Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3837 теми в раздела
-
- 0 отговора
- 234 преглеждания
Last reply by DevilWish, -
Наталия - Паля Преслава ft. Тони Стораро - Повече не питай Гергана ft. Галин - Твоите думи Тони Дачева - За две минути Крисия Димитрова - Нищо не печелиш Райна - Лицемери - Има версия и без плочка в официалната и страница. Соня Немска - Като стъкло Емилия - Без въпроси Ани Хоанг ft. Азис - Боли да ме обичаш Мария ft. X & Dee - Любима грешка Мария Петрова - Данък мнение Преслава - Ако утре ме губиш (ТВ Версия) Не ме питайте за линкове. Огромни благодарности на montil за предоставените рипове от обикновената Планета.
Last reply by musicfen, -
- 30 отговора
- 6,5k преглеждания
Да има тема и за ретро по Планета.Нека да е без излишни коментари. Камелия - Няма да те моля - Гледай Анелия - Прости (програма "Българка" 2003) Гледай Мария - Заклевам те Гледай Глория - Приятелко моя най добра Гледай Валдес и Емилия - Лудост е Гледай Коста Марков - С поглед ме изпий Гледай Галена - Можеш ли Гледай Мая - Уморих се Гледай Нелина - Сънувах те
Last reply by musicfen, -
- 1 follower
- 1,5k отговора
- 418,8k преглеждания
Айде честито на новия форум с първия кавър за него Чисто новата песен на кака Ивана е просто поредния кавЪр Sasa Matic - Sve je na prodaju/Ивана - Вържи очите ми
Last reply by Smailova, -
- 2 отговора
- 29 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Na oltar ot lyubov " Ти си мойта половина, аз съм твоята. С теб съдбата ни е отредила ролята да не можем да живеем един без друг и да бъдем цяло на света – дори напук. Ще ти свалям не звезди, а галактики, ти си моето слънце от романтики. Аз без теб не съм, не съществувам, и без тебе знам, че пет пари не струвам. Залеза аз искам да ти подаря, изгрева – и него пак така, че и те, като нас, изнемо…
Last reply by Karma93, -
Yorgos feat. Persiana - V KRACHKA / Йоргос feat. Персияна - В КРАЧКА I Official Audio 2025
by Victor- 3 отговора
- 47 преглеждания
🎼 Музика: Герго Милов ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio 🎤 🎵 V KRACHKA На какво се правиш, оуу? Пълен съм с оферти, бол! Само че ме тегли мене — да надскочиме зелено. Аре, малко свали гарда, кат падарин нема да те варда. Кво че си принцесата зелена? Йоргос ти е липсата на тебе! Ша заформиме една интрига, щото то на Перса и не стига. Ако чакам някоя да върже — по-добре да се изнасям бърже. Само слушай и ми вервай, душо! Ша окапят другите като презрели круши! Шушо-мушо! Айде да си кажем с тебе чес…
Last reply by DevilWish, -
- 6 отговора
- 129 преглеждания
Музика и аранжимент - Мартин Биолчев Текст - Мушмула Петрова Режисьор - Ивайло Спасов
Last reply by Victor, -
- 56 отговора
- 1,1k преглеждания
Music: Marius de la Focșani Arrangement: Costi Ioniță Lyrics: Lora Dimitrova
Last reply by Karma93, -
- 11 отговора
- 135 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 34 преглеждания
🎼 Музикални кредити Музика: Илия Георгив, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music 🎤 ТЕКСТ – "VINKELO" Винкело, винкело Музика пускай, И кючеци друскай, Хич не се скатавай, Яко се раздавай. Имаме си схема, Щото сме големи. Който не избухва, От токати рухва. Кое е най-якото парче? Парче винкел. Винкело, винкело, Да не земеш винкело? Винкело, винкело, Ща ти стане готино. Аре бе, отворен, Не мъчи се зорлем. В Перник, в дискотека, Няма ти е леко. Имаме си схема, Щото сме големи. Който не избухва, …
Last reply by Victor, -
- 13 отговора
- 296 преглеждания
Music: Dessita, Deyan Asenov Lyrics: Dessita Arrangement: Deyan Asenov
Last reply by Just_Me, -
- 3 отговора
- 54 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Test Drive " С тебе на кълбета, правиме сефтето. Яко ща изкърта, левъла превъртам. Дай, дай, дай, дай, дай, дай! Кама Сутра репи да яде, ти от кеф при мене ще ревеш. Ще те правя crazy, crazy, и за тебе аз ще съм amazing. Ще ти правя test, test, test drive, ще ти правя test, test, test test drive. Ще ми викаш: "Yes, yes, yes, my life!" Ще ми пишеш: "Шест, шест, шест, шест, too night!" Ще ти прав…
Last reply by Karma93, -
- 2 отговора
- 70 преглеждания
Last reply by FolkEmpire, -
- 3 отговора
- 70 преглеждания
Last reply by FolkEmpire, -
- 20 отговора
- 249 преглеждания
Last reply by Thecranfan,