Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3907 теми в раздела
-
- 0 отговора
- 273 преглеждания
Last reply by Mastikata, -
Наталия - Паля Преслава ft. Тони Стораро - Повече не питай Гергана ft. Галин - Твоите думи Тони Дачева - За две минути Крисия Димитрова - Нищо не печелиш Райна - Лицемери - Има версия и без плочка в официалната и страница. Соня Немска - Като стъкло Емилия - Без въпроси Ани Хоанг ft. Азис - Боли да ме обичаш Мария ft. X & Dee - Любима грешка Мария Петрова - Данък мнение Преслава - Ако утре ме губиш (ТВ Версия) Не ме питайте за линкове. Огромни благодарности на montil за предоставените рипове от обикновената Планета.
Last reply by musicfen, -
- 30 отговора
- 6,7k преглеждания
Да има тема и за ретро по Планета.Нека да е без излишни коментари. Камелия - Няма да те моля - Гледай Анелия - Прости (програма "Българка" 2003) Гледай Мария - Заклевам те Гледай Глория - Приятелко моя най добра Гледай Валдес и Емилия - Лудост е Гледай Коста Марков - С поглед ме изпий Гледай Галена - Можеш ли Гледай Мая - Уморих се Гледай Нелина - Сънувах те
Last reply by musicfen, -
- 1 follower
- 1,5k отговора
- 424,6k преглеждания
Айде честито на новия форум с първия кавър за него Чисто новата песен на кака Ивана е просто поредния кавЪр Sasa Matic - Sve je na prodaju/Ивана - Вържи очите ми
Last reply by Fogy, -
- 1 отговор
- 29 преглеждания
- 1 отговор
- 43 преглеждания
- 1 отговор
- 58 преглеждания
- 5 отговора
- 120 преглеждания
© & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid Producer: Redehaka Studio. All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio 🎼 Музика: Фивос (Phoebus) ✍️ Текст: • Мишо Бенджамин – оригинален текст • Герго Милов – допълнителен текст (рап част на Kyllo и финален припев на Persiana)
- 5 отговора
- 200 преглеждания
music: Takis Mpougas Lyrics: Marieta Angelova, Panos Falaras Arrangement: Daniel Ganev
Last reply by Plamen97, -
- 3 отговора
- 62 преглеждания
...
Last reply by asylum, -
- 1 отговор
- 57 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов = Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Съдба " Аз съм болен от години, лежа край прозореца плътно затворен, сам останах със свойта съдба и на нея сега съм покорен. Аз не мога да казвам неясни неща, колко много във теб съм се вричал, за да видя последен и аз на света, че никой не ме е обичал. Аз не мога да казвам неясни неща, колко много във теб съм се вричал, за да видя последен и аз на света, че никой не ме е обичал, че никой не ме е обичал.…
Last reply by asylum, -
- 1 отговор
- 44 преглеждания
🎤 Artist / Изпълнител: ANNA DAMERAN 🎵 Song Title / Заглавие: ДА ТЕ БОЛИ © & ℗ Redehaka Studio 2025 / GM Music 🎚 Mix & Master / Микс и Мастър: Redehaka Studio 🎛 Production / Продукция: Redehaka Studio 📝 Lyrics / Текст: Герго Милов 🎼 Music / Музика: Герго Милов, Илия Георгиев 🎹 Arrangement / Аранжимент: Redehaka Studio 🎤 ТЕКСТ – “ DA TE BOLI" автор: Герго Милов Когато обичам — обичам до болка. Когато намразя — го правя до кръв. И нямам въпроси във себе си колко заслужил е другият, че е такъв. Не съдя, не гоня и не прощавам, и чувства на вятъра вече не давам. И плаках, и страдах, и бях наранена — над всичко да бъда с…
Last reply by asylum, -
- 5 отговора
- 145 преглеждания
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
- 4 отговора
- 121 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 10 отговора
- 220 преглеждания
Music: Томислав Петров Arrangement: Томислав Петров Mix & Master: Spas Lazarov Recording: Spas Lazarov Lyrics: Lora Dimitrova
Last reply by xroflx9,