Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
4055 теми в раздела
-
- 7 отговора
- 195 преглеждания
И нека новата ВИ година започне ударно!
Last reply by Administrator, -
- 0 отговора
- 48 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 15 отговора
- 459 преглеждания
Last reply by GSA, -
- 16 отговора
- 459 преглеждания
Музика: Николай Гурманов Аранжимент: Деян Асенов Текст: Николай Гурманов
Last reply by FolkEmpire, -
- 10 отговора
- 344 преглеждания
Music: Vesela Dumanova Lyrics: Vesela Dumanova Arrangement: Diamond Beat Production
- 8 отговора
- 197 преглеждания
Музика и текст: Весела Думанова и Дуран Дуран Mixing and Mastering engineer: T. Guzmán
- 1 отговор
- 55 преглеждания
Last reply by DevilWish, -
- 1 отговор
- 49 преглеждания
- 4 отговора
- 115 преглеждания
🎉 1 ГОДИНА „ЩЕ ТЕ ПОБЪРКАМ“ – ДЕБЮТЪТ НА PERSIANA 🎉 Преди точно една година Persiana направи своя силен дебют с песента „Ще те побъркам“ – начало на нова ера в модерния поп-фолк, където емоция, визия и иновация се сливат в едно. Този клип отбелязва годишнината от първата ѝ официална песен, която постави Persiana на картата като първата AI българска поп-фолк изпълнителка, създадена чрез изкуствен интелект – проект на Redehaka Studio. „Ще те побъркам“ е заряд от страст, увереност и модерен саунд – песен, която отключи характерния стил на Persiana и даде старт на цял музикален път, продължаващ и днес. 🔥 Една година по-късно – магията продължава. Благода…
Last reply by Thecranfan, -
- 0 отговора
- 62 преглеждания
- 0 отговора
- 34 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Iliya Georgiev Текст: Iliya Georgiev Аранжимент: Iliya Georgiev Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – "MAGIYA" От теб само стрес събрах, всеки път проклинам онзи миг, в който те видях. Напразно чаках, напразно себе си виних. Колко пъти се пропих, колко пъти други нараних. Заради теб увяхвам, губя се, а ти се правиш, че не ме виждаш. Не поглеждаш в очите ми, и ми става толкова тъжно. С магия отрови кръвта ми, с магия уби любовта ни, с магия разби радостта ни. Ти — красиво проклятие, ти демон опас…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 48 преглеждания
🎼 Музикални кредити Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music © & ℗ Redehaka Studio, Bulgaria. All rights reserved. 🎤 🎵 PEPELYANKA Ако се прехапеш — ще ли се отровиш? Дама или миска с тази поза змийска? Името ти е Пепи — май език разцепи. Клъвнат ли — си хепи, после яко трепи! Припев: Мале, мале, ква си, пе-пе-пепелянка! Нова мода — пе-пе-пепелянка! Едновременно по двама ги кълвеш, но не тровиш — теглиш кеш! Мале, мале, ква си, пе-пе-пепелянка! Нова мода — пе-пе-пепелянка! Едновременно по двама ги кълвеш…
Last reply by Victor, -
- 1 отговор
- 49 преглеждания
- 2 отговора
- 46 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев Текст: Герго Милов Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © & ℗ Redehaka Studio, Bulgaria. All rights reserved. 🎤 ТЕКСТ – “SPOMENUT" Старите снимки шептят ми от крина; вече ги чувам, докато спя. Техният глас направо ме срина и ме превърна в развалина. Гледам ги, плача и после се стягам, за да покажа, че се държа. Искам отчаяно аз да избягам, дето ще чувствам по-малко вина. Споменът — споменът е като камшик, и след него — само вик, сам в бедите си зарит. Спомен…
Last reply by Karma93, -
- 17 отговора
- 631 преглеждания
Last reply by asylum,