Stela Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Сексиии Как си? Какво правиш? Чакам те, какво да правя? Взех гоооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 По-скоро аз те блокирах, но много ясно, че като си отрязан от мен - ще беснееш на умряло. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Има и латино ремикс, много кефи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Чакам те, какво да правя? Взех гоооо Палачинки :1000 (29): Браво на теб! Вярвах в теб! Каква оценка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Палачинки :1000 (29): Браво на теб! Вярвах в теб! Каква оценка? 5 Благодаря! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 5 Благодаря! Поля ли го? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Поля ли го? Още не съм, но и това ще стане :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 5 Благодаря! Браво и от мен! Все така да върви Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 gogo е дал минус на Янева за поста, в който обявява резултатите за Певица на десетилетието. Имаме си нова Фиклена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Още не съм, но и това ще стане :1000 (6): С мен кога ще го полееш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Браво и от мен! Все така да върви Благодаря С мен кога ще го полееш? Амиии ще го измислим Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 5 Благодаря! Ооо, 5? С тая част не се беше похвалила. Още веднъж - браво, другия път повече! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 gogo е дал минус на Янева за поста, в който обявява резултатите за Певица на десетилетието. Имаме си нова Фиклена. Галена ли взе, че аз въобще не ги следях :1000 (29): Толкова и се интересувам, просто ми е любопитно Много е смешно да се раздават минуси за разни пристрастия откъм изпълнители.. то аз ако трябва на този принцип да тръгна да раздавам... ще трябва на всеки по най-малко един минус :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Благодаря Амиии ще го измислим Сглоби правилно изречението: секс, ягоди, стая, свещи, ще, тъмно, правим, на, сметана, в, пълна с, и палачинки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Ооо, 5? С тая част не се беше похвалила. Още веднъж - браво, другия път повече! Мерси, аз и на това съм доволна, но няма да се предам за следващия. Забравих да се похваля наистина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Сглоби правилно изречението: секс, ягоди, стая, свещи, ще, тъмно, правим, на, сметана, в, пълна с, и палачинки Ще запазя сглобеното за мен, защото тук има много моралисти :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Ще запазя сглобеното за мен, защото тук има много моралисти :1000 (29): Внимавайте какви ги говорите пред непълнолетни лица!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Внимавайте какви ги говорите пред непълнолетни лица!! Непълнолетните лица що не спят тогава, утре са на училище май Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Внимавайте какви ги говорите пред непълнолетни лица!! Аз нищо не съм казала,отивай да си лягаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Галена ли взе, че аз въобще не ги следях :1000 (29): Толкова и се интересувам, просто ми е любопитно Много е смешно да се раздават минуси за разни пристрастия откъм изпълнители.. то аз ако трябва на този принцип да тръгна да раздавам... ще трябва на всеки по най-малко един минус :1000 (29): Галена овърша всичко. Преслава взе само една награда за Мелодия за МСМ, Галена мисля, че към 5 награди включително и певица. Благодаря, че ме цитираш все пак. Когато ми обръщаш внимание, чувствам живец в себе си. Пък и нали ме обвиниха, че ти си ми следващата жертва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Ще запазя сглобеното за мен, защото тук има много моралисти :1000 (29): Не ми дреме за тях :1000 (29): Внимавайте какви ги говорите пред непълнолетни лица!! Ще включим непълнолетни в нашата игра Непълнолетните лица що не спят тогава, утре са на училище май А де.. Защо не спят? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Не ми дреме за тях :1000 (29): Ще включим непълнолетни в нашата игра А де.. Защо не спят? :1000 (29): И на мен не ми дреме Аааа без непълнолетни, имам си принципи :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Непълнолетните лица що не спят тогава, утре са на училище май Съботата цялата си я проспах, сигурно ми се събраха 16 часа сън, че и повече.. наваксвам в момента Аз нищо не съм казала,отивай да си лягаш. Не ми се спии :whistling: Галена овърша всичко. Преслава взе само една награда за Мелодия за МСМ, Галена мисля, че към 5 награди включително и певица. Благодаря, че ме цитираш все пак. Когато ми обръщаш внимание, чувствам живец в себе си. Пък и нали ме обвиниха, че ти си ми следващата жертва. Те Галеновите не спряха да я бутат къде ли не, аман.. дано поне са доволни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Я да сложим една червена точка, щом имало непълнолетни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 И на мен не ми дреме Аааа без непълнолетни, имам си принципи :1000 (29): :1000 (29): Как може да откажеш прясно яренце? :1000 (10): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари