Jump to content

Препоръчани коментари

Мозъкът ми изобщо не успя да възприеме какво се случва. Свикнал съм с оригинала, а този кавър звучи накъсано и сякаш текстът не успява да догони мелодията.

• Отговори 51
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-активни дни

Е аз ви казах, че ще е хит заради това , че е Цура и Азис най-вече, не щото е много добър кавър. А и тука има друг плюс - Цура хваща вълната от това, че участва на концерта на Вана Смядовска, плюс това по-младите и Gen-Z , които не са супер фенове може и да не знаят оригинала, защото и не са израснали с това, което му викаме ретро сега и да откриват песента като нещо ново. Оригинала най-вероятно им звучи ретро, нищо, че не е така. 

Под оригинала също има доста коментари, че се връщат от кавъра и само с лошо. Вижда се, че най-най феновете очевидно не харесваме тази гавра но пък ще пълни дискотеките, младите ще пият на нея и ще се получи желания ефект. И ,да , тиктока гърми с това. То, каквото и да изпее Азис ще гърми щото е Азис. 

Забелязвам и закачката на Цура Пеевска - песен от Кости след тази на Андреа, при това с Азис - а знаем, че един от най-големите хитове на Андреа е точно "Пробвай ме". Направо си се заяжда. То е очевидно.

Липсваше само Галя да вика "Лино,Лино" някъде отзад.

На Цура и е все тая, принципно тя участия не прави, не живее тук и изобщо най-печелившия от цялата работа пак е Костьо който е опънал парсата от поредната песньовка 2-ра употреба от малкото, които му връзват като Цура и Мара. Андреа не коментирам, там поне дуото работи перфектно. При Цура се получава донякъде, при Мара - там не Кости, ми дует с една Бейонсе и една Рейхана да направи все същото дъно ще е.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...