Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 36
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не пич, заплашват ме на лични във фейсбук :)

С тези youtube рипове си за убиване, а не за заплашване :1000 (29):

С тези youtube рипове си за убиване, а не за заплашване :1000 (29):

Ххахаха, а сега вече си изработих и маркер. Някой ако ми поиска нещо ще му го пращам е така:

High Frequency Noise, не чуван от човешкото ухо, ама се вижда на спектрограмата (е сега вече съм за убиване) :D

11d7ed3010791100.png

Редактирано от DjBS

Speechless съм за този "шедьовър", за поведението на Тотя и за посоката, в която пое тоя жанр. Чудничко.

Толкова ли не можа да изчака 40 дни преди да пусне тоя гюбек с к*рвенски клип? :1000 (27): Можеше да помоли Янакиев или който там трябва да не го пускат все още. Нали вече е дубайска принцеса, не е като да й е наложително да изкарва нови неща, за да има участия. Винаги е била противна неадекватница и такава ще си остане.

Потресена съм. Не знам какво да кажа вече. Толкова ли не можа да изчака да минат 40 дни от смъртта на майка й?

Оф, как пък все най-големите утайки четат морал за тея 40 дни.

Нищо не става от тоя проект - ни клип, ни текст, ни музика. Най-слабото й от "Раз-два" насам.

Деян Асенов пак копира Оцко, жалко копие на лудницата на Лорена.

Туцка, откажи се. Няма да стане.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...