Jump to content

Препоръчани коментари

преди 14 минути, fengergana каза:

на кое си правиш лазер,мила?

Крака и интим. Просто ми е поредна процедура от пакета. 

За подмишници и лице ги свърших. 

• Отговори 105
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Благодаря на всички за подкрепата,но най големи благодарности имам към @Emanuela.Carey тъй като ми купи наградата!💋

B004651A-5971-4258-A923-505D67ACCCC3.jpg

Спах с навита коса и къдриците се запазиха. Точно днес съм на работа, когато Коце ще е в Преди обед

4cf4b8927e2c7ec5cec79093e8a1008b_0.jpeg

Другия месец започвам процедури за лице пилинг - за хиперпихментация у антиейдж. 

Ще съм като нова за концерта на Коце. 😍

Няма само Коце да е свеж. 

Току що, Emanuela.Carey каза:

Беднячко, пари за Ютуб Премиум ли нямаш?

Ей сега тръгнах да давам пари за Ютюб премиум вместо да си купя нов вибратор! И без това основно го ползвам да слушам песни премиерно!!!

преди 17 часа , Sunlight каза:

Спах с навита коса и къдриците се запазиха. Точно днес съм на работа, когато Коце ще е в Преди обед

4cf4b8927e2c7ec5cec79093e8a1008b_0.jpeg

Опасна си, тигрице!

преди 3 часа , Sunlight каза:

Рики е с нова профилна снимка,вече

FB_IMG_1769236357395.jpg

остарява като виното.

преди 22 часа , Sunlight каза:

Другия месец започвам процедури за лице пилинг - за хиперпихментация у антиейдж. 

Ще съм като нова за концерта на Коце. 😍

А лабиопластика?

преди 3 часа , Emanuela.Carey каза:

Липсва ми рептилката… колко хитови мелодии съсипа и накрая просто изчезна в дън земя!

Не тъжи бебчо,тук съм вече!!!!!💋

Преди процедурата

d744694ec12b467239307500077d0c20_0.jpeg.ef3f78d44bbc85f908f263685f5f1974.jpegДа се похваля. Днес правих за първи път химичен пилинг за лице. Преди съм си правила почистващи процедури за лице и на водна пара. Направиха ми пак кафе. Правиха ми снимки на лицето преди процедурата и след. Едното момиче ми слагаше отметки на едни листи там вместо аз да се занимавам да чета и отмятам. Много се грижат за мен всеки път . Почистиха ми лицето, после ми сложиха някаква киселина и ме предупредиха, че ще гори лицето за секунди. Питаха ме постоянно как съм. Даже другите 2 момичета дойдоха да ми правят вятър да не усещам много горенето на лицето. Седях няколко минути, после ми сложиха успокояваща маска и масажче. Много приятно беше. Седях пак сигурно 10 мин още, измиха ми лицето и ми сложиха слънцезашитен крем, преди това и серум. Подариха ми кремчета. Ще трябва да си порчам крем от момичетата. Казаха ми, че съм най-уникалната им клиентка, изтърпяла съм всичко без да гъкна за разлика от други и че имам много хубава кожа на лицето. Ще ми оправят и веждите малко без пари щото са мои хора отдавна. Аз съм толкова обгрижвана от тях, че и на гости им ходя понякога в лазерния център.

След процедурата:

1c99995a9763a6e6aefa584f201b8ee6_0.jpeg.eca98b1d18390297e31f0084f7702e40.jpeg

IMG_20260126_125542.jpgИ съм без грим. 

Новият епизод 2 от днес  на Рицарят на седемте кралства 2026 продължава пак да е най-свалян в Замунда. Макар и кратки епизоди, сериалът се гледа с голям интерес. Аз си ги гледам от Макс на Тв.

Screenshot_20260126_152006_com_wbd_stream_FuseActivity.jpg

преди 1 час , Sunlight каза:

Преди процедурата

d744694ec12b467239307500077d0c20_0.jpeg.ef3f78d44bbc85f908f263685f5f1974.jpegДа се похваля. Днес правих за първи път химичен пилинг за лице. Преди съм си правила почистващи процедури за лице и на водна пара. Направиха ми пак кафе. Правиха ми снимки на лицето преди процедурата и след. Едното момиче ми слагаше отметки на едни листи там вместо аз да се занимавам да чета и отмятам. Много се грижат за мен всеки път . Почистиха ми лицето, после ми сложиха някаква киселина и ме предупредиха, че ще гори лицето за секунди. Питаха ме постоянно как съм. Даже другите 2 момичета дойдоха да ми правят вятър да не усещам много горенето на лицето. Седях няколко минути, после ми сложиха успокояваща маска и масажче. Много приятно беше. Седях пак сигурно 10 мин още, измиха ми лицето и ми сложиха слънцезашитен крем, преди това и серум. Подариха ми кремчета. Ще трябва да си порчам крем от момичетата. Казаха ми, че съм най-уникалната им клиентка, изтърпяла съм всичко без да гъкна за разлика от други и че имам много хубава кожа на лицето. Ще ми оправят и веждите малко без пари щото са мои хора отдавна. Аз съм толкова обгрижвана от тях, че и на гости им ходя понякога в лазерния център.

След процедурата:

1c99995a9763a6e6aefa584f201b8ee6_0.jpeg.eca98b1d18390297e31f0084f7702e40.jpeg

IMG_20260126_125542.jpgИ съм без грим. 

изглеждаш чудесно като за 22 годишна!!!

но никога няма да ти простя че не отиде на пилинг преди срещата ти с наркомана, за да покани мами на концерта!!!!

преди 3 часа , xroflx9 каза:

@fengergana да мило,евтина съм и не ме е срам!!!

IMG-5869.jpg

Петър не ми харесва, но Филип може да ме тряска колкото пожелае, дава биг дик вайб, но и вайб че свършва бързо!!!!!

преди 27 минути, fengergana каза:

но никога няма да ти простя че не отиде на пилинг преди срещата ти с наркомана, за да покани мами на концерта!!!!

Петър не ми харесва, но Филип може да ме тряска колкото пожелае, дава биг дик вайб, но и вайб че свършва бързо!!!!!

Аз съм чувала слухове че Петър бил звяр в леглото!!!!! Помисли си добре дали не го искаш още!!!!!!!

@Emanuela.Carey браво скъпа!!!! Научила си важните неща от живота!!!

IMG-5774.jpg

Редактирано от xroflx9
преди 1 час , xroflx9 каза:

@Emanuela.Carey браво скъпа!!!! Научила си важните неща от живота!!!

IMG-5774.jpg

Благодаря че си качила снимката как ти давам стотинки! Да видят хората, че имам голямо сърце и голям джоб!

преди 2 часа , fengergana каза:

Мерси. Няма да е на концерта. Със сигурност не е снимал клип с нея както с другите, които ще са на концерта.

Днес една колежка ми писа дали снимките ми от днес са с ефект и филтър, което е безумно. На снимките имам само серум и крем от лазерния център, преди това охлаждаща маска и без никакъв грим. В какъв фалшив сят живеем, че повечето си слагат филтри и ефекти и ги е срам да се покажат такива каквито са, че им е трудно да повярват,че някой може  да е истински и без ефкти , и филтри. 

преди 30 минути, Emanuela.Carey каза:

Благодаря че си качила снимката как ти давам стотинки! Да видят хората, че имам голямо сърце и голям джоб!

Не само сърцето и джоба са ти големи😜

преди 2 часа , Sunlight каза:

Мерси. Няма да е на концерта. Със сигурност не е снимал клип с нея както с другите, които ще са на концерта.

май 2017 не беше обявена и за рождения ден на планета, ама в последния момент изпя хит Сафари!

ако излезе като изненада както Галена на концерта на Преслава ще е грандиозно, но не сме 2007 мами да е толкова амбициозна 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...