Бих го записала само ако спреш да се кланяш на блонди траверса! :3fdb8960598fa63e:

Бих го записала само ако спреш да се кланяш на блонди траверса! :3fdb8960598fa63e:

Не мога! Даже се вдъхнових от нейна песен,но ще те омилостивя като ти кажа,че като бях лапе си мъкнех гърнето по стаите,за да слушам Ивана. :Vishenka_05:

Не мога! Даже се вдъхнових от нейна песен,но ще те омилостивя като ти кажа,че като бях лапе си мъкнех гърнето по стаите,за да слушам Ивана. :Vishenka_05:
Помагаше ли ти да се изхождаш по-добре? :3fdb8960598fa63e:

Помагаше ли ти да се изхождаш по-добре? :3fdb8960598fa63e:

Да,даже веднъж изтървах дистанционното в негърчетата. :3fdb8960598fa63e:

Да,даже веднъж изтървах дистанционното в негърчетата. :3fdb8960598fa63e:
Откога не си докосвал друго освен дистанционното... :whistling:

За кое питаш? :3fdb8960598fa63e:
Абе не знам за кое питам, ама, заговаряйки за дистанционно, все оная популярна снимка на Кама ми е пред очите! :1000 (29):

Абе не знам за кое питам, ама, заговаряйки за дистанционно, все оная популярна снимка на Кама ми е пред очите! :1000 (29):

И ти ли си оставаш такаяа прическа като нея? :3fdb8960598fa63e:

И ти ли си оставаш такаяа прическа като нея? :3fdb8960598fa63e:
Не!

Но ако Сашо така предпочита, ще направя компромис... :3fdb8960598fa63e:

Прибрах се сега от ранчото с Ники, хапнахме, пихме, замаяна съм от пиене и любов, разбих се от секс. И пускам си телефона и гледам съобщение от готиния управител от Инканто писал ми, звънял ми във фейса, да идвам към 17:00 при тях, щял дa ми плати 25 лв.

Да,ама Танчето тогава не знаеше къде се намира и дори и за пари, няма да отида. Другият управител ме изгони, тоя с какви очи ме вика за няколко часа. Все опират до мен..

Прибрах се сега от ранчото с Ники, хапнахме, пихме, замаяна съм от пиене и любов, разбих се от секс. И пускам си телефона и гледам съобщение от готиния управител от Инканто писал ми, звънял ми във фейса, да идвам към 17:00 при тях, щял дa ми плати 25 лв.

Да,ама Танчето тогава не знаеше къде се намира и дори и за пари, няма да отида. Другият управител ме изгони, тоя с какви очи ме вика за няколко часа. Все опират до мен..

Таньо, ти трябва да направиш семинар, по подобие на Кобилкина. Докато те разбиват от секс, друг мъж те търси, пише, звъни...

Права е колежката ти топла кухня да се чуди какво им правиш на тия мъже! :3fdb8960598fa63e:

Таньо, ти трябва да направиш семинар, по подобие на Кобилкина. Докато те разбиват от секс, друг мъж те търси, пише, звъни...

Права е колежката ти топла кухня да се чуди какво им правиш на тия мъже! :3fdb8960598fa63e:

А, без Таньо. И писах на колегата Ники, че пак опряха до мен, а той ми писа, е ама не идваш с усмивка.

И му казах, че съм пила и т.н. И викам му ти почиваш, после се сещам, че той е на работа днес, обърках дните. :D

А и пила, замаяна и Ники там, много трудно ще се работи да го виждам и да залитам. :D

И другия мръсникът ми писал, че пак съм толкова секси на снимката ми от работа вчера.

А, без Таньо. И писах на колегата Ники, че пак опряха до мен, а той ми писа, е ама не идваш с усмивка.

И му казах, че съм пила и т.н. И викам му ти почиваш, после се сещам, че той е на работа днес, обърках дните. :D

А и пила, замаяна и Ники там, много трудно ще се работи да го виждам и да залитам. :D

И другия мръсникът ми писал, че пак съм толкова секси на снимката ми от работа вчера.

Идолка! :1000 (19):

Как правите секс, като сте пили? На мен алкохолът винаги ми действа антисексуално. Избива ме на лиготии и свалки, но като съм трезвен възбудата и удоволствието ми е по-силна.

Хахахахахахахаах РЕВА !!!

Зайка голяма плющялка!

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...