Jump to content

Препоръчани коментари

• Spiders
📰 Новини
Михаела Филева с позиция след скандала с националната селекция за Ев�
Михаела Филева, която бе сред участниците в националната селекция за "Евровизия 2026" и изненадващо отпадна в първия етап, даде своята подкрепа към
signalbg • 4 Февруари 2026
  • Spiders
  • Spiders
Класация Popnable — България 🇧🇬
Дата: 4 Февруари 2026
Статистика и изводи
Тук са обобщени “големите” показатели за класацията — общи импресии, импресии на класацията и брой нови записи. След това виждаш изпълнителите с най-много песни в класацията и песента с най-дълго присъствие.
1 951 072
Импресии на класацията
6 996 803
Общо импресии
1
Нови записи
Изпълнители с най-много песни в класацията
Това е “срез” на изпълнителите, които най-силно присъстват в класацията (брой песни в Top 100).
Azis
8 песни в класацията
Preslava
8 песни в класацията
Galena
7 песни в класацията
Medi
6 песни в класацията
Fiki
5 песни в класацията
Dj Damyan
4 песни в класацията
Selina
4 песни в класацията
Lidia
3 песни в класацията
Mona
3 песни в класацията
Tsvetelina Yaneva
3 песни в класацията
Най-дълго присъствие в класацията
3
Текуща позиция
68 804
Гледания
2439
Дни в класацията
1
Peak
⏺ 0
Промяна
  • Spiders
преди 1 час , RamaNews каза:
📰 Новини
Михаела Филева, която бе сред участниците в националната селекция за "Евровизия 2026" и изненадващо отпадна в първия етап, даде своята подкрепа към

Тази пък кой я е питал за мнение

Добре че са такива събития да се сетят хората за нея

• Like 3
  • Spiders
📰 Новини
Цветелина Янева и Азис избухват с нов музикален проект / Виж тийзър
Цветелина Янева и Азис се събират в нов музикален проект, който ще бъде факт съвсем скоро. Двамата анонсираха предстоящия си дует с интригуващ тийзър, пуснат
  • Spiders
Класация Popnable — България 🇧🇬
Дата: 4 Февруари 2026
Стабилност
Стабилните песни са тези, които се задържат дълго и почти не променят позицията си (⏺ или минимална промяна).
  • Spiders
преди 6 часа , asylum каза:

И на мен много неща не ми излизат, не само постнатите от тебе, но твоите обикновено са най-интересни. Налага се да рифрешвам по няколко пъти, докато се появят. Рекламите също ги затапват.

Мютнала съм го заради лош вкус!!! Нека си ги чете сам!!!!

• Love 1
  • Sad 1
  • Spiders
📰 Новини
Лидия отвя конкуренцията в попфолка с „Охрана“
Лидия спечели първа победа в „50-те най...“ с новия си сингъл „Охрана“, който генерира най-силна подкрепа от читателите на Signal.bg през изтеклата седмица и
  • Spiders
  • Spiders
📰 Новини
„Бизнесът пее“ – музикален празник с Ани и Дани, Мими Иванова, Анто
„Бизнесът пее“ - това е мотото на музикалния празник с Ани Методиева и Даниел Деянов и с участието на специалните гости Мими Иванова, Антон Котас и Филип
  • Spiders

Защо Емануела е сложена между Стораро и Алисия на плаката

spacer.png

• Like 1
  • skull 1
преди 11 минути, Sunlight каза:

FB_IMG_1770216306051.jpg

Очертава се дуетен концерт, но най-тъпото е, че Райна няма да е там. За мен най-добрите му дуети са точно с нея - И това е любов, Ти си ми всичко и Тежка диагноза. Ние знаем как беше по-компромисна....
С Марияна и Томас е ясно какво ще пеят. С Емануела си има голям хит - Не те заслужавам, с Алисия има Не си ти и Любов ли е, и двете са силни. Със Стораро песента им не си я спомням, честно казано. Със Софка Проблем. С Преслава Сладкото зло и Не ми пречи задължително, като оная песен за Мерилин със сигурност ще бъде пропусната и по-добре. С Борис Дали и Илиян може би Палатка? С Анелия Нямаш мене.... А с Лидия какъв дует имат освен Грешници или тепърва предстои нещо? Емилия не е обявена? Доста дуети има. Ама дано се сети и за няколко самостоятелни песни като Обади ми се например.

• Like 3
  • Haha 2
  • Spiders
преди 6 минути, RamaVideo каза:

Аман от тая! Дразнеща особа. Скрие се, млъкне.... после се появи с поредните заучени фрази. Махай се, ма!!! 

• Like 1
  • Haha 1
преди 35 минути, RamaVideo каза:

Е, не! И това..... чакай  малко. Много твои колежки имат деца! Айде влез в час! Ти си си избрала това и трябва да си наясно. Какво има да се щади детето? Пак се прави на девица тая мръсница!!! Виж си заглавието на филма, на песента, после говори. 

• Thanks 1
преди 15 минути, DevilWish каза:

Е, не! И това..... чакай  малко. Много твои колежки имат деца! Айде влез в час! Ти си си избрала това и трябва да си наясно. Какво има да се щади детето? Пак се прави на девица тая мръсница!!! Виж си заглавието на филма, на песента, после говори. 

Щото не си гледал дългото интервю при Мон Дьо. Лили е имала астма като малка, после е имала проблем със сърцето, а на 33 г е пимала инфекция на костния мозък заради инфекция на зъб. Едва са,я спасили с 2 операции. Молила се е да оживее да види дъщеря си. А дъщеря й е била 3 месеца на легло. 

преди 46 минути, Sunlight каза:

FB_IMG_1770216306051.jpg

в задачата се търси всички колко общо количество кокаин са изшмъркали

• Like 3
  • Haha 1
  • Spiders
преди 35 минути, DevilWish каза:

Очертава се дуетен концерт, но най-тъпото е, че Райна няма да е там. За мен най-добрите му дуети са точно с нея - И това е любов, Ти си ми всичко и Тежка диагноза. Ние знаем как беше по-компромисна....
С Марияна и Томас е ясно какво ще пеят. С Емануела си има голям хит - Не те заслужавам, с Алисия има Не си ти и Любов ли е, и двете са силни. Със Стораро песента им не си я спомням, честно казано. Със Софка Проблем. С Преслава Сладкото зло и Не ми пречи задължително, като оная песен за Мерилин със сигурност ще бъде пропусната и по-добре. С Борис Дали и Илиян може би Палатка? С Анелия Нямаш мене.... А с Лидия какъв дует имат освен Грешници или тепърва предстои нещо? Емилия не е обявена? Доста дуети има. Ама дано се сети и за няколко самостоятелни песни като Обади ми се например.

Разпознах 2-3 муцуни от тоя плакат. Ужас... що за самостоятелни концерти са това?

• Like 2
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...