Jump to content


Криско посрещна 2014-та с арест,потроши хотел


Препоръчани коментари

Рапърът Кристиан Талев - Криско попадна в полицейския арест в Горна Оряховица, след като с двама авери потроши местен хотел. Екшънът се разиграл сутринта на 1 януари, съобщиха от полицията.

В новогодишната нощ нашумелият изпълнител на "Няма кво да стане" и "Идеал Петрофф" пя за горнооряховци, които посрещнаха 2014-а година под звездите. След участието рапърът от Габрово и екипът му купонясвали в нощен клуб. Около 7 часа се прибрали да спят в хотел "Раховец".

За 5-членната група били резервирани 3 стаи от общината. Криско водел още 2-3 души и настоял те също да бъдат настанени за сметка на кметството. Администраторката отказала и поискала допълнителните гости да си платят. Развихрил се скандал. Според очевидци цялата компания била неадекватна и се държала доста арогантно. Служителката на рецепцията позвънила в полицията.

"Преди да пристигне патрулът обаче, той и още двама се качили в стаята. Криско строшил стъкло на една от вратите във фоайето, после изтръгнал телевизора от контакта и го захвърлил на леглото. Започнал да рита декоративната стена от гипскартон, която също е повредена", разказа пред "24 часа" собственичката на хотела Цанка Димитрова.

След като дошли ченгетата, Криско омекнал. Настоял да оправят нещата и да покрие щетите. Платил 500 лв. за потрошеното, но все пак бил отведен в районното полицейско управление и задържан с полицейска мярка до 24 часа.

"Той все пак е млад човек, който тепърва започва да гради кариера, но при нас са отсядали от Лили Иванова до Миро и Графа и никой не си е позволявал да се държи така", каза Димитрова.

Главоболията с екипа на Криско започнали още вечерта на 31-ви декември. Лично кметът на Горна Оряховица Добромир Добрев изпратил около 22 ч проверка от търговския отдел след оплакване, че в стаите на Криско и компания е студено. Оказало се, че претенциите са неоснователни, а климатиците - изправни.

"Като пристигнахме на 31-и, въобще не беше отоплявано - уточни Кристиян Белчев, пиарът на Криско, който е присъствал на скандала. - Навън беше 2 градуса, в стаите - също. Климатиците въобще не работеха както трябва. Нямаше и топла вода, изнервихме се. След концерта отидохме във Велико Търново на заведение. Прибрахме се към 5,30 ч."

"Арестът беше брутален - с белезници на земята, заключвания", разказва Белчев. Криско престоял няколко часа в ареста и към 9,30 го пуснали. От хотела били изпъдени с думите: "Имате 10 минути да напуснете." "В 10,15 си тръгнахме - казва пиарът на музиканта. - Въобще не бяхме спали в стаите, включително и в тази, която платихме."

Източник: "24 часа"
Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...