Jump to content

Препоръчани коментари

250.jpg

1 GIRL GONE WILD

2 GANG BANG

3 I'M ADDICTED

4 TURN UP THE RADIO

5 GIVE ME ALL YOUR LUVIN'

6 SOME GIRLS

7 SUPERSTAR

8 I DON'T GIVE A

9 I'M A SINNER

10 LOVE SPENT

11 MASTERPIECE

12 FALLING FREE

"По-голямата част от албума ще зарежда с много енергия и екшън!", споделя певицата за предстоящия си албум. Новият албум на Мадона е 12 поред, като през 2008 година тя издаде "Hard Candy".

Обложката изглежда убийствено, страхотна е, браво за идеята. И името на албума също ми допада като замисъл. Дано има хубави песни, предстои да чуем :Vishenka_05:

На мен пък ми се завива свят от обложката :1000 (29):

Не очаквам добър албум. От чутото до момента няма дори една нота, която да ме грабне. А и като гледам не само мен, при положение, че всичко излязло до момента се провали, включително рекламираното пред уж рекордна публика на СуперБол.

Пълен провал за Мадона. След 3 години пълно отсъствие от музиката феновете бяха зажаднели за нещо ново от нея и не мога да повярвам как можа да изкара такива бози, че дори и при това положение да не стигнат до никъде.... Не очаквам нищо от албума

Никога не съм харесвал музиката на Мадона, ама дори аз очаквах нещо, но наистина всички получихме едно...... нищо.

С всяка нова песен в последните 5,10 години Мадона ми става все по-любима. Не съм от почитателите на творчеството й от началото, но в последните години ме кефи.

Никога не съм харесвал музиката на Мадона, ама дори аз очаквах нещо, но наистина всички получихме едно...... нищо.

Това, когато се разочаровах от първите 2 сингъла, след като чух целия албум се оказа добър, "Gang band" е уникално яка, както и "Masterpiece", "I don't give a..", "I'm a sinner" и вече зарибилата ме "Girl gone wild" :) Всъщност само 2-3 песни изобщо не харесвам, албумът не хваща от 1во слушане, а от поне 3то.

• 1 month later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...