Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3907 теми в раздела
-
- 56 отговора
- 3,4k преглеждания
Last reply by FolkEmpire, -
- 18 отговора
- 545 преглеждания
music: Mr. Juve arrangement: Mr. Juve mix | master: Lenko Draganov lyrics: Anastasia Mavrodieva, Rosen Dimitrov
- 20 отговора
- 414 преглеждания
музика: Nikos Oikonodis текст: Йордан Гергов рап речитатив: Миглена Василева аранжимент: Велислав Драганински
- 14 отговора
- 341 преглеждания
music: Tsvetina Tsvetkova arrangement: Todorov Beats mix | master: Pitar Raynov lyrics: Tsvetina Tsvetkova
- 18 отговора
- 453 преглеждания
Music: Nikos Stachteas Аrrangement: Artur Nadosyan Recording, Mix & Master: Artur Nadosyan | Nadosyan Music LTD Lyrics: Nikoleta Cholakova - Nikol
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 0 отговора
- 29 преглеждания
ЧАЛГА МИКС 2025 🍉 ПОП ФОЛК ХИТ МИКС 2025 🆕 CHALGA HIT MIX 2025
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
- 1 отговор
- 55 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “EDIN ZA DRUG " Погледни в очите ми, моя любов, разбери ме — за теб на какво съм готов. Аз съм този, за който от малка мечта, нищо че идвам при тебе пеша. Както утро надвива дъждовна тъма, и смелият както надвива страха, аз пред теб съм уплашен до смърт, но съм истински, в чувствата твърд. Не плаши се, любов, и не бягай, етикети от други не слагай. Аз съм тук, ти си тук, и това е — обичта ни просто съдба …
Last reply by Mastikata, -
- 11 отговора
- 310 преглеждания
Last reply by Victor, -
- 13 отговора
- 562 преглеждания
lyrics: Nikolay Gurmanov arrangement: Daniel Ganev rec | mix | master: Daniel Ganev Оригинал:
Last reply by Lelqtian, -
- 2 отговора
- 129 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 3 отговора
- 95 преглеждания
Music & Arrangement - Marchelo Nestorov Lyrics - Radostina Popova , Georgia Rose
Last reply by Сцената обичам лудо, -
- 0 отговора
- 28 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ Big Problem" автор: Герго Милов Забрави ме, но не щеш. Остави ме да съм скреж. Ще ми липсваш в други ден. Ти си прикачен за мен. Мале, ква сме излагация! С теб сме като на пробация. Искаме се, не съвсем. Имаме със теб проблем. Проблем, проблем, имаме проблем! Най когато сме сами, влюбени сме до уши. Проблем, проблем, имаме със теб проблем! Щом наред е между нас, търсиш драми, търся …
Last reply by Victor, -
- 2 отговора
- 54 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Na oltar ot lyubov " Ти си мойта половина, аз съм твоята. С теб съдбата ни е отредила ролята да не можем да живеем един без друг и да бъдем цяло на света – дори напук. Ще ти свалям не звезди, а галактики, ти си моето слънце от романтики. Аз без теб не съм, не съществувам, и без тебе знам, че пет пари не струвам. Залеза аз искам да ти подаря, изгрева – и него пак така, че и те, като нас, изнемо…
Last reply by Karma93, -
- 20 отговора
- 340 преглеждания
Last reply by Thecranfan,