Jump to content

-A.

Rеspеct
  • Коментари

    6753
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    3

Всичко публикувано от -A.

  1. Да, скандализира с ужасен вкус. А наскоро са казали, че е готова за сватба и деца от него. И аз съм изненадан от Дуа. Не очаквах нещо убийствено, все пак са само 11 песни, но около 25-30 милиона. И все пак в дългосрочен план ще се наложи някоя от новите, при нея винаги е така.
  2. мелето: Яница е Д група, няма пукнат хит от сто години, никаквица и т.н. Яница току-що обяви 14 УЧАСТИЯ за месец май! Дай боже всеки да е толкова забравен. И престани като папагал да повтаряш, че последния и хит е ''Топ любовник'' защото ''Съвършенство'' беше по-голям такъв. ''Купидон'' също се прие доста добре!
  3. @fengergana, мами, коментирай, че заради тази песен почнах да слушам чалга и станах фен на Райна. А Дявол казва ми: "Лоша си!" и поздравява ангели, шепнат ми: "Не си такава!". Ако бях по-добра, да бях дошла за прошка до сега!
  4. Супер! Това ще популяризира канала на Яница и самата песен!
  5. Зайка е минала милион. Зайка е болна, аман, легнала, глава от завист Зайка не вдига. Зайка я зъби, аман, болея.
  6. @fengergana & @GSA, ето какво ще звучи на съответните ви сватби! ''със кукли си играе, със кукли и ПАРЦАЛИ''. Какъв текст само.
  7. @asylum, чуй един истински класен и хитов кючек!
  8. Всяка си намери някой, аз не намерих, не. Мислите ми са във черно - като моето кафе. Пия го нетърпеливо, ето дъното дойде. Чашата обръщам - нека бъдещето назове. И фигури две кафето показа - на мъж и жена.. Навярно е лъжа, къде ми е мъжа? Седя си сама на празната маса, но в миг дочувам глас "Да седна ли до вас?" Поздрав за всички които се чудят къде им е мъжа или жената!
  9. @Andrew Cunanan., признай, че омразата ти към Райна идва от факта, че и завиждаш задето е спала с Константин и Валери Тюлеков!!!
  10. Как ще е влюбен в нея. Той не мисля, че може да е влюбен в жена. Жив и здрав да е! Той е писал текста на ''Един за друг''. Кой 2023 възпява ЗАМУНДА ? Луда работа! Коментирай, че чух за първи път този трак като бях на 10. Нещо в мен се промени! Любима ми е! ''Стига си ги гледал тия очи, казвам ти изпускаш толкова много. 20 сантиметра леко слезни и продължавай надолу''. Тя обича да се разголва, чувства се сто процентова жена! Сигурно и в други клипове го е правила. В тях си има джакузи, качвала е клипове във фейсбук от него! Да не говорим, че в клипа на ''Виновен'' наистина е чисто гола! Жена професионалист. Истинска МАКЕДОНКА!
  11. @fengergana, въздишаш и пъшкаш ли като Райна в края на този клип ? Адски драматична и истинска везна.
  12. Стига с тези мъже. Трябва да се гради кариера! Е... чак все на такива да попада. Нека не забравяме Светльо от ''Вип Денс'', но всеки има черни печати в паспорта си! Тя ги обича високи, надарени и романтични. Май Райна го заряза, не той!
  13. Тук беше много сладка. Облеклото е кич и евтинджос, но излезе трета след Глория, която уби публиката и все пак на ''Бразилка'' и ''Зле те чувам'' имаше прием! Колко амбицирана беше след този концерт, но в живота се появи ВАЛЕРИ ТЮЛЕКОВ и реши да го води по почивки в Дубай и Малдивите вместо да инвестира в проекти! Той как се отплати ? Като отиде да живее в Дубай и да ''работи'' като фитнес инструктор.
  14. Мами, мислиш ли, че Нинов е главен виновник за новите грешки в кариерата на Райна ?
  15. ''Ако е, да е'' е един проклет проект. Реалното име на този сингъл беше ''Няма никога'', но нали цялата драма с Хариет и т.н. я превърнаха в ''Ако е, да е''. Коментар за този сингъл: Според мен беше това: и това..
  16. Това което Теда Александрова правеше 2013 и се мислеше за актуално и ново Райна го направи още 2005!
  17. Ти пък защото си видял нейната и чуждите. Самия Константин каза преди години в някакво предаване, че Райна била доста активна в леглото а Надето била по-спокойна.
  18. Райна като започна с Константин (2003) той беше никой! Тя беше по-популярна, по-богата и по-хитова! Тя му отвори портите към Пайнер, турнета и т.н. а той как и се отблагодари ? Като чукаше куцо, кьораво и сакато!
  19. Стига лъжи! Буквално 2006, 2007 и 2008 са пика на Райна като хитовост. 2007 и 2008 е номинирана за ''Певица на годината'' и си е в топа. Супер проекти и добри клипове. Особено 2008 с тоталния хит ''Нежна полиция'' и ''Големи думи''. 2009 инерцията от предните години и скандалите около раздялата с Константин и ''Не ми пречи'' си я задържаха. После всичко се промени и почна да изпада от борда. В последните години от време на време пуска хитове а има и ''Тежко мина младостта'', така че не я мисли! Винаги ще има участия по селата и съборите. И клипа е жесток, но песента е тъпа. И все пак Райна имаше съвсем друга концепция която беше съботирана от Пайнер. Клипа на ''Нежна полиция'' трябваше да излезе много по-рано и Райна искаше да клипира ''Нямаш право на мен'' и ''Както друга никоя'', но.. шанс. И все пак ''Какъв подарък'' и ''Нещо неморално'' бяха яки песни!
  20. Райна е една от малкото която не се продаде! Винаги е била с по-бедни от нея. Не е грозна, можеше да си хване спонсор и да бъде конкурентно способна, но реши да остане вярна на себе си. Дано е щастлива. Сигурно е спряла да чака принца на белия кон защото самата тя го изпя през 2008 - принцове няма. После този сингъл се появи с това заглавие:
  21. Това изобщо не е реалния топ 50 бг. Спирам те тук - няма смисъл да дискутираме дори.
  22. Мелето: Яница купува гледания, песента и е провал. Реалност: ''Сипвай'' за по-малко от 24 часа вече дебютира в топ 100 на спотифай с близо 2.8к стрийминг. Това Яница не го беше правила от ''Съвършенство''.
  23. И песента си има хитов потенциал, не виждам странно да почне да се развива няколко дни след премиерата в чисто нов канал. Абонатите също почват да се качват. Дано и се получи на Янка, заслужава го.
×
×
  • Create New...