Jump to content

Ха, честит раздел

Препоръчани коментари

Гледам, гледам и чак сега го видех 1000%20(30).gif Айй честито. Обещавам тая събота и неделя като иам малко повече време да направя няколко интересни теми да видим как ше тръгне 1000%20(24).gif

Сподели в други сайтове

Давам й една седмица! (:

А аз се надявам като мине едната ти седмица да не посещаваш тоя раздел :whistling: Няма да има нужда от спам

кво се пише тука

Ми всички интересни теми и дискусии за такива неща. С една дума - история, цивилизации, извънземни, мистерии, загадки, паранормално,...

Сподели в други сайтове

Ми всички интересни теми и дискусии за такива неща. С една дума - история, цивилизации, извънземни, мистерии, загадки, паранормално,...

а за фолк? :1000 (20):

Сподели в други сайтове

А аз се надявам като мине едната ти седмица да не посещаваш тоя раздел :whistling: Няма да има нужда от спам

Ще посещавам каквото и когато си искам - къде в правилата пише - след 1 седмица ВОГ да не посещава раздела!! Ха, чакай то още няма правила :whistling: :whistling:

Сподели в други сайтове

а за фолк? :1000 (20):

Естествено, че не :mf_surrender: :feminist_en:

Ще посещавам каквото и когато си искам - къде в правилата пише - след 1 седмица ВОГ да не посещава раздела!! Ха, чакай то още няма правила :whistling: :whistling:

Не казвам, че нямаш право да го посещаваш. Просто казвам, че спам и флууд не са позволени тук и се надявам да се получават хубави и интелигентни дискусии. Теми и мат'риали има бол. Имаме и правила вече :whistling: 1000%20(30).gif

Сподели в други сайтове

Не казвам, че нямаш право да го посещаваш. Просто казвам, че спам и флууд не са позволени тук и се надявам да се получават хубави и интелигентни дискусии. Теми и мат'риали има бол. Имаме и правила вече :whistling: 1000%20(30).gif

Дууре, да ви видя до къде ще стигнете с тези "полезни за живота" дискусии (:

Сподели в други сайтове

ай дай нещо де,искам за динозаври...май миналата година видях един в подбалкана

Сподели в други сайтове

Аз не разбирам като не ви е интересно какво правите тук. Мисля, че няма смисъл от плоски шеги и изказвания. Или сте толкова ограничени, че само фолка или по-точно поп-фолка ви е интересен. Ако наистина е така, това е много жалко за вас. Аз бях против създаването на раздела именно заради това отношение. Но след като той вече е факт, мисля, че наистина може да станат интересни теми за по-любознателните и за които баба глория не е целият свят.

Поздрави и адмирации към The Black Dragon, в момента съм много зает и нямам време за нищо, но ако ми остане и малко свободно време ще имаш подкрепа и от мен, за да не си пишеш сам в раздела.

П.П.

Дууре, да ви видя до къде ще стигнете с тези "полезни за живота" дискусии (:

Със сигурност вече е много повече отколкото твоята пародия с конкурса за красота на форума и цялото Ви женско царство:lol: Нищо лично :1000 (30):

Редактирано от Пепинко
Сподели в други сайтове

Със сигурност вече е много повече отколкото твоята пародия с конкурса за красота на форума и цялото Ви женско царство:lol: Нищо лично :1000 (30):

Дуууре веее разбрахме вече че този раздел е за умни и грозни личности - айде направете си вие конкурс - "читанката на форума " (:

Сподели в други сайтове

Много ми харесва раздела! Има само едно нещо което ме дразни! Една Кукла /буквално/ - Vogue! :feminist_en: Иначе раздела си е супер! Браво и успех! 1000%20(30).gif
Сподели в други сайтове

Радвам се, модче wannabe! (:

И аз се радвам че се радваш кукличке! Само си мисля дали разбираш защо те наричам така :)

Сподели в други сайтове

И аз се радвам че се радваш кукличке! Само си мисля дали разбираш защо те наричам така :)

Не знам от къде ги вадиш тез разсъждения - по добре си ги заври отзад щот и без тва от там са излязли (:

Сподели в други сайтове

Не знам от къде ги вадиш тез разсъждения - по добре си ги заври отзад щот и без тва от там са излязли (:

Все единия трябва да спре! Няма да падна до твоето ниво!

Още веднъж благодаря на "Дракон-а" за раздела! 1000%20(30).gif

Сподели в други сайтове

Някой може ли да даде нещо за адронния колайдър! Мислех да пусна тема но не искам да копирам неща от нета...

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...