Jump to content



Online: Akcent & Galena - Te Quiero


Препоръчани коментари

Много ми харесва песента. Въобще не очаквах, предвид онази английската, която беше пуснала миналата година. Но тук са нацелили, много е ритмична, страшна музика!

Видеото носи много настроение, танцьорите са уникални!

Според мен ще има успех парчето.

+1

 

 Ще стане световен хит сигурен съм!

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 41
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Много ми допадна песента, за разлика от предходната.Клипът е интересен и има много сполучливи кадри.Като недостатък за мен е краткия текст на Галена.

Не съм съгласен, че Галя е само за чалга, гласът и е подходящ за такива песни с испанско звучене.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тази песен е в пъти по - слаба от мегахитовете им! Доста комерсиално, познато и скучничко дори. Нормално след като Галя плаща проекта, като цяло на тях да не им пука кво що ще е особено. Иначе ми е жал много за тази жена, двете с Андреа им дай само дуети, специално участие, кавъри на готови хитове, но никакви самостоятелни проекти не могат да направят наистина добре! Няма такива други страхливки и неуверени в кариерите си, както и възможностите си...

 

 

 

Клипът е без забележка, МТВ ниво. Визията и е страхотна, красива е тук няма какво да се лъжем. Има си и стойката, и поведението, и артистичността!

Link to comment
Сподели в други сайтове

+1

 

 Ще стане световен хит сигурен съм!

 

Никакъв шанс! Акцент имат доста мегахитове и като знам как са се движели като гледаемост, това тук слабичко се движи. Разберете ако ще и с Мадона или Бионсе да е песента и, като е позната и неинтересна - хит няма да е! Като знам как я надувате с гледаемост, предполагам в Румъния толкова и я пускат. Едва 150к за 2 дни! :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мен много ме кефи.

 

Снощи в дискотеката я пуснаха. Звучи много яко. Не че някой я знаеше, де, но поне ме обнадеждава, че диджеите ще я наложат сред българската публика.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Припевът има яка мелодия, но това, че е с много и различен текст и на испански пречи. И не предразполага към "натамъняване" като "Билионера" примерно, защото се пее с нормална скорост. :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много започна да ми харесва, уникална музика! Клипът е причината да се зарибя така, просто танците са много яки. Сигурен съм, че ще стане хит. И не е вярно, че Галена плаща проекта защото поканата идва от Akcent ;)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...