Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3838 теми в раздела
-
- 9 отговора
- 530 преглеждания
Музика и текст Andon, Alper, Vladi, Grozdenka Аранжимент, запис, mix & master - Andro In The Building
Last reply by Marin, -
- 3 отговора
- 73 преглеждания
1. Гот ми е 2. Искам да пия 3. Pi Tu Pi 4. Влез 5. Мъни мъни 6. Se Perno Gia Na Sou Po
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 41 преглеждания
🎼 Музика: Ilia Georgiev ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio © & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid 🎤 🎵 VIP Карам S-класа с Кен за украса. Имам кеш фул, скача като питбул. Само ме изпробвай, първо се назобвай, за да бягаш с двеста, аре, прай место! Вип, вип! Вип персона, на, излъскай моята корона! Вип, вип! Вип персона, на ти да захлебиш два три бона. Вип, вип! Вип персона, на, излъскай моята корона! Вип, вип! Вип персона, на ти да захлебиш два три бона. Нямам скрупули, кой не …
Last reply by Victor, -
- 5 отговора
- 209 преглеждания
Музика и текст Bilyanish Аранжимент, запис, mix & master - Andro In The Building
Last reply by alisali1234, -
- 1 отговор
- 81 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов - @GergoMilov333 Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ Razbitoto surtse" автор: Герго Милов Разбитото сърце от болка стене, във оковите, които стягат мене. А някъде ти, може би, празнуваш... Сълзите ми са бисери от мъка, попили във прахта на нашата скука. Ръцете ми не смогват да ги бършат, те друго нищичко не вършат. Не бий, сърце, пръсни се на парчета, да свърши моята съдба проклета. Аз вече съм останала без сили, и чувствата във мен …
Last reply by DevilWish, -
- 5 отговора
- 126 преглеждания
- 18 отговора
- 339 преглеждания
Music : Rosen Yordanov,Kristina Petrova Arrangement : Kaloyan Kotsev Mix | Master : Vasko Ivanov / Dexter / Lyrics: Denislav Dinchev, Radostin Radostinov
- 10 отговора
- 359 преглеждания
Music & Arrangement: Krisko Lyrics: Krisko, Boro Purvi Mix & Master: Dimitar Ganchev - Mite
Last reply by Lelqtian, -
- 7 отговора
- 169 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 11 отговора
- 171 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Асен Данаилов Текст: Николета Чолакова - Никол и Ели Валенкова Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music
- 2 отговора
- 52 преглеждания
- 3 отговора
- 116 преглеждания
Музика | Силвестър Матеев - Силвър и Ихито Текст | Силвестър Матеев - Силвър и Ихито Aранжимент | Силвестър Матеев - Силвър
Last reply by ribaton, -
- 3 отговора
- 129 преглеждания
Хитът на годината!
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 16 отговора
- 274 преглеждания
- 11 отговора
- 168 преглеждания
Last reply by Andrew Cunanan.,