akil Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Регистрирай се и се надявам да се разреши проблема. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 10 Author Report Share Публикувано Януари 10 Регистрирай се и се надявам да се разреши проблема. Стана с линковете от Докс - още веднъж благодаря за този концерт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Изгледах концерта на Михалис...уникален,тоя човек го обожавам..малко ще е каквото и да кажа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
akil Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Не разбирам от къде произлизат проблемите,...аз проверявам всички линкове преди да ги разспространя по сайтовете и при мен няма проблем(теглят си се и се разархивират),в другите сайтове-също...Съжалявам за трудностите,които се създават и наистина не мога да си обясня защо така се получава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Дали е излъчван концерта на Михалис от 2011? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Благодаря супер много на akil за линка съм концерта! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
akil Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Сега ви приготвям ново шоу за сетивата-Ели Кокину,Деспина Ванди и любимия ми Никос Оикономопулос на една сцена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 10 Author Report Share Публикувано Януари 10 Сега ви приготвям ново шоу за сетивата-Ели Кокину,Деспина Ванди и любимия ми Никос Оикономопулос на една сцена Ооо супер Никос ми е любимец а на мен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Сега ви приготвям ново шоу за сетивата-Ели Кокину,Деспина Ванди и любимия ми Никос Оикономопулос на една сцена Две от любимките ми на сцена. Само Кети Гарби липсва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 10 Author Report Share Публикувано Януари 10 За по-новите фенове - първият самостоятелен хит и клип на Елени Фурейра, от около 2 години: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Някой може ли да ми изброи песните, които Деспина пя на "20 години Фивос". Не ги знам по имена всички, някой усхят да ги открия, други - не. Мерси предварително. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 10 Author Report Share Публикувано Януари 10 Някой може ли да ми изброи песните, които Деспина пя на "20 години Фивос". Не ги знам по имена всички, някой усхят да ги открия, други - не. Мерси предварително. - Откри с ''Gia'' - После с червения клип тя: ''Iparhei Zoi" , ''Ola Odigoun Se Sena'', "H Gi kai Selini" , "Maska", "Ipofero" - Закри концерта с: "Sta'dosa Ola", "Nihtolouloudo", "Sti Avli tou Paradisou", "Ela", "Girismata", "Simera" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Елени Фурейра нали имаше една песен,която беше на Шакира или пък клипа беше подобен на някой шакирин..нещо такова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 - Откри с ''Gia''- После с червения клип тя: ''Iparhei Zoi" , ''Ola Odigoun Se Sena'', "H Gi kai Selini" , "Maska", "Ipofero" - Закри концерта с: "Sta'dosa Ola", "Nihtolouloudo", "Sti Avli tou Paradisou", "Ela", "Girismata", "Simera" Златен си, мерси много! Поздрав с тази песен: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 10 Author Report Share Публикувано Януари 10 Елени Фурейра нали имаше една песен,която беше на Шакира или пък клипа беше подобен на някой шакирин..нещо такова Да,оригинала на Почвай ме на Преслава - "Ase me" :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Да,оригинала на Почвай ме на Преслава - "Ase me" :1000 (6): А,мерси. O,оригиналът бил по-добър ;дд Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 10 Author Report Share Публикувано Януари 10 А,мерси. O,оригиналът бил по-добър ;дд Edna ot най-яките............................ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Нещо повече за това момиче..май е вокалистка на Михалис. пс: музиката е негова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 10 Author Report Share Публикувано Януари 10 Нещо повече за това момиче..май е вокалистка на Михалис. пс: музиката е негова Ми нищо интересно, преди 1,2 години беше в X Factor или Greek Idol не помня точно.След формата взе да става по-известна, мисля че това не й е първият професионален запис, но май го водят за 1-ви сингъл. Да, музиката е на Михалис. Не знам доколко ще й помогне да се издигне, защото и той като цяло води една много прибрана кариера, без много интервюта, участия и таверни - пуска албуми, прави клипове и турнета, но не е от тия, които са всеки ден по ТВ,радио и списания. Така че ... Все пак покрай него прави опит и стаж. Иначе тя е писала музиката на "Пази сърцето си" на Мария, т.е. на оригинала - "Panta Kalokeri" на VEGAS. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Имаме клип на готината песен.Обаче аранжимента малко е променен и нещо не ми харесва. А пък видеото е ужаааасно. ;дд Ми нищо интересно, преди 1,2 години беше в X Factor или Greek Idol не помня точно.След формата взе да става по-известна, мисля че това не й е първият професионален запис, но май го водят за 1-ви сингъл. Да, музиката е на Михалис. Не знам доколко ще й помогне да се издигне, защото и той като цяло води една много прибрана кариера, без много интервюта, участия и таверни - пуска албуми, прави клипове и турнета, но не е от тия, които са всеки ден по ТВ,радио и списания. Така че ... Все пак покрай него прави опит и стаж. Иначе тя е писала музиката на "Пази сърцето си" на Мария, т.е. на оригинала - "Panta Kalokeri" на VEGAS. Тя е направила музиката на песента на Вегас,wow..много добра музика е бацнала. ;дд Момичето има определено талант и някаква харизма..дано около Михалис се издигне и да я забележат. Иначе е вярно това,че Михалис от както се занимава с музика има една много стегната бих казала кариера и да си призная това много ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 Имаме клип на готината песен.Обаче аранжимента малко е променен и нещо не ми харесва. А пък видеото е ужаааасно. ;дд ООО супер, песента е як хит, дано сега се наложи още повече по радиата, след като се е уредила в Spicy - това е хубаво - освен този хит по музика на Паделидис, може в бъдеще и Фивос да й напише нещо, макар че той не пише песни на всички в лейбъла му. Видеото е много смотаничко, наистина ... И коментарите под клипа не са много хубави, но е нормално - винаги гърците са скептични към новите. ЕДИТ: Много хубава актуална сборка с все силни песни: http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=80652 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Тва да не е ново? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 Тва да не е ново? Да, ново е май. А в линка за компилацията, който аз дадох има също 1 негова по-динамична, яка е, но не знам дали е нова ... Нещо не го следя много Мишо Хаджиянев Би ли ми направила няколко иконки от на Елени клипа,че виж моите какви гадни станаха :х Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Да, ново е май. А в линка за компилацията, който аз дадох има също 1 негова по-динамична, яка е, но не знам дали е нова ... Нещо не го следя много Мишо Хаджиянев Би ли ми направила няколко иконки от на Елени клипа,че виж моите какви гадни станаха :х В коя компилация,я дай линк.. Да,ще направя,очаквай ги или довечера или утре. ;pp Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 В коя компилация,я дай линк.. Да,ще направя,очаквай ги или довечера или утре. ;pp http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=80652 17-та песен, май е ремикс на стара... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.