V O G U E Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 "Знайка, рече и отсече!" :1000 (29): Аз лично не мисля, че тази година е слаба за ГаГа! Фактите по горе сочат къде е била, какво е правила и какво е печелила. Като ги гледам изброените дати направо ми се завива свят - да бъдеш на 3/4 места на 1 ден - все пак ГаГа не е РОБОТ колкото и повечето злобари, да си мислят като я гледат в тия костюми. Самата тя каза, че по - добре да умре на сцената от изтощаване отколкото въобще да не присъства. Също така Born This Way стана като химн за ЛГБТ обществото - започна с протеста срещу закона 'Don't ask, don't tell' миналата година - ето, че преди няколко месеца този закон беше премахнат. И както беше посочено горе - ГаГа направи фондацията 'Born This Way Foundation' която се бори срещу тормоза който се излива над младите ЛГБТ тийнейджъри. ПРОЕКТИ ХОРА, ПРОЕКТИ!!!!!! Джей Ло удари късмета с On the floor като жабна ламбадата - жалко, че повечето млади хора ще запомнят тази мелодия от нея отколкото от Каома. Папи чисто копие на 'Wine up' - I'm Into you съм я слушала 1/2 пъти - пускат само някакви ремикси на песента, но не и оригинала. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Ноември 7 Author Report Share Публикувано Ноември 7 Ако има ощетена певица от тези награди това е Adele„ а не Дженифъри, Кейтита и прочее.. И причината е просто една - продажби. Гага има втория най-продаван албум за годината, а продажбите му ще се засилват като започне да изкарва хитовете от него, вместо некомерсиалните The edge of glory или You and I Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Ако има ощетена певица от тези награди това е Adele„ а не Дженифъри, Кейтита и прочее.. И причината е просто една - продажби. Гага има втория най-продаван албум за годината, а продажбите му ще се засилват като започне да изкарва хитовете от него, вместо некомерсиалните The edge of glory или You and I А Jessie J къде я забравяте, според мен имаше бая силна година. Иначе за Адел съм съгласна, яката е ощетена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 А Jessie J къде я забравяте, според мен имаше бая силна година. Иначе за Адел съм съгласна, яката е ощетена Пуска Платинум едишън на албума си, дали не и е успешна годината Тия награди бяха ташак работа,в Грамитата е истината,там не може да не я оценят. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.