Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3907 теми в раздела
-
- 13 отговора
- 397 преглеждания
Music: Dessita, Deyan Asenov Lyrics: Dessita Arrangement: Deyan Asenov
Last reply by Just_Me, -
Yorgos feat. Persiana - V KRACHKA / Йоргос feat. Персияна - В КРАЧКА I Official Audio 2025
by Victor- 3 отговора
- 88 преглеждания
🎼 Музика: Герго Милов ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio 🎤 🎵 V KRACHKA На какво се правиш, оуу? Пълен съм с оферти, бол! Само че ме тегли мене — да надскочиме зелено. Аре, малко свали гарда, кат падарин нема да те варда. Кво че си принцесата зелена? Йоргос ти е липсата на тебе! Ша заформиме една интрига, щото то на Перса и не стига. Ако чакам някоя да върже — по-добре да се изнасям бърже. Само слушай и ми вервай, душо! Ша окапят другите като презрели круши! Шушо-мушо! Айде да си кажем с тебе чес…
Last reply by Mastikata, -
- 34 отговора
- 1k преглеждания
Музика и текст: Николай Пашев Аранжимент: Николай Пашев и Димитър Петров
- 0 отговора
- 47 преглеждания
🎼 Музикални кредити Музика: Илия Георгив, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music 🎤 ТЕКСТ – "VINKELO" Винкело, винкело Музика пускай, И кючеци друскай, Хич не се скатавай, Яко се раздавай. Имаме си схема, Щото сме големи. Който не избухва, От токати рухва. Кое е най-якото парче? Парче винкел. Винкело, винкело, Да не земеш винкело? Винкело, винкело, Ща ти стане готино. Аре бе, отворен, Не мъчи се зорлем. В Перник, в дискотека, Няма ти е леко. Имаме си схема, Щото сме големи. Който не избухва, …
Last reply by Victor, -
- 4 отговора
- 102 преглеждания
Last reply by FolkEmpire, -
- 2 отговора
- 81 преглеждания
- 3 отговора
- 83 преглеждания
- 12 отговора
- 234 преглеждания
Музика: Даниел Димитров Аражимент: Даниел Димитров Микс мастеринг: Даниел Димитров Текст: Николай Гурманов
- 17 отговора
- 424 преглеждания
Music: Christos Dantis Arrangement: Daniel Ganev Original lyrics: Nikos Sarris Lyrics: Anastasia Mavrodieva
Last reply by Plamen97, -
- 3 отговора
- 78 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Test Drive " С тебе на кълбета, правиме сефтето. Яко ща изкърта, левъла превъртам. Дай, дай, дай, дай, дай, дай! Кама Сутра репи да яде, ти от кеф при мене ще ревеш. Ще те правя crazy, crazy, и за тебе аз ще съм amazing. Ще ти правя test, test, test drive, ще ти правя test, test, test test drive. Ще ми викаш: "Yes, yes, yes, my life!" Ще ми пишеш: "Шест, шест, шест, шест, too night!" Ще ти прав…
Last reply by Karma93, -
- 0 отговора
- 52 преглеждания
ЧАЛГА МИКС 2025 🍉 ЧАЛГА ХИТОВЕ 2025 🆕 CHALGA HIT MIX 2025
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
- 7 отговора
- 124 преглеждания
Всеки ден излиза нов хит напоследък! Хитово хитов сезон!
Last reply by asylum, -
- 5 отговора
- 187 преглеждания
music: Eden Hason original lyrics: Eden Hason arrangement: Deyan Asenov rec | mix | master: Deyan Asenov lyrics: Petar Petrov, Aleksandar Popov
- 4 отговора
- 126 преглеждания
музика: Радостина Ташева и Еви Аспарухов текст: Радостина Ташева аранжимент: Спас Лазаров
- 17 отговора
- 457 преглеждания
arrangement: Deyan Asenov rec | mix | master: Deyan Asenov lyrics: Anastasiya Mavrodieva keyboard: Aleksandar Asenov guitar 1: Julian Shabanov guitar 2: Evgeni Zhelyaskov drums: Boyan Todorov
Last reply by FolkEmpire,