Jump to content

Препоръчани коментари

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Не ме споменавай мухло! Нямаш капацитета да водиш диалог с мен!

да,доста трябва да сваля нивото !!!!!

Току що, fengergana каза:

да,доста трябва да сваля нивото !!!!!

Нивото по-надолу няма да ти падне щом лъскаш на кратуната Петър от Ергенът.

Като се лашкате гледай да не му паднат пластмасовите зъби в твоето чене!

преди 10 минути, fengergana каза:

в случая и искат пари за неговите снимки

коя безработна парцалана се мисли за умна @Emanuela.Carey ???

Такива устати ИТ-та като Керито или имат много пари,или могат да те правят на чаверме всяка вечер!!!! Но предвид факта,че по цял ден слуша Емануела и Яница най вероятно е ⬇️,така че остава опцията за парите,които с удоволствие ще му изхарча ако ми падне!!!!!

преди 3 минути, xroflx9 каза:

Такива устати ИТ-та като Керито или имат много пари,или могат да те правят на чаверме всяка вечер!!!! Но предвид факта,че по цял ден слуша Емануела и Яница най вероятно е ⬇️,така че остава опцията за парите,които с удоволствие ще му изхарча ако ми падне!!!!!

Манг*лка.

@fengergana в последно време ми излизат 2 сладки брокерчета от Пловдив. Ако им покажа какво мога дали ще ми продадат апартамент???

преди 5 часа , xroflx9 каза:

Забрави бюти студиото!

преди 8 часа , xroflx9 каза:

@fengergana в последно време ми излизат 2 сладки брокерчета от Пловдив. Ако им покажа какво мога дали ще ми продадат апартамент???

да,но така ще им докараш хем пари, хем удоволствие!!!! доста брокери има сладурчета ,но са филмари

Рики е вече в Индия. Голямо посрещане са му направили с букети цветя. 

А онзи ден беше в Париж за Модната седмица на Том Форд. И в Канада, и в Америка ще ходи да пее. До август е зает с концерти. Само у нас не идва. :(

Гледам "Мамник" и става все по-интересно. Постепенно се разкриват нещата. И има много страшна музика.

преди 2 часа , fengergana каза:

да,но така ще им докараш хем пари, хем удоволствие!!!! доста брокери има сладурчета ,но са филмари

Мъжа ти защо така се заяжда с лидерката? Ако попадне на нас ще види какво е таратайка!!!!!!

IMG-6928.jpg

преди 3 часа , Sunlight каза:

Рики е вече в Индия. Голямо посрещане са му направили с букети цветя. 

А онзи ден беше в Париж за Модната седмица на Том Форд. И в Канада, и в Америка ще ходи да пее. До август е зает с концерти. Само у нас не идва. :(

Гледам "Мамник" и става все по-интересно. Постепенно се разкриват нещата. И има много страшна музика.

беше на Истанбул. на Букурещ. Сега на Белград. На Будапеща. Ти на хола у вас ли го чакаш да дойде? 

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

@xroflx9 пак ли си пияна от обед? Даже не си българка…

spacer.png

Е почерпила съм се малко предпразнично,какво толкова !?!?! 
Мангасарке,нямаш ли домати за пикиране,че пак се занимаваш с мен!!!!?

200.webp

преди 2 часа , Lelqtian каза:

беше на Истанбул. на Букурещ. Сега на Белград. На Будапеща. Ти на хола у вас ли го чакаш да дойде? 

Не е Коце, та да оди подир него!

преди 58 минути, asylum каза:

Не е Коце, та да оди подир него!

Чакам го тука в София. 

В Сърбия е почти продаден вече. За 3-4 дена и ще го продаде:

А в Аржентина вече е разпродадено за април:

Screenshot_20260307_175239_com_facebook_katana_BrowserLiteDIActivity.jpg

Screenshot_20260307_173340_com_instagram_android_InstagramMainActivity.jpg

преди 13 минути, Sunlight каза:

Чакам го тука в София. 

В Сърбия е почти продаден вече. За 3-4 дена и ще го продаде:

А в Аржентина вече е разпродадено за април:

Screenshot_20260307_175239_com_facebook_katana_BrowserLiteDIActivity.jpg

Screenshot_20260307_173340_com_instagram_android_InstagramMainActivity.jpg

Ма накарай Ники да те заведе. Хем ще си изкарате няколко романтични дни, далеч от вражески очи

преди 58 минути, fengergana каза:

image.png.dfae3c87755f62ad766c585ef44db7c9.png

@xroflx9 мило, искам помощ, николай ли се казва????????????????

Не го познавам мило. Нарочно им проверих профилите,но не го следват!!!! В лице е 1/10,но в тяло е точно като за мен!!!!!!

преди 24 минути, xroflx9 каза:

Не го познавам мило. Нарочно им проверих профилите,но не го следват!!!! В лице е 1/10,но в тяло е точно като за мен!!!!!!

даже и знаеш от къде съм го видял!!! ние наистина сме създадени един за друг да сме приятелки!!!!!

искам го!!!!!!!!!!

преди 11 минути, fengergana каза:

даже и знаеш от къде съм го видял!!! ние наистина сме създадени един за друг да сме приятелки!!!!!

искам го!!!!!!!!!!

Разбира се,мило,нали образите ни на квартални разпоретини са вдъхновени от скечовете с Ивана!!!!!!

Обаче ми е познат от накъде,виждала съм го някъде!!!!

преди 12 часа , fengergana каза:

image.png.dfae3c87755f62ad766c585ef44db7c9.png

@xroflx9 мило, искам помощ, николай ли се казва????????????????

Внимавай, мило, да не е някой от Никитата на @Sunlight, че тогава ще усетиш тряскането на ножа по плота от първо лице 😘 

Изпълнението на Рики на Закриването на Световното по крикет за мъже в Индия е приключиило преди 2 часа. Дано някой го качи..

Рики е направил уникалнно изпълнение  и как се кефи и танцува индийските танци., Много яко е било. 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...