Jump to content

Слушалки за чалга

Препоръчани коментари

Здравейте!

Искам да си купя хубави слушалки (за главата, не за в ушите) и, докато проучвах опциите, разбрах, че кой е най-добрият избор зависи от жанра музика, който ще се слуша. Например Beats били добри за хипхоп и EDM заради баса, но не толкова за поп музика.

И понеже аз слушам най-вече чалга и поп, а не разбирам много технически от музика, се чудех дали някой има препоръки и знае кои слушалки биха извадили най-добрия звук от мастърпийсите на Оцко, Пашев и ко. :3fdb8960598fa63e:

(Не съм сигурен дали темата е за тук, моля, преместете я, ако не. )

Сподели в други сайтове

Изобщо не се чуди за Бийтс! Перфектни са и за чалга и най-вече за парчетата на Оцко и Пашев. Според мен единствено с тях можеш на истина да чуеш всички "пластове" и вокали от песните им. Аз лично от доста време съм с Бийтс Студио, а от скоро имам и Бийтс Соло 2, дори за спорт пак си бях взел от техните "тапи", но не можахме да се разберем с тях - дизайна им нещо не пасна на моето ухо, може би и за това звукът им не ми хареса. Ако трябва да избирам фаворит това е Студио-то. Единственият им недостатък е прекалено високата цена

Сподели в други сайтове

Благодаря на всички за съветите! Мисля, че ще опитам Бийтс. Изпробвах ги в Техномаркет и са си идеални за мен. Но Студио-то са прекалено скъпи, абсурд да дам толкова пари. По-скоро бих си взел Solo Wireless. Ще дам мнение, като си ги взема.

А някои пробвал ли е Sennheiser? В американските сайтове много ги хвалят :dontknow:

Сподели в други сайтове

Зенхайзера не са по-евтини, поне уточни какъв бюджет си предвидил.

Имат доста по-евтини модели от beats studio. А на много места прочетох, че качеството им било несравнимо по-добро, но се чудех дали за някой, който разбира толкова малко колкото мен, би имало разлика. Не съм предвиждал бюджет.

Сподели в други сайтове

Не виждам някъф особен смисъл да даваш пари за beats, да не говорим, че тоя увеличен качествен бас може и да се харесва на някои хора, ама бил вреден за ушите ....

Бих ти предложил като мойте, някви на сони, бяха към 25-30 евро като ги зимах последно, едни червенички тапи, ама точния модел ми е невъзможно да ти кажа, а и не мога да ги намеря в момента. Допълнително нз дали се намират из бг магазините, последно като си бях у нас и минавах през близкия техно-нещо си, запях някви такива работи и асортимента беше плачевен. Но пък са ми много удобни, кабела е май-малко по-дълъг от стандартното метър и дваесе, та май и затова ги взех най-вече и преди всичко, и стават за всякаква музика ;)

Пс - за разликата - стига да не са някъф китайски боклук от 5 лв, и да разбираш, и да не разбираш, май няква съществена разлика няма. Просто някои хора "аудиофили" и смятат, че музиката става особено по-различна ако я слушаш на скъпа техника .... Ако си оттях, давай смело, сигурен съм че ще намериш и по-"хубави" от бийтс ....

Сподели в други сайтове

Зенхайзер съм ползвал от професионалната им гейминг серия и бяха безумно добри. На телефон не съм ползвал. Не знам защо избягваш Сони, слушалкиъте им са много добри. Колкото до Биитс, аз съм силно скептичен към такива измислици.

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

В крайна сметка се изръсих за Бийтс студио :happybday:

[гъзар бъди, от глад умри]

Мнооого съм доволен! Не мога да повярвам, че толкова време съм се лишавал от голяма част от музиката си. Я кажете песнички с як бас да се понакефя :1000 (29):

Сподели в други сайтове

В крайна сметка се изръсих за Бийтс студио :happybday:

[гъзар бъди, от глад умри]

Мнооого съм доволен! Не мога да повярвам, че толкова време съм се лишавал от голяма част от музиката си. Я кажете песнички с як бас да се понакефя :1000 (29):

Може ли линк към тези слушалки ?

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...