Jump to content

Препоръчани коментари

преди 3 часа , GSA каза:

Аз не знам тя какво прави със сандрито, при положение, че в предишния албум имаше цигански хит готов - “5-6 минути” и го заряза.. да беше направила ремикс с Фики и да смаже.. балада няма ли да има?

Със сигурност някоя от новите е балада. Сигурно ще го пусне март с нова песен, за да мине време от Брутална 

Дуетът на Емилия и Константин ще е кавър на тази песен. :( 

WWW.FACEBOOK.COM

Емилия и Константин - “Страх ме е” 💔🩶 Една балада за силата на Любовта! Очаквайте!

преди 16 минути, stereoto_ каза:

Дуетът на Емилия и Константин ще е кавър на тази песен. :( 

WWW.FACEBOOK.COM

Емилия и Константин - “Страх ме е” 💔🩶 Една балада за силата на Любовта! Очаквайте!

Не ми харесва от чутото, но ще чуем крайната версия. А иначе оригинала си е типично за сръбската аудитория, там се харесват по-различен стил песни от тези тук. Константин в повечето случаи нацелва песните, може този дует да не е напразно. На Емилия вече й дойдоха в повече тези дуети. Не може ли няколко години да спре. Добре, че не е с Преслава.

• Spiders
📰 Новини
БНТ с официална позиция за вота на зрителите в националната селекция �
БНТ излезе с официална позиция за вота на зрителите в националната селекция за Евровизия 2026. Веднага след като стана ясен победителят, в онлайн
signalbg • 2 Февруари 2026

Като толкова искат сръбско звучене защо не вземат пример от Бонка и да си купят някоя авторска песен?

• Spiders
📰 Новини
Юпитер 7 и Краси Куртев с дълбоко лична и емоционална история в песента „Завинаги“ | БГ Радио - Само българска музика!
„Завинаги“ е нова българска песен с дълбоко лична и емоционална история. Това е последната песен на Краси Куртев – емблематичния басист на група ...
bgradio • 2 Февруари 2026
преди 6 часа , GSA каза:

Аз не знам тя какво прави със сандрито, при положение, че в предишния албум имаше цигански хит готов - “5-6 минути” и го заряза.. да беше направила ремикс с Фики и да смаже.. балада няма ли да има?

тя нямаше ли някакъв дует с тони стораро или фючеринг, от който се отказа?

преди 1 час, DevilWish каза:

Не ми харесва от чутото, но ще чуем крайната версия. А иначе оригинала си е типично за сръбската аудитория, там се харесват по-различен стил песни от тези тук. Константин в повечето случаи нацелва песните, може този дует да не е напразно. На Емилия вече й дойдоха в повече тези дуети. Не може ли няколко години да спре. Добре, че не е с Преслава.

Преслава не прави дуети с ФЛОПОВЕ.

ЕМИЛИЯ сама е дъно, в дует пак е дъно, но повече има шанс за хит.

преди 1 час , DevilWish каза:

То се знаеше, че ще е с Емилия отдавна. 

• Spiders
  • Spiders
📰 Новини
Роксана за българската селекция за Евровизия 2026: Да, такава съм, бях бе
Роксана остави своя отпечатък в националната селекция за „Евровизия 2026“ със силно емоционално изпълнение на странджанската народна песен „Калиманку Денку“
преди 26 минути, Andrew Cunanan. каза:

Преслава не прави дуети с ФЛОПОВЕ.

ЕМИЛИЯ сама е дъно, в дует пак е дъно, но повече има шанс за хит.

А някога Емилия си правеше хитове. 

преди 11 минути, Sunlight каза:

То се знаеше, че ще е с Емилия отдавна. 

Да, знам. Аз очаквах, че ще направят кавър.

преди 11 минути, DevilWish каза:

А някога Емилия си правеше хитове. 

Да, знам. Аз очаквах, че ще направят кавър.

Някога беше и розово гърбушко, но това е в миналото.

преди 2 минути, DarkChild каза:

Някога беше и розово гърбушко, но това е в миналото.

Обожавам косата тук! ❤️ 

• Spiders
📰 Новини
Филип Донков представя своите 10 любими български песни по БГ Радио | БГ Радио - Само българска музика!
В края на седмицата своите 10 любими български песни ще представи Филип Донков.

Чуйте как звучи неговото подреждане и какви истории ще...
преди 1 час, DevilWish каза:

Обожавам косата тук! ❤️ 

Непоказвани кадри от този клип:

Хората; Емилия прилича на Барби!

Барбито, на което мязаше Емилия през 2000, 2001 и 2002:
P1250650.JPG

• Spiders
📰 Новини
Мери Бойс Бенд празнуват 31 години с концерт на 13 февруари | БГ Радио - Само българска музика!
Мери Бойс Бенд празнува 31 рожден ден с концерт на 13 февруари 2026 (петък), от 20:00 ч., в столичен клуб.

Групата ви кани на романтич...

Баладите отдавна не са на мода. Даже не си спомням коя е последната балада,която е била хит. Май Да си тук. Радвам се че Башурка започва годината с пореден флоп.

преди 5 минути, xroflx9 каза:

Баладите отдавна не са на мода. Даже не си спомням коя е последната балада,която е била хит. Май Да си тук. Радвам се че Башурка започва годината с пореден флоп.

❤️

преди 50 минути, RamaNews каза:
📰 Новини
Мери Бойс Бенд празнува 31 рожден ден с концерт на 13 февруари 2026 (петък), от 20:00 ч., в столичен клуб.

Групата ви кани на романтич...

Помислих на 31 февруари…

преди 26 минути, xroflx9 каза:

Лидерката вече пусна баладата на годината. За Счета место нема! 

• Spiders
📰 Новини
Diapason Records отпразнува 29 години с грандиозно парти – звезди, хитове и �
С грандиозно парти Diapason Records отпразнува 29 години от създаването си. Има вечери, които не просто се помнят, а се превръщат в част от историята. Именно

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...