Jump to content

Препоръчани коментари

Надявам се това да значи, че Галин прави ново самостоятелно парче от Оцко...

Надявам се това да значи, че Галин прави ново самостоятелно парче от Оцко...

Дано не. Не искам никакви Оцкови песни в Пайнер тази година.

Мотела на Азо. :D Много скоро бе душка. Песента си не става, но това си е нормално за Крисито.

Мотела на Азо. :D Много скоро бе душка. Песента си не става, но това си е нормално за Крисито.

Клипа е сниман много преди да излезне "Мотел".

Има зарибявка в песента,може би след 3 4 слушане ще ми хареса!

Най-добрия клип на Кристиана. Песента е голяма зарибявка, браво!

Тая мърла чак се престарава с това "ВнимАЙ". То напоследък в повечето песни се рапира и нещата им се получават, но тук вече от престараване става досадно. Иначе текста е хитов и запомнящ се стига да беше с някоя по-различна и интересна мелодия и ако беше от някой друг изпят. Снимала е на същото място на което и "Мотела", но се случва да се повтарят локации, няма лошо. Въпроса е, че този път песента не ми хареса. Включването на Галин се е получило.

Дано не. Не искам никакви Оцкови песни в Пайнер тази година.

Харесваше ми песента Шейх, тази ми е скучна. Кристиана е дразнеща по принцип с неадекватността си, но пък има нещо интересно в нея, не мога да си обясня какво - кефи ме как се чекне, може би :D Но песента ми е тъпа, особено това "внимай"... За първи път се е получило рапирането на Галин.

Страшен хит, браво Кристиана!

2 години се очакваше точно това от нея,,страхотен клип!

Галин е излишен, а този проект праща всички напъни по мотели на Наглата циганка в коша!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...