Боби Публикувано на Април 24 Report Share Публикувано на Април 24 Какво мислите за Macklemore? Въпреки, че Thrift Shop отначало не ме кефеше, после доста ме зариби и така преди няколко месеца реших да се разровя за този изпълнител и установих, че има ненормални песни, с уникални текстове, клипове...и най-важното, ужасно ме кефи как рапира, въпреки че не съм фен на този стил!! Добре, че се случи Thrift shop, че да се чуе за него Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Цяла тема за този? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Април 24 Author Report Share Публикувано Април 24 Цяла тема за този? Човекът има 2 албума и десетки песни. Проблем? А моят съвет е да чуеш и други песни, освен Thrift Shop Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Не трябва ли темата да се води за Macklemore и продуцента му Ryan Lewis? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Април 24 Author Report Share Публикувано Април 24 Не трябва ли темата да се води за Macklemore и продуцента му Ryan Lewis? Продуцентът му пее ли с него? Не.. значи ето ти отговора Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Продуцентът му пее ли с него? Не.. значи ето ти отговора Но винаги излиза в изписването на песните в YouTube, Billboard Hot 100, wikipedia.org & etc... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Април 24 Author Report Share Публикувано Април 24 Но винаги излиза в изписването на песните в YouTube, Billboard Hot 100, wikipedia.org & etc... Това не го прави певец, още повече, че Macklemore има доста песни, преди въобще да го срещне този Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Това не го прави певец, още повече, че Macklemore има доста песни, преди въобще да го срещне този Не знам, просто винаги ги изписват така и помислих, че се водят като дуо. Иначе на мен новият сингъл "Can't Hold Us" много ми харесва. Май е време за нов #1 хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Човекът има 2 албума и десетки песни. Проблем? А моят съвет е да чуеш и други песни, освен Thrift Shop Преди време ми се затвори тема за изпълнител с повече албуми и хитове, който е много по-популярен и с доста фенове тук във форума, а и в България. Смятам, че е доста некоректно сега да се отваря такава тема за изпълнител, който не е познат масово... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Април 25 Author Report Share Публикувано Април 25 Преди време ми се затвори тема за изпълнител с повече албуми и хитове, който е много по-популярен и с доста фенове тук във форума, а и в България. Смятам, че е доста некоректно сега да се отваря такава тема за изпълнител, който не е познат масово... Ахааа, ето какъв бил проблема Понеже тебе са те прецакали, дай сега всички да са прецакани. Доста Бай ганьовско..Сори, не съм ти затварял никаква тема, така че не ме занимавай Taя песен е повече от брутална Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Никога не съм го чувал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Април 25 Author Report Share Публикувано Април 25 Никога не съм го чувал. Не си чувал това? Ето и още една страхотна песен: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Само около "Thrift shop" го знам и там много ме кефи. Сега ще прослушам и другите песни, които си дал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Не си чувал това? Чувал съм го, но не и изпълнителя като име. Тази специално мислех, че я пее Питбул. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Чувал съм го, но не и изпълнителя като име. Тази специално мислех, че я пее Питбул. :1000 (29): Tи пък..тоя сульо пее една песен с различни тъпи текстове цялата си кариера,докато тази е доста луда и готина песничка. Кефи ме много,аз мислех че му е дебют това :1000 (29): Отличен пример,че ако пикът ти не дойде още с първите сингли,не значи,че не си добър. Иначе харесвам много това парче и клип. Готин стил има определено Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Ахааа, ето какъв бил проблема Понеже тебе са те прецакали, дай сега всички да са прецакани. Доста Бай ганьовско..Сори, не съм ти затварял никаква тема, така че не ме занимавай Бай Ганьовско? :1000 (29): Търся справедливост, защото тогава ми се затвори тема видно, защото изпълнителят нямал достатъчно фенове във форума, а има и си личи на доста места, а този... Вижда се вече от някои коментари, че не се знае все още, но нали си модератор и искаш да си пробуташ новата мания... както и да е. Кефят ме "Thrift Shop" и клиповете му, като този му е най-силен според мен: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Април 25 Author Report Share Публикувано Април 25 Да съм ти затворил аз темата - НЕ! Ходи реви на някое друго рамо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Реване? Нищо подобно! Ще се забавлявам на двойните ви стандарти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Ще се забавлявам на двойните ви стандарти Вече няма ахахах Не виждаш ли, че никой не модерира вече тоя раздел. По темата: Е тва е песента..и видеото де: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 И на мен ми е малко странно цяла тема за него,но ако няма интерес ще мине назад и тва е. Естествен подбор на форума :1000 (29): За кого са ти затворили тема? Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Значи за Рики Мартин, чиито последен хит беше преди 8 години може тема, а за сегашния номер 2 и номер 3 в Хот 100 не може ... интересна логика. :1000 (20): Пича е страшен, песните му са много интересни и различни, но особено наблягам на силното социално послание в тях. "Thrift shop" ми е хита за последната година, няма толкова як проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Април 25 Author Report Share Публикувано Април 25 Значи за Рики Мартин, чиито последен хит беше преди 8 години може тема, а за сегашния номер 2 и номер 3 в Хот 100 не може ... интересна логика. :1000 (20): Пича е страшен, песните му са много интересни и различни, но особено наблягам на силното социално послание в тях. "Thrift shop" ми е хита за последната година, няма толкова як проект. На тебе разчитах да се включиш :1000 (19): Ето тук може да чуете песните от независимия албум издаден през 2005 година Отново страхотни песни http://macklemore.bandcamp.com/album/the-l...age-of-my-world Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 "Can't hold us" мноооого ме зариби. Просто е изумително как песен от август 2011 става хит през пролетта на 2013. Текста е страшно надъхващ, точно като за човек, пробил без големите лейбъли зад гърба си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Април 29 Author Report Share Публикувано Април 29 "Can't hold us" мноооого ме зариби. Просто е изумително как песен от август 2011 става хит през пролетта на 2013. Текста е страшно надъхващ, точно като за човек, пробил без големите лейбъли зад гърба си. Чакам и And we danced да стане хит Междудругото, ако не си я чул - пробвай American...Ебати текста. Попиках се от смях. Страхотна ирония! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 борисе,гледал ли си го :1000 (29): Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.