Jump to content

Balkandji1

Ramaniacs
  • Коментари

    811
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    10

Коментари публикувано от Balkandji1

  1. Току що, -A. каза:

    Майката на Райна умря от рак така че не е нужно да се пишат такива глупости.

    И какво, като е умряла от рак? Те половината хора умират от рак, другата половина от сърце. Дай да не кажем нищо за никой, че все някой ден ще умре. Аман от криворазбран живот.

    • Like 1
  2. По въпроса с изблиците на Райна. Райна ми е много труден пациент. На няколко пъти през годините спира да си пие хапчетата и изпада в кризи. Вие това по Интернет го мислите за криза, но да я видите как се държи с майка си. Веднъж й беше отскубнала косата при домашен бой. Няколко пъти я връзваме в усмирителна риза. Сподели ми, че песента "Агресия" описвала натурата й. Сега последния срив ми сподели, че е заради сватбата с Вергил. Нямал пари момчето, трябвало да увеличи участията, за да плати тя сватбата и стресът й дошъл в повече. Увеличих дозата на "Деанксит", "Ксанакс" и "Омепразид" за стрес и нервен стомах. Райна се вкопчила в тоз Вергил като за последния влак, иска да го върже със сватба, че ми вика "Д-р Хинова на 43 ставам, а още нямам дете, до някоя и друг година сокът ще ми спре, Вергил няма да ме ще". Предписах и червени акварелни боички, за да имитира женски сок.

    - Д-р Хинова

    • Haha 2
  3. Джена идва при мен след учениците с увреден слухов апарат от нейните песни. Преди уредения час я помолих да не ми пее. Дойде за стеснение на разстоянието между предните й два зъба. Голям комплекс й било, на другите певици зъбите били хубави, каеше се Джена. Предложих да сложим шини - грозно било. Викам - Джена, ами няма друг начин. - Не, д-р Хинова, измислете нещо, вие сте факир. Забраних й да се усмихва и проблемът беше решен. 😂 В новата й песен с Джордан няма да я видите да се усмихва.

    - Д-р Хинова

    • Haha 3
  4. преди 9 минути, fengergana каза:

    Здравейте! Другите обичани изпълнители ще са Стефан Илчев,Кеба,Милко и Ивелина Колева. 

    Хубав ден!

    Фенове на Преслава да направят протестно шествие под наслов "НЕ на Стефан Илчев на концерта на Преслава."

    преди 1 минута, Just_Me каза:

    Абе това че се следват и са имали общи участия не означава, че са сдобрени. Просто са над нещата и са професионалистки 😃

    Ама нали тук говорят, че щели да пускат дует заедно до няколко седмици, не си ли чела?

    • Like 2
  5. Из Signal.bg:

    В шоуто на Преслава специални гост-звезди ще са Софи Маринова, Константин и други обичани изпълнители

    ------------

    И кои са тия други обичани изпълнители? Тя има дуети с Тони Стораро, който очевидно няма да е там, предвид, че той не я покани на неговия. Дуети с Джена, Ваня, Елена Паришева.......................................... Галена Нали са сдобрени, няма ли да я покани, защо не обявят името й сега?

  6. Помните ли лято 2017, когато тези две песни се появиха в рамките на една седмица и се бориха за хит на късното лято? Една се оказа по-силна от две в едно...

    14 млн.

    почти 18 млн.

    Култовите кадри, в които Емануела бие мъже с камшици и лафовете "За мене не се мисли, а мечтае", "Хоп, след мене и потоп".

     

    • Like 2
    • Love 1
  7. преди 4 минути, Just_Me каза:

    Тоз откога е най-любимият за Мара 🤔 Явно с други не я огрява 😄

    20240515_090425_57.jpg

    А той луд ли е да прави дует с тази западнала флопаджийка? Той прави големи хитове и е сред мъжете в топа, а Мария не е виждала популярна песен сигурно от 12 години. Ако бях на негово място, щях да откажа. В случая тя ще го използва за хит.

    • Like 3
    • Angry 1
  8. Вчера пак е имало песен с купени гледания на първо място - на Лияна шибанията "Е, майната ти бе, любов". Онзи ден е напрвила 242К, а вчера едва 39К. 😂 Лиянааа, не става, бе моето момиче, ще теглиш майните на себе си. 😜

    Днес №1 е друга обичайна с купени - "Мой си мерак" на Симона и Мирела със 163К, като са купени между 75К-100К.

    Реален №1: Данна и Констатин с "Пуши, пуши" с нови 99К.

    Папи Ханс влиза в топ 10 с новата си песен "Знаеш името ми" с 46К.

    Реално всички песни в класацията са с под 100К, което означава че хитовете са поостарели. Предвид това и наближаването на абитуриентските балове се очаква по-масово издаване на нови песни до дни.

    Купувачите на гледания обезмислят постването на класацията, ужасна напаст са.

    • Like 6
  9. преди 4 часа , Fast каза:

    Спомняте ли си абсурдния тоалет с когото беше отишла Деси Слава? 💀

    162419316169041.jpg

     

    Да, спомняме си. А ти много октрито си почнал да подкрепяш гей културата. Преди години се правеше на ощипан, като стане въпрос за тая тема. Вече прие ли се? :3fdb8960598fa63e:

  10. преди 9 часа , Jake каза:

    Хора, вие знаехте ли,че момчето Светльо, фен на Малина се е превърнал в това нещо ? 

    WWW.INSTAGRAM.COM

    4,742 последователи, 1,024 последвани, 163 публикации – Вижте снимки и видеоклипове в Instagram от Malina Yank (@malina.yank)

    Аз съм меко казано потресен....Мислех, че няма по-лошо дете на чалга форумите от Борис Бонев.......

    Не знаех и аз съм потресен. Той пишеше редовно тук 2012-2013, добре го помня.

    • Like 2
  11. преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

    @Balkandji1 коментирай.

    Награда на Ролпласт за най-добра с комуникация с публиката. OMG като почнат с тия измислени категории да има по нещо за всеки.

    Иначе за протеста спрямо липсата на категории съм съгласен с нея, промениха наградите само, защото в някоя година мъжете са били представили по-слабо. А къде отива традицията, правилата? Съответно Андреа се изяви като подмазвачка на шефа, обявявайки се против този протест. Камелия има право да си го каже, щом иска.

    • Like 3
  12. преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

    Само ми кажи ти или извънземното пишете за да знам в какъв род да отговоря?

    Няма нужда да отговаряш. Мога да те зануля от разстояние, ако си го поставя за цел. Във форума има хора, които са се убедили в способностите ми. Това е по въпроса с твоите турски клетви, дето много хващали.

    • Like 1
  13. преди 12 минути, meleto каза:

    Когато за първи път присъствам на спор за Емануела vs Алисия.

    В какво сгрешихме, господи, в какво? 

     

    Това Емануела много скача, като каже някой нещо недобро за неговата. Чак турските му клетви хващали, за който я плюел. Ако му извърта един зад врата, няма да може да си вкара в ред вегетативната нервна система с години.

    Пълен флоп е тая и от нямане къде тръгнал да я сравнява с друга провалена напоследък - Алисия, видите ли на едната песните били малко по-успешни от на другата.

    Емануела е едно втръснало клише за чалгата вече, затова няма и помен от 15-20 милонни хитове като преди години. Липсата на акъл до това води - едни и същи тематики, едно и също да дъвчеш в песните си и все да лъха на агресия. Простакеса.

     

    • Like 3
    • Sad 1
  14. Из класацията:

    Симона и Мирела с нови 50К купени на първо място, реалните лидери Меди и Селина със 130К - песента им става хит.

    Тони Стараро след много успешния си концерт в Арена София продължава да е в ТОП 5 с хита си "Топ, топ, топ". Направил е нови 120К за ден.

    На №5 се вмъква вещицата Лияна с "Е,, майната ти, бе любов" със 111К.

    Ариа и гръка, с който направи дует вече пет дни са в топ 10 - вчера на 8-мо със 76К, но тук има подозрения за купен трафик.

    Емануела в първия си пълен ден в класацията не успява да влезне в ТОП 10 - намира се на №11 с 58К.

     

    • Like 3
    • Wow 2
  15.  

    преди 4 часа , xroflx9 каза:

    @Emanuela.Carey трупаш ли гледания,че този път положението е много зле😢Добре че Мелето не се е заял още,че не знам какви аргументи ще имаме

     

    Моля да няма учудени. Форумната Ванга предрече събитията още в първите минути след излизането на песента :3fdb8960598fa63e:

     

    От 10.05.2024 г. от 17:41, Balkandji1 каза:

    Емануела, съжалявам, моето момиче, но това ще е поредната ви невпечатляваща песен тип "флоп". Много ги нароихте такива в последните години. Без аналог, мрън-мрън, до 3 млн. гледания за година-две ви отпускаме и аре, бегай.

    Естествено имаше недоволни, но пред Ванга лелите мълчат! :3fdb8960598fa63e:

    • Like 1
    • Haha 1
  16. преди 3 минути, pacho каза:

    Доста прилича. :D

     

     

     

    Не знам как се издържа такъв концерт, ужасно вие тоя човек. Добре че Глория не е отишла, със сигурност е била поканена.

    А как Стораро ще е повлякъл крак.... концерти се правят от сто години, тая Галина на какви нурофени е?

    На самостоятелните концерти на попфолк певци в Арена София. Галина винаги намира някой бисер да изръси. И до колкото помня, не е Стораро първи с концерта в арената. Преди него със сигурност там пя Софи Маринова на свой самостоятелен концерт.

    Както и да е. Феновете на Галена намекнаха, че самата тя подготвя концерт в Арената през 2025, така че не е изненадващо какво е казала. Само не знам как ще издържи 2-3 часа на живо.

  17. преди 5 минути, THE IIconic каза:

    Деса е като селка кума

    VM.TIKTOK.COM

     

    Какво да прави горката, като пак е станала 100 кила? Беше постигнала подобрение за известен период, но болестта със щитовидната жлеза се е завърнала. Поне се старае да бъде позитивно момичето, други биха са депресирали и биха били само намръщени.

    • Like 4
  18. преди 1 час , asylum каза:

    A

    A3 ce ce6maM kak Buka6 Ha Ecu/\ TiopbaH koūom 🥹

    Веднъж в Сигнално жълто я нарекоха "койот". Много се смях и оттам го запомних. Много коментари бях писал за това как обикаля кърджалийския балкан и вие. 😂

    • Haha 1
    • Love 1
×
×
  • Create New...