Jump to content

Препоръчани коментари

Откакто ъпдейтнах мозилата снощи, вече не мога да поствам както преди. В смисъл първо не можех да пиша под цитата, никъде не можеше да се премести курсора. Оправих го с бутона "Превключи между стандартен и обогатен реадактор". Но така ми показва всичко с кодовете, а не ми показва точно оцветения текст примерно. :1000 (29): Има ли някаква настройка на браузъра да се оправи или да връщам 3.5.8?

Просто ПАК натисни тези стрелки. Ама е тъпо, щот всеки път трябва да натискаш...

Редактирано от alexche

https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=541771

Из цял свят се оплакват хората, ама още не е фикснато като гледам..

Просто ПАК натисни тези стрелки. Ама е тъпо, щот всеки път трябва да натискаш...

Не искам да натискам стрелките. Преди като си маркирах червения цвят, текста ставаше червен, а сега ми излизат кодовете за червения цвят. Точно за това се кефих на форума, защото единствен той директно ми показваше как излежда написаното, вместо да цъкам на "Преглед".

Е, да, и аз си бях свикнал... Върни си старата мозила тогава. Иначе с никой друг browser нямало проблеми...

Върнах старата версия и ми е перфектно, докато не оправят тоя бъг.

Всяка нова версия на тоя смешен браузър е бъгава.. Мани ами им отнема по 1-2 месеца да фикснат лайнцата дето са ги забъркали... Няма друг толкова бъгав браузър..

С всяка нова версия все по- зле става тая Мозила а преди си беше хубав браузър.. постоянно има сривове и някакви бъгове. Замислям се вече дали да не я сменям.
Всяка нова версия на тоя смешен браузър е бъгава.. Мани ами им отнема по 1-2 месеца да фикснат лайнцата дето са ги забъркали... Няма друг толкова бъгав браузър..

Чак такива оплаквания нямам аз.

Иначе хрома добър ли е?

Иначе хрома добър ли е?[/color]

Аз съм с него...ракета е...подобни бъгни не съм забелязал, всичко е ОК. Дори като го инсталирах ми се добавиха всички bookmarks от firefox-a и не ми се налагаше ръчно един по един всеки запазен интернет адрес до момента да го запазвам и на хрома. За всеки случай пазя и лисицата...дано в следващата версия да я поочистят от досегашните бъгове.

Как да сменя на старата мозила?

Свали си по-стара версия от някъде, от дата примерно. Аз свалих 3.5.5 и направо инсталирах.

На мен пък ми изчезна мигащата чертичка в полето за писане. Персоните също искат рестарт за да се приложат, бг речникът ми не работи. Ще се връща назад май.

Гугъл хром е много добър и е по-бърз от мозила. Ако не бяха екстенжъните за премахване на реклами, досега 10 пъти да съм минал на Опера или Хром. :mf_surrender:

Свали си по-стара версия от някъде, от дата примерно. Аз свалих 3.5.5 и направо инсталирах.

Мерси,вече всичко е ок :)

Има нова версия на Firefox 3.6.2 :) Голяма част от предните бъгове са в миналото :)

На мен пък ми изчезна мигащата чертичка в полето за писане. Персоните също искат рестарт за да се приложат, бг речникът ми не работи. Ще се връща назад май.

Гугъл хром е много добър и е по-бърз от мозила. Ако не бяха екстенжъните за премахване на реклами, досега 10 пъти да съм минал на Опера или Хром. :mf_surrender:

погледни тук https://chrome.google.com/extensions има ако не 100%, то поне 60% от добавките на Мозилата. И според мен е в историята тоя браузер. Аз се колебаех между Опера и Хром и видях, че Хрома отговаря повече на изискванията и потребностите ми, а и това краш на системата - просто нз какво е. От там насетне вие си решавате.

Редактирано от Totally_FreaK_OuT
Има нова версия на Firefox 3.6.2 :) Голяма част от предните бъгове са в миналото :)

Но този въпросния, за който писах, не е.

По принцип и при мен не става... Но сега става... 1000%20(20).gif 1000%20(29).gif
  • 2 months later...

Пфффффффф, а аз си мислех, че са ми спрели достъпа до публикуване на съобщения хахахахаха....явно и аз ще връщам старата Мозила

А Хрома не ми показва бутона, с който да мина към другия изглед като пиша пост. Пробвах да си го сменя с друг браузър, но като вляза с хрома пак нищо.
  • 4 weeks later...

Самата мозила последно време нещо се бъгва ... особено след актуализация

• 5 months later...

Някой може ли да ми отговори защо с новата мозила не мога да пиша в темите?

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...