Jump to content


15 години Планета Тв-Арена Армеец 22.11.2016


Препоръчани коментари

Най-дългоочакваният концерт по случай рождения ден на най-гледаната българска музикална телевизия в България - “Планета”, ще бъде на 22 ноември в най-голямата концертна зала в страната - “Арена Армеец” в София. Събитието ще бъде грандиозно и с много изненади, които ще отбележат успешния път на музикалната медия вече 15 години. 15 години - изпълнени с много хитове, 15 години - многобройни музикални срещи с почитателите на попфолка, 15 години - безрезервна любов и подкрепа от страна на феновете не само в България, но и далеч зад нейните предели.

 

На сцената на “Арена Армеец”, на 22 ноември, ще се изявят звездите на музикална компания “Пайнер”, за да представят най-големите си хитове. Акцент ще бъдат актуалните проекти през годината, но няма да липсва и букет от вечните хитове в жанра. И този път звездите ще бъдат подкрепени от голям оркестър, както и от няколко балетни формации. Повече от три часа ще властват шоуто, специални сценични ефекти и много добро настроение.

Най-нетърпеливите почитатели на попфолка вече могат да се снабдят с билети за спектакъла в мрежата на eventim.bg, за да изберат най-добрите места, в непосредствена близост до своите любими изпълнители. А звездите на телевизия “Планета” вече работят усилено за своето представяне, с което ще изненадат и впечатлят публиката.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...