Jump to content


Млади футболни таланти чакат Боби в Дряново


Препоръчани коментари

Млади футболни таланти чакат Боби в Дряново


Бъдещи футболни конкуренти на Бербатов и Стоичков от старопланинското градче Дряново очакват трепетно срещата със своя идол Боби Михайлов този петък. Благодарение на дългогодишното сътрудничество между изпълнителния директор на ФК "Локомотив" Дряново DJ Теди Джорджо, президента на БФС г-н Борислав Михайлов и началника на кабинета на президента на БФС г-н Тервел Златев, детско-юношеската школа на клуба получи подарък от федерацията екипировка и футболни топки на стойност над 3 500 лв. Младите футболни таланти са подготвили специално шоу в чест на ръководството от БФС. Церемонията по връчване на новите придобивки ще се проведе на 15 февруари от 18,30 ч. в конферентната зала на "Парк-хотел Дряново". Празничното събитие ще приключи с коктейлна част, подготвена от известния хотелиер и президент на ФК "Локомотив" Дряново г-н Георги Вълев. Поканени са и ветераните от футболния клуб.

Капитаните на отборите от детско-юношеската школа ще позират с новата екипировка за плаката на междуобластния турнир "Искам да бъда", който ще се проведе в Дряново от 30 май до 1 юни 2008 г.


99509g.jpg


Инфо: Радост Георгиева




Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...