Chris Публикувано на Март 12 Report Сподели Публикувано на Март 12 Не видях да сте им отдали внимание... "Любители готвачи без ограничения във възрастта и произхода, с любов към кулинарията и мечта за кариера в нея, се сблъскват с жури от трима много взискателни професионалисти. Най-добрият състезател ще стане първият притежател на титлата MasterChef в България с награда от 100,000 лв." Андре Токев, Петър Михалчев и Виктор Ангелов са тримата журиращи професионалисти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 14 Report Сподели Публикувано Март 14 Предаването ми харесва много. От журито симпатизирам на Виктор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 15 Report Сподели Публикувано Март 15 Не ми харесва, изгледах самп един епизод и го спрях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Март 23 Report Сподели Публикувано Март 23 Идеята на предаването като цяло не ми харесва, защото като зрител няма как да оценявам участниците без да опитам това, което са сготвили. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 24 Report Сподели Публикувано Март 24 Харесва ми предаването и искам да спечели Симеон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 24 Report Сподели Публикувано Март 24 Харесва ми предаването и искам да спечели Симеон. И аз! Доста е добър... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари