Jump to content



"Краят" настъпва на 23.09.2015!


Препоръчани коментари

  • Отговори 45
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Зависи - на източния или западния бряг чакаме да стане 23? Щото имат допълнителни 3 часа разлика м/у тях ...

 

Ама би тряяло да е станало.

 

Дийн, принципно като те мързи или не ти се отдава смятането, винаги мое да питаш най гугъл нали, той ще те информира за точно време навсякъде по света.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ильоменатити не са ти платили сметката за кеблна и интернет, каква мистерия, каква консперация!? И то точно днеска?! слоЧаеносТ!? НЕМИСЛА?!?!?!?!

 

Ами ако стане нещо, и го потулят? Ами ако Края на света е почнал още на 21/22.12.2012, пък ние да не знаем (щото са го скрили от всички, нали) и ни се налага да мислим нови теории и дати и косперации и всичко за оня дет духа?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Е, какво е това нещо? :gun_bandana: :gun_bandana: Даже и края на света пак ще е съобразен с часовото време на САЩ? Има места, в света, на които е 20 часа, още 4 часа да издържим и всичко ще мине. :1000 (29): Бъдете силни! Визуализирайте грижовни мечета, любов и щастие!

 

Иначе днес със събуждането влязох в novini.bg да проверя дали не е започнал Апокалипсиса и вижте на каква новина попаднах:

 

Обама и Меркел обсъдиха в телефонен разговор бежанската криза

23.09.2015 | 07:07

 

Президентът на САЩ Барак Обама и германският канцлер Ангела Меркел обсъдиха в телефонен разговор вчера европейския отговор на бежанската криза, съобщи Белият дом в комюнике, цитирано от Ройтер и Франс прес. Двамата лидери се съгласиха, че е необходимо решение в европейски мащаб, при което всички страни членки на ЕС да приемат своя справедлив дял от бежанците, прииждащи от Сирия. Те също обсъдиха как да се премахнат причините за бежанския поток, най-вече като се улесни политически преход, който да обедини сирийците, се добавя в комюникето на Белия дом, допълва БТА. Обама и Меркел са разговаряли също за конфликта в Украйна и смятат, че той трябва да бъде уреден на основата на минските договорености, предаде ТАСС, като се позовава на пресслужбата на Белия дом. Двамата събеседници отбелязаха необходимостта Русия и подкрепяните от нея сепаратисти /в източна Украйна/ до изпълнят своите задължения по минските договорености, се посочва още в комюникето.

 

То вече не е нужно да се обявява по вестниците войната. Достатъчно е да ти обявят по телефона или по скайп. Ама вярно, че Скайп се бъгна!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Някой обърна ли внимание ,че Илюминатите са постанли в профила си в фейсбук преди час следния статус

"The best is yet to come", което незнам как би могло да се тълкува.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ама стига и ти с тая война, дето ужким почвала или щяла да почва. Третата световна (ФАЩ с/у всички, дето не им играят по свирката) отдавна е почнала - в Афганистан, после Ирак, Либия, на Иран зася им се размина, а в Сирия изобщо цялата каша я направиха точно Барак и компания (за да свалят Асад, който не им изнасяше, подкрепяха там някви бунтовници и прочее, и накрая в тая каша се натресоха ИДИЛ). Ако включим и консперацията, че повечето бедствия от Фукушима насам са пак тяхно дело и по-специално на ХААРП-а, наскоро т.нар взрив в Каксеказваше китайското пристанище си е било чиста проба ядрен удар с/у Китай, които никак, ама никак не играя по свирката на ФАЩ, мисля че картинката е повече от ясна, и не ни трябват новини, обслужващи пропагандата да ни ко казват заобиколно.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Поради технически причини, краят на света се отлага за 28 септември. Човека, който трябвало да активира ЦЕРН го е хванало разтройство и не е във форма днес, но обещава да отвори портите на Ада веднага щом се почувства по-добре.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Пак са скрили всичко!!!11!!!11!!!!! Вчера нищо не е станало, защото не искат да знаем какво всъщност се случва11!1!1!1!1!1!1!1! Края на света е почнал, а дори не можем да емигрираме от тая планета??!!!!!!1!1!1!11!1!1!

Link to comment
Сподели в други сайтове

След дни - Супер Луна и пълно лунно затъмнение

 

В ранните часове на понеделник ще наблюдаваме много рядко явление - пълно лунно затъмнение, съвпадащо със Супер Луна.

 

Двете астрономически събития ще съвпаднат в ранните часове на 28 септември - пълното лунно затъмнение ще започне в 5:10, максимумът ще бъде в 5:47, а краят в 06:23 часа.

 

Супер Луната от своя страна се случва веднъж на 412 денонощия, като тогава нашият спътник се намира с около 50 хиляди километра по-близо до Земята - със 7% по-близо.

 

Вследствие на това Луната изглежда с 14% по-голяма и с 30% по-ярка.

 

Комбинацията от тези две явления е по-позната като Кървава Суперлуна.

 

В митологията, съвпада на лунните затъмнение и Супер Луната често вещаят конфликти и катаклизми, а любителите на конспиративни теории посочват, че трагедията във Фокушима от 2011 г. и земетресението в Индийския океан от 2004 г. са се случили в седмиците около Супер Луната.

 

Астрономите обаче са категорични, че явлението Супер Луна, лунното затъмнение или тяхната комбинация не оказват каквото и да било здравословно, емоционално или психологическо въздействие върху Земята.

 

Все пак е факт, че по време на суперлуние приливите се усилват.

 

Орбиталната сонда LRO на НАСА ще следи и наблюдава Кървавата Луна, така че можем да очакваме нова информация и множество интересни снимки.

 

Следващата Кървава Суперлуна ще бъде наблюдаване през 2033 г., като предишната подобна комбинация се е наблюдавала през 1982 г. - явлението става веднъж на 18 години.

 

Та начи в понеделник ще има ново явление за края на света - туй лунно затъмнение. В понеделник май ще има и номинации в Брадъра. В Брадъра е Луна. СлочаЕност?! Не Мисла!? Сигурно ще искараъ Луна от къщата, тя ще почне предизборната си кампания за Президент, нищо че изборите са май чак догодина най рано, и понеже има летящ старт, ще спечели!? И ето как започвал всъщност края ....

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ясновидката Николета алармира спешно: Предстои крахът на американския долар! Чака ни Апокалипсис!

Sep 26, 2015

 

 

 

Една от най-известните ясновдики в България Николета, която е известна с острия си език написа нещо много важно, според нея, за българите у нас и в чужбина.

 

 

Дългото излияние на ясновидката в социалната мрежа, четете тук:

 

„Уважаеми българи у нас и по света! Четете и вниквайте, в това което ще ви напишем по надолу!

 

Предстои крахът на американския долар! Този крах ще се случи между 15/20.09(септември) и 15/20.10(октомври) тази година!!!

 

Това събитие ще бъде невиждан по размери колапс на световните пазари, които ще гърмят като бушони един след друг от Уол Стрийт до Шанхай и от Великобритания до Бразилия! Крахът на долара ще изкънти като гонг във всички икономики на страни по света и ще доведе до невиждан хаос, който не може да бъде сравнен с нищо, което се е случвало досега. Ефекта от този крах на американската валута, не може да бъде предвиден с точност, но ви гарантираме, че ще бъде най-големият колапс в съвременната история на човечеството!

 

Първо ще фалират банките, оттам и 90% от компаниите разчитащи на кредитни линии от тях за да работят.

 

В първите дни от този колапс всички магазини и скалдове за хранителни магазини ще бъдат разграбени и след това ще започнат мародерства. СЪВЕТВАМЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА ДА СЕ ПРИБЕРАТ В БЪЛГАРИЯ ДО 15 СЕПТЕМВРИ 2015, ОТ СЪРЦЕ СЕ НАДЯВАМЕ, ЧЕ ЩЕ НИ ПОСЛУШАТЕ, ЗАЩОТО ТАМ КЪДЕТО СТЕ, КЪДЕТО И ДА Е ТОВА В САЩ ИЛИ ЕВРОПА, ЩЕ СТАНЕ МЕКО КАЗАНО СТРАШНО!!!

 

За българите в България препоръчваме отсега да започнете да се запасявате с храни (с дълготраен срок на годност, най вече консерви) и стоки от първа необходимост (лекарства, гориво, оръжие и боеприпаси, санитарни материали като сапун, прах за пране и т.н.).

 

 

Запасете се с кафе и тютюн, защото са много добра стока за размяна!

 

Знаем, че това за повечето от вас, звучи като пресилено и поредното жълтеникаво твърдение, на някаква си мижава Фейсбук информационна агенцийка, но бъдете сигурни, че това НЕ Е ШЕГА! Тук не става дума за кой, какво казал, а за световни тенденции, които не само че вече са очевадни, а и никой не се опитва да оспорва! В сравнение с това което предстои, кризата от 2007 ще ни се стори като да си загубите жълтите стотинки от портомонето! Все повече световни медии и финансови анализатори предсказват едно и също нещо, като всички те дават общи предположения за датировката, че предстоящото събитие ще се случи между средата на септември и средата на октомври! Свтовните медии също започнаха да отразяват предстоящите събития! Американските милиардери напускат САЩ с бясна скорост. Американците следящи световните тенденции, също или бягат там където се отглежда храна или напускат страната.

 

Тук ще ви преведем няколко цитата на световни анализатори, за да придобиете обща картинак за пердстоящите събития.

 

Жерард Селенте основател на "Тренд Рисърч", който предсказа световната финансова криза през 2008 г - Ще бъде паника по улиците на всички градове от САЩ до Европа и от Южна Америка до Австралия. Ще видите как ще фалират пазар, след пазар до пълен колапс.

 

Анализаторът Лари Еделсон дори залага в предвижданията си точна дата за световния крах на борсите /пазарите - на 7-ми октомври 2015 икономическият супер цикъл от 1929 г ще предизвика световна финансова криза с епични размери - казва той - тя ще постави на колене (разбирай доведе до фалит) САЩ, Европа и Япония, като ще изпрати със свръхскоростно влакче 1 милиард души на пътуване в ада, за следващите 5 години. Пътуване, което нито едно поколение до сега не е виждало.

 

 

Канадският предприемач и главен редактор на "The Dollar Vigilante" Джеф Беруик каза в интервю за Гордън Лонг - Има достатъчно сведения, за това което предстои през септември и това ме кара да се чувствам едновременно любпоитен и загрижен.

 

РАЗБЕРЕТЕ ЕДНО - СВЕТЪТ Е БЕЗСИЛЕН И БЕЗПОМОЩЕН ДА СПРЕ ТОЗИ ПРЕДСТОЯЩ АПОКАЛИПСИС, А ЧОВЕЧЕСТВОТО САМО МОЖЕ ДА СТОИ И ДА ГЛЕДА СЪС ЗЯПНАЛА УСТА ИДВАНЕТО МУ!!!”.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Супер, тъкмо ш паднат цените на разните техники и ш зимаме айфони за без пари. Тая обаче, щом е май единствената бг врачка, която не е наследничка на Ванга, звучи малко съмнително ....

Link to comment
Сподели в други сайтове

Червената луна тази вечер ли е или утре?

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

ОФ тъкмо мина 28 септември и ся пак прочетох тва горе, докога бе????? Бахти и предказанията смотани. Нямат ли край вече... :mf_surrender:

Е, те го обявиха вече - на Марс имало течаща вода. :D

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

:1000 (29): Стига сте се занимавали с глупости, има далеч по-интересни четива, от които може да си обогатите общата култура. Аман от щуротии за края на света и селски врачки-пророчици като Николета, Ванга и още такива.

Link to comment
Сподели в други сайтове

На Марс са открили вода. Лошо няма, ама що дават чак пресконференция по тоя повод? Да се обадят като открият и хмел, малц и мая. И на ракия, водка или в краен случаи уиски също сме съгласни.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...