Jump to content

-A.

Rеspеct
  • Коментари

    6753
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    3

Всичко публикувано от -A.

  1. мелето: Яница е Д група, няма пукнат хит от сто години, никаквица и т.н. Яница току-що обяви 14 УЧАСТИЯ за месец май! Дай боже всеки да е толкова забравен. И престани като папагал да повтаряш, че последния и хит е ''Топ любовник'' защото ''Съвършенство'' беше по-голям такъв. ''Купидон'' също се прие доста добре!
  2. @fengergana, мами, коментирай, че заради тази песен почнах да слушам чалга и станах фен на Райна. А Дявол казва ми: "Лоша си!" и поздравява ангели, шепнат ми: "Не си такава!". Ако бях по-добра, да бях дошла за прошка до сега!
  3. Супер! Това ще популяризира канала на Яница и самата песен!
  4. Зайка е минала милион. Зайка е болна, аман, легнала, глава от завист Зайка не вдига. Зайка я зъби, аман, болея.
  5. @fengergana & @GSA, ето какво ще звучи на съответните ви сватби! ''със кукли си играе, със кукли и ПАРЦАЛИ''. Какъв текст само.
  6. @asylum, чуй един истински класен и хитов кючек!
  7. Всяка си намери някой, аз не намерих, не. Мислите ми са във черно - като моето кафе. Пия го нетърпеливо, ето дъното дойде. Чашата обръщам - нека бъдещето назове. И фигури две кафето показа - на мъж и жена.. Навярно е лъжа, къде ми е мъжа? Седя си сама на празната маса, но в миг дочувам глас "Да седна ли до вас?" Поздрав за всички които се чудят къде им е мъжа или жената!
  8. @Andrew Cunanan., признай, че омразата ти към Райна идва от факта, че и завиждаш задето е спала с Константин и Валери Тюлеков!!!
  9. Как ще е влюбен в нея. Той не мисля, че може да е влюбен в жена. Жив и здрав да е! Той е писал текста на ''Един за друг''. Кой 2023 възпява ЗАМУНДА ? Луда работа! Коментирай, че чух за първи път този трак като бях на 10. Нещо в мен се промени! Любима ми е! ''Стига си ги гледал тия очи, казвам ти изпускаш толкова много. 20 сантиметра леко слезни и продължавай надолу''. Тя обича да се разголва, чувства се сто процентова жена! Сигурно и в други клипове го е правила. В тях си има джакузи, качвала е клипове във фейсбук от него! Да не говорим, че в клипа на ''Виновен'' наистина е чисто гола! Жена професионалист. Истинска МАКЕДОНКА!
  10. @fengergana, въздишаш и пъшкаш ли като Райна в края на този клип ? Адски драматична и истинска везна.
  11. Стига с тези мъже. Трябва да се гради кариера! Е... чак все на такива да попада. Нека не забравяме Светльо от ''Вип Денс'', но всеки има черни печати в паспорта си! Тя ги обича високи, надарени и романтични. Май Райна го заряза, не той!
  12. Тук беше много сладка. Облеклото е кич и евтинджос, но излезе трета след Глория, която уби публиката и все пак на ''Бразилка'' и ''Зле те чувам'' имаше прием! Колко амбицирана беше след този концерт, но в живота се появи ВАЛЕРИ ТЮЛЕКОВ и реши да го води по почивки в Дубай и Малдивите вместо да инвестира в проекти! Той как се отплати ? Като отиде да живее в Дубай и да ''работи'' като фитнес инструктор.
  13. Мами, мислиш ли, че Нинов е главен виновник за новите грешки в кариерата на Райна ?
  14. ''Ако е, да е'' е един проклет проект. Реалното име на този сингъл беше ''Няма никога'', но нали цялата драма с Хариет и т.н. я превърнаха в ''Ако е, да е''. Коментар за този сингъл: Според мен беше това: и това..
  15. Това което Теда Александрова правеше 2013 и се мислеше за актуално и ново Райна го направи още 2005!
  16. Ти пък защото си видял нейната и чуждите. Самия Константин каза преди години в някакво предаване, че Райна била доста активна в леглото а Надето била по-спокойна.
  17. Райна като започна с Константин (2003) той беше никой! Тя беше по-популярна, по-богата и по-хитова! Тя му отвори портите към Пайнер, турнета и т.н. а той как и се отблагодари ? Като чукаше куцо, кьораво и сакато!
  18. Стига лъжи! Буквално 2006, 2007 и 2008 са пика на Райна като хитовост. 2007 и 2008 е номинирана за ''Певица на годината'' и си е в топа. Супер проекти и добри клипове. Особено 2008 с тоталния хит ''Нежна полиция'' и ''Големи думи''. 2009 инерцията от предните години и скандалите около раздялата с Константин и ''Не ми пречи'' си я задържаха. После всичко се промени и почна да изпада от борда. В последните години от време на време пуска хитове а има и ''Тежко мина младостта'', така че не я мисли! Винаги ще има участия по селата и съборите. И клипа е жесток, но песента е тъпа. И все пак Райна имаше съвсем друга концепция която беше съботирана от Пайнер. Клипа на ''Нежна полиция'' трябваше да излезе много по-рано и Райна искаше да клипира ''Нямаш право на мен'' и ''Както друга никоя'', но.. шанс. И все пак ''Какъв подарък'' и ''Нещо неморално'' бяха яки песни!
  19. Райна е една от малкото която не се продаде! Винаги е била с по-бедни от нея. Не е грозна, можеше да си хване спонсор и да бъде конкурентно способна, но реши да остане вярна на себе си. Дано е щастлива. Сигурно е спряла да чака принца на белия кон защото самата тя го изпя през 2008 - принцове няма. После този сингъл се появи с това заглавие:
  20. Това изобщо не е реалния топ 50 бг. Спирам те тук - няма смисъл да дискутираме дори.
  21. Мелето: Яница купува гледания, песента и е провал. Реалност: ''Сипвай'' за по-малко от 24 часа вече дебютира в топ 100 на спотифай с близо 2.8к стрийминг. Това Яница не го беше правила от ''Съвършенство''.
  22. И песента си има хитов потенциал, не виждам странно да почне да се развива няколко дни след премиерата в чисто нов канал. Абонатите също почват да се качват. Дано и се получи на Янка, заслужава го.
  23. Човек напоследък ми прави впечатление, че си пишеш малко нещата ей така, колкото да отчетеш коментар или да се правиш на експерт. Песента вчера вечерта имаше над 90к. Излезнаха мемета в инстаграм и доста сърби дойдоха да коментират проекта и гледанията почнаха да скачат. Яница никога не е купувала гледания да почне да го прави сега. Да не говорим, че и лайковете скачат доста. На 90к бяха около 4к, сега са 6к.
×
×
  • Create New...