Jump to content

Препоръчани коментари

• Spiders
📰 Новини
Селма с нов хит и AI видео: „Мойта €врозона“ взриви мрежата / Видео
Попфолк сензацията Селма атакува ефира с новото си парче „Мойта €врозона“ – провокативна комбинация от съвременно звучене, хитова визия и смело послание.
signalbg • 4 Февруари 2026
преди 5 часа , Sunlight каза:

FB_IMG_1770216306051.jpg

Какви специални гости като това са над 10 човека? Какъв самостоятелен концерт какви 5 лева? Такива компромиси като това и сбирщайна на Стораро по-добре да ни ги спестят. 
А и най-голямата мегазвезда няма да я има. Да го отменя от сега. 

преди 13 минути, GSA каза:

Какви специални гости като това са над 10 човека? Какъв самостоятелен концерт какви 5 лева? Такива компромиси като това и сбирщайна на Стораро по-добре да ни ги спестят. 

оставаше и мами да се унижи да се нареди на колаж под наслов ''всички обичат кокаин'' !!!!

преди 13 минути, GSA каза:

За мен ще е уникален концерт и нямам търпение да отида. 

преди 1 минута, Sunlight каза:

ти си ясна,слънце,няма нужда да те коментираме

дано си в отпуск и ники да те закара до софия или онзи от рентгена,че да не пътуваш като преславината петя по влаковете недоспала със спирала на една седмица

преди 26 минути, Sunlight каза:

Да си прекараш приятно скъпа 

• Spiders
Интервю
Мария Касимова- Моасе в света на дипломацията
Четете повече на сайта: https://darik.bg/ Последвайте Дарик в социалните мрежи: ✔️ Instagram - https://www.instagram.com/darik.bg/?hl=bg ✔️ TikTok - https://www.tiktok.com/@darik_bg?_t=ZN-8swnk3Dzaao&_r=1 ✔️ Facebook - https://www.facebook.com/darikradio/?loca…
Darik Plus • 4 Февруари 2026, 14:06
преди 6 часа , Sunlight каза:

FB_IMG_1770216306051.jpg

Възраждаме годишните концерти на Планета Кокошарник виждам 

преди 5 часа , Mr. Greshen каза:

А Счети?

Заета ще е, март месец е много натоварено с приключването на годишните отчети. 

преди 5 часа , fengergana каза:

в задачата се търси всички колко общо количество кокаин са изшмъркали

Няма матетематика на света, която да се справи със задачата, само дилъри ;) 

преди 6 часа , DevilWish каза:

Очертава се дуетен концерт, но най-тъпото е, че Райна няма да е там. За мен най-добрите му дуети са точно с нея - И това е любов, Ти си ми всичко и Тежка диагноза. Ние знаем как беше по-компромисна....
С Марияна и Томас е ясно какво ще пеят. С Емануела си има голям хит - Не те заслужавам, с Алисия има Не си ти и Любов ли е, и двете са силни. Със Стораро песента им не си я спомням, честно казано. Със Софка Проблем. С Преслава Сладкото зло и Не ми пречи задължително, като оная песен за Мерилин със сигурност ще бъде пропусната и по-добре. С Борис Дали и Илиян може би Палатка? С Анелия Нямаш мене.... А с Лидия какъв дует имат освен Грешници или тепърва предстои нещо? Емилия не е обявена? Доста дуети има. Ама дано се сети и за няколко самостоятелни песни като Обади ми се например.

Според мен (и актуалната клюка) самата Райние била отказала да участва, така че и се сърдете на нея. 

преди 3 часа , Administrator каза:

По онова време се избираше с гласове от публиката. Красьо спечели, защото всички останали бяха много зле.

Да де, ама първо е имала три месеца една подборка с публика да изберат половина злетаци, после Рени и другите пратени от Бюрото по труда избрали другата половина директно за финала , включително Петя Буюклиева и компания, а отделно БНТто пуснало няколко парашутиста също директно за финала където вота избира Илюжън. 

Изобщо тази годишната пародия е направо цвете спрямо 2009та. 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...