Jump to content

Препоръчани коментари

преди 15 минути, Administrator каза:

Много незапеваем текст. Мина му времето.

То не е идвало. Аз освен Пиян не знам да е имал друг хит.

Абе по едно време си вадеше яки песни. Не е само "Пиян".... имаше си сезонни песнички. "Няма време", "Помощ от приятел", някои песни в дебютния албум като "Лъжеш", "В центъра на купона"..... дуетите с Преслава, Галена, но наистина му мина времето.
Той в коя година живее още, че снима този актьор от "София ден и нощ" който Есил използва в "Мразя те" още 2009, Райна го снима в дуета с Димана и кой ли още не. Ама вече не е актуален.
Има едно хубаво нещо в тази песен и то е изречението изпято от Преслава. Едно дуетче да направят, това е шанса да се забележи Борис Дали...... или едно трио с Преслава и Галена..... Само да не се изложат като продълженията на Палатка - флоп до флоп.

преди 11 часа , DarkChild каза:

То не е идвало. Аз освен Пиян не знам да е имал друг хит.

и това:

Песента никак нее лоша но текста е много ш.бан...
И Преслава влиза много кофти в песента.

А! Борат се върнал към Пашката? Иначе поредната му бозичка. Малко ми напомня на бозата на Гъбин от Пашката - Сменям ти адреса.

Последното което ставаше май му беше фийта с Теда.

А това противно циганско куче от София ден и нощ не му ли свърши кариерата на статист АМАН!

image.png.48a5912b0a517c108807004fb75f20d2.png

Редактирано от FolkEmpire

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...