Jump to content

DoloresPunchev

Ramaniac
  • Коментари

    85
  • Регистриран

  • Победи

    3

Последно DoloresPunchev беше ТОП потребител на Юни 12 2022

DoloresPunchev имаше най-харесваното съдържание!

Последни посетители в профила

Информацията за последните посетители на профила ти е изключена и не се показва на други потребители.

DoloresPunchev's Achievements

Чирак

Чирак (3/14)

  • Week One Done Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

168

Репутация

  1. Събота вечер: 1. Фики 200К 2. Галена 196К 3. Десита 164К 4. Преслава и Константин 124К 5. Камелия, Торино и Пашата 100К
  2. Тогава бъди тих завинаги, озлатен в собственото си мълчание. Дошъл в тема за обсъждане и пропагандира, че мълчанието било злато.
  3. Прави го, но не ми го казвай. Няма да ме цитираш повече.
  4. Щом не те вълнува, не разпитвай от къде какво знам. Противоречите си тука цялата шайка на грозната. Айде-айде!
  5. Пламене, мисли малко с главата си. Естествено, че Цветелина може да е кралицата на Балканите. Това ще им развали схемата. Не са толкова прости. Затова и Янева не ходи по участия, нито издава продукция често. Големи хитове си има, въпросът е да не бие толкова на очи като тоталната лидерка. Схематизирани са нещата.
  6. Много точно мнение. И аз се зачудих какъв точно експеримент е "Спри ме"? Тя е кавър. "Кой" пък е типична чалга, която стана голям хит. "Дай ми" ако е създала някакво течение в музиката, е това, което никой друг не повтори. Замина безславно тая песен. Експериментаторката... Да бяхте дали на Преслава милионите на мъжа на Галена и подкрепата на Делян Пеевски и сие.. да видите за какви експерименти щеше да става на въпрос. Преслава обаче не си продаде душата, а остана вярна на себе си и сърцето си.
  7. Знам, създавам ти тръпка. 😂 Няма да си издавам източниците, нито информацията, която имам. Достатъчно е, че бях най-големият й подръжник. Прави си сметката...
  8. Разбрах, че е протеже на мафията и си е служила с нечестни методи, за да се добере до върха. Първата некадърна и грачеща "певица" - лидерка в жанра. В добавка към това - наистина е тъпа. Виждали сме многократно по интервюта. Толкова е проста, че винаги прави някакви жални очи, когато се изказва. Иначе в клиповете и по кръчмите знае да се клечи и да пъшка. Животно.
  9. @Somniator Тебе акъла ти стига само палци нагоре и надолу ли да даваш? Казах самата истина. Да не си Галена, мръсната?
  10. И барабар с новото звучене, викаш, вкара стари изтъркани лафове от рода на ра-та-та. Понеже е много модерна и напредничава. Абсолютна малоумница. Карате ме да я ненавиждам още повече с постоянното й величаене. За грозното и тъпото в нея си затваряте очите, но за новото (УАУУ) течение биете фанфари. Продажна държанка и служителка на злото със селски произход. Дано само зло й се случва в живота на мръсната.
  11. Тук се крие и разковничето на цялата история. Галена вече 11 дни прави почти толкова, колкото в премиерния си ден. 😂 А всички си даваме сметка, че песента е една-две идеи под нейното ниво. Ясно е, че има манипулация.
  12. Той ги е обвинил, че са некоректни първи, затова те реагират по този начин.
  13. Ясно. Дано една от новите надежди на жанра да победи овехтелия Арлекино, дето не си знае килата хилуарон в назолабиалните бръчки.
  14. Дай доказателства. Днес е събота. Десита ще е с около 150К.
×
×
  • Create New...