Jump to content

Balkandji1

Ramaniacs
  • Коментари

    662
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    8

Всичко публикувано от Balkandji1

  1. "Дай ми" излезе лятото на 2013 мисля. След това пусна "Кой" с Фики и всички бяха във възторг.
  2. Бе тая "Улицата" е някаква любовна женска песен, балада го раздава. Момичета и лели я слушат и има много стабилно задържане наред с първоначалните гледания. Ние си падаме по по-ударни парчета.
  3. Казвам го от гледна точка на това, че Джена възпалява уши. Един цял клас преди година беше при мен с проблеми в слуховия апарат, изпитали проблеми, когато класният им ръководител пуснал Джена на училищно тържество. Едвам ги оправих. После колегите от БАН направиха изследване и регистрираха, че гласът и аурата на Джена покачват стресовия хормон кортизол и увеличават възпалителните маркери в кръвта. - Д-р Хинова
  4. КАТ да те беше глобил за нарушаване на обществения ред. - Д-р Хинова
  5. Казвам ти 2012 също беше нейна. "Лудата дойде" днес може да прави повече гледания, но в конкретната година "Спри ме" беше с една идея по-голям хит. Имам наблюдения и извън форума. Мои приятели, които не харесват чалга, бяха възхитени от "Спри ме", докато "Лудата дойде" им звучеше като поредната еднообразна чалгия. В Рамания имаше мания по "Спри ме", категоричен лидер. Гледанията в конкретната година също бяха на страната на "Спри ме" макар и с малка преднина. Те бяха фенски клипчета, знаем, че има много изтрити. И това говорим за песен, която не звуча пред 20 000 човека на големия им концерт. Същата година Галена издава един от най-големите си хитове до днес - "Пак ли" - също брутален, тогава вече никой не можеше да я пипне. Лятото пък издаде хита "Много ми отиваш". Годината е успешна за Галена заради факта, че нейния албум с много клипове, излезнал в края на предната година, се разви в 2012. В началото на годината хитове бяха в дискотеките бяха "Тоя става" и "Не пред хората". Преслава също издаде албум около датата на Галенения, но не го разви и успехите му си останаха по-скоро в 2011. Преслава в началото на 2012 също има хит по дискотеките - "От мен питието", по-голям от който и да е от албума на Галена, но диджеите въртяха 4-5 песни от него - всяка хит! Реално щом си направил калкулациите за след 2013 и Галена винаги е над Преслава с изключиние на 2019, означава, че Преслава има само една друга година в тези 14, в които е по-успешна и това е 2011. За 14 години, Галена печели 12 от тях като лидер. Полека да не е най-голямата звезда.
  6. Химн у нас! Събарях блока на тая песен.
  7. 0. А Славка скоро я видях на пазара, с една оръфана дамска чанта и от ония плетените жълти обувки. Оплака ми се, че няма пари. Вика "Докторке, най-големия хит в народния фолк имам, пукнат лев нямам". Предписах антидепресанти за подобряване на психологическото състояние. - Д-р Хинова
  8. @Willy Тук твърдят, че през 2012 "Лудата дойде" беше по-голям хит от "Спри ме", докато аз ти казвам, че беше точно обратното. И това са години, в които още не бях фен на Галена. Тук във форума "Спри ме" беше фаворит пред Преславината песен (пишеха много повече хора). Като гледания "Спри ме" също имаше преднина с тогавашните клипчета. Но нещеш ли след концерта на Пайнер в София феновете на Преслава заявиха, че "Лудата дойде" била по-големия хит понеже имала добър прием. А Галена изобщо не беше концерта!!!
  9. От 2010 насам, когато Галена става Певица на годината, следил ли си всяка година коя какво издава и как се приема? Ти си от наблюдателните, но допускам, че в първите години имаш пропуски. Защото аз твърдя, че от 2010 насам, в която година Галена е по-успешната, Галена е била по-успешна повече години от Преслава.
  10. За да запълнят бройката в категорията. В Пайнер са само селяндури.
  11. През 2003 е номинирана като "Галя", през 2004 - като Галена. Много моля!
  12. От уикипедията на Галена. Не го крият:
  13. Маловажно е за мен. Нима някой от посещаващите клубове седи и брои "едната дебютира три месеца преди другата". Пък реално няма и цяла година отстояние, а буквално 2-3 месеца, не е кой знае какво. Предполагам има някаква връзка с това да е в една година с Преслава, те двете са обсебени една от друга, нещо от сорта, дето ти казваш "Чакай да не излезна по-дърта". Тя и да излезе няма как да скрие факта, че преди "Утешителна награда" през есента на 2007 (4 години след дебюта си) беше никоя, а Преслава вече беше номер 1 от две години. Галена Е името, което бута най-пеещата - Преслава от върха. И това е така вече толкова години. Смешно е едната с концерт пред 15К човека, а лидерката празнува в клуб пред 100 човека.
  14. Какво значение има дали е дебютирала октомври 2003 или в началото на 2004? Важното е, че правейки 20 години на сцена най-голямата звезда в България НЯМА да го отпразнува/отбележи с концерт в най-голямата зала, в която концерти правят далеч по-малки звезди. Срамно е. Защо така? Няма да издържи да пее на живо качествено 2 часа може би? Да си вземе почивка месец-два преди концерта, да се надруса с кокаин, да прави почивки между пеенето - все има начин, но не и за Галена, която показва себе си като страхливка и комплексарка, а е на върха от много години. Какво значи това - че е един студиен образ, създаден с много пари и ефектни клипове. Преслава и Тони Стораро й го зачукаха тая година с техните концерти. Дори Глория прави не знам кой поред концерт в зала 1, дето я имате за забравена.
  15. Чутата от няколко коли от @DanielPiliov "Мой си мерак" на Симона и Мирела на върха в сряда 1. Симона и Мирела - Мой си мерак 222К 2. Константин и Данна - Пуши, пуши 174К 3. Тони Стораро - Топ, топ, топ 132К 4. Фики - Чипи, чипи 121К 5. Азис и Лидия - Лудница 98К ------------------------------------------ Имайки предвид елементът на "хващане" в песента на Мирела и Симона, засега не изглежда Галин да им е купувал гледания. "Мой си мерак" регистрира най-добрия резултат за един ден от дебюта на Преславовата "Да й приседне" насам с 222К. В топ 10 традиоционно силни остават Джордан с "Къртиш" и "По, по, по" на Галена и Азис. "Улицата" на Преслава, приближавайки уикенда отново напредва към ТОП 10 на 13-то с нови 42К. Песента има шанса да стане най-големия хит на Преслава в ерата на youtube.
  16. Помним ли хита на посерича във фитнеси от миналото десетилетие?
  17. Аз не си спомням да е имало цензура спрямо жанра тогава. Цензура имаше до 2003-2004, когато медиите най-накрая проумяха, че могат да трупат рейтинг, канейки фолк звезди в предавания и пратиха предубежденията си на втори план. Няма как Яница да е била в топ 5 на Пайнер в 2015-2016 при наличието на Емилия, Анелия, Теди Александрова, Джена, Преслава и Галена, които бяха по-големи звезди и с по-големи хитове. Ако искаш ще им мерим хитвете от този период да видиш, че не е в топ 5. Яница просто блесна с няколко средни хита в средата на кариерата си, които учудващо много се харесаха на потребителите на Рамания. Беше окачествявана като "лидерка". Имаше мания по нея тук. Помня го този период. Пикът му беше с "Въртележката" през 2018 и 2019.
  18. Селски такъв при това, които слушат народно. И как е разпознаваема при тях? Като певицата на "Мома Яница", а не като певицата на "Върнах ти го". Кариерата й на попфолк изпълнител е силно ограничена до запаления попфолк потребител. Майка ми, баща ми, брат ми, племенницата ми, приятели на майка ми и баща ми изобщо не знаят коя е Яница. Но всички знаят кои са Преслава и Галена. Това е да си в топа.
  19. Бе ти добре ли си, Яница никога не е била в ТОП-а. Това е една второразрядна певица, която миналото десетилетие случи на късмет да направи поредица от средни хитове, които се забелязаха само от върлите потребители на попфолк. Какъв топ, Яница сред обществото е масово неразпознаваема, обикновения българин или не я знае, или би я имал за една от многото. Тия в топа ги канят по предавания и ги излъчват в телевизии, различни от Планета.
  20. Оуу, сега пък "като изгради фенска маса". Нали имаш класация за хитове, не забелязваш ли, че Джордан прави трети пореден голям хит. Това вече не е ли фактор? То, ако гледаме кои имат фенски маси, ще ограничим имената до две. Не сме 2004 година, за да има 10 певици с фенска маса. Сега хората консумират хитове.
  21. Вълк е яка, звучи като типичен Глориев хит от например преди 10 или 15-17 години. Вълк, ако беше излезнала през 2010 или 2012 щеше да направи нещо равносилно на днешните 6-7 млн, Глория толкова е загубила от това да не е сред актуалните имена, че сега седи на няма и милион. Помниш ли Глория през 2010-2013 все успяваше да провре някакъв сезонен хит - я "Пясъчни кули", я фийта с Илиян "Почти непознати", я "Кралица". Тази песен също привлече интерес към себе си, даже беше хит в тукашната класация. Имаше около 1-2 млн. гледания през 2012, но изтриха клипчето. 1-2 млн в 2012 е равно на 7-8 млн. в 2024.
  22. Меле, аз на тая песен не бих й дал и 1000 гледания дневно, толкова е тъпа. За мен е истинска изненада, че успява да прави около 40К вече над 10 дни. Мислех Яна за отписана.
  23. Даниел, моля да спрете да си измисляте. За да се сте чул Симона и Мирела от няколко коли за един ден, трябва да сте обиколил всички пътища на България и късмета все да ви е изпречвал на пътя хора, които са я надули. Разбрахме, че песента много ви харесва, но да лъжем от колко коли сме чули песента, от която сме обсебени is so 2013.
  24. Такава е истината и жалко, че поражда поредица от лицемерни коментари, в които се изкарваме Дева Мария, а иначе по цял ден същите хора обиждат и принизяват други хора. Двойни стандарти при лелите от Рамания.
×
×
  • Create New...