Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
569 теми в раздела
-
- 3 отговора
- 1,6k преглеждания
Здравейте! Искам да ви разкажа за участието на Елена на 21.02 в клуб "Amor" - София, където присъствах. Значи Елена пристигна с една розова къса рокличка - мисля, че беше роклята от този концерт но не съм сигурен. Започна с "Под прикритие". Останалите нейни песни, които изпълни, са: "Не ме лъжи", "Първата - последната", "Тук и сега", "Стой на място", "Безумна лудост", "Достатъчно", "Кой ще сложи края", "Не на мене тия". Изпълни и нещо като китка с чужди песни: "Новата ти" на Преслава, "Обичаш другата" на Бони, "Скасе, скасе", "Очи, очи" и др. Мисля, че не пя всичко на живо (от нейните) но не може на всяко участие да пее на живо. В началото не чу желанието за поздрав на е…
Last reply by valennceto, -
- 3 отговора
- 188 преглеждания
Честит Рожден Ден, нека всички твои желания, бъдат мои желания И весело изкарване на празника
Last reply by goplay89, -
- 3 отговора
- 456 преглеждания
Ето една тема, в която да поставяме всички велики клипчета и лафчета в тях, които ни навлизат в живота ... ... мястото за "Меринджей", "Като котка са", "Миеш си п*тката", "На ти тази краставица", Джорджано, Азо Оригинал и т.н. It's show time! Като се съберат повече и може да напраивм и класация
Last reply by AMAZING., -
- 3 отговора
- 305 преглеждания
Как прекарахте Нова година, с кого бяхте, къде бяхте? Разказвайте! И пак... За много години!
Last reply by DeanWinchester, -
- 3 отговора
- 484 преглеждания
https://www.facebook.com/groups/619004621601337/ Присъединявайте се. Всички от форума са добре дошли. Ако сте модератор драснете ми едно съобщение да ви повиша в админ.
Last reply by -A., -
- 3 отговора
- 251 преглеждания
Честит рожден ден! Желаем ти здраве, защото то е най-важно, невероятен стимул към опознаване на всичко ново, защото то ще те научи как да постигнеш предното и как да се опазиш от бедите на следващото пожелание – обич, защото това е достатъчно добра цел в живота! Поздрав:
Last reply by Само_мене_нямаш, -
- 3 отговора
- 755 преглеждания
Да бъде ли изгонена високомерната и нагла тьотка?
Last reply by Lelqtian, -
- 3 отговора
- 227 преглеждания
Честит Празник на всички
Last reply by Vancho, -
- 3 отговора
- 204 преглеждания
Днес е "Цветница" ! Шеста Неделя на Великия пост - Връбница - Цветница. Св. апли Иасон и Сосипатър Днес се припомня тържественото влизане на Исус Христос в Йерусалим преди еврейската Пасха. Вярващите възторжено го посрещнали, разстилайки пред него дрехите си, палмови и върбови клонки, хвърляйки цветя в нозете му и пеейки Осанна! Благословен Идещият в име Господне, Царят Израилев. Празнуват: Цветан,Цвета,Цветелина,Здравко, Здравка, Камелия, Върбан, Виолета, Лилия, Латинка, Теменуга, Ясен, Явор и всички с имена на цветя и дървета. Честит празник на всички от форума със имена на цветя, дървета и храсти!
Last reply by mitak_94, -
- 3 отговора
- 294 преглеждания
На горещия стол сяда nikinlay. Въпросите си към него може да задавате до 30.07 23:00. Без обиди!
Last reply by -A., -
- 2 отговора
- 357 преглеждания
Видео 1 Видео 2 Видео 3 Видео 4 Видео 5 Видео 6 Видео 7 Видео 8 Видео 9 Видео 10
Last reply by valennceto, -
- 2 отговора
- 334 преглеждания
Кои биха били те? Коя песен с кой град ще я свържете Хайде да видим, 10 града/10 песни/10 артиста/10 държави.
Last reply by DevilWish, -
- 2 отговора
- 441 преглеждания
Може да гласувате за 5 момчета и 5 момичета. Наспоследък тук е много спокойно и е време за малко напрежение! Успех на всички. Като гласуват повече може да се направи топ 3 на момичета и на момчета.
Last reply by rakim, -
- 2 отговора
- 334 преглеждания
На горещия стол сяда pechenko Въпросите си към него може да задавате до 6.08 23:00. Без обиди!
Last reply by KevDeBruyne, -
- 2 отговора
- 335 преглеждания
На горещия стол сяда Jorro. Въпроси към него можете да задавате до 20.09 23:00. Без обиди, моля.
Last reply by Jorro,