Jump to content

Препоръчани коментари

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Как клип за 5 лв да изглежда стилно, интерсно и класно. И да бъде с изпълнител мъж вътре:

Минал е покрай 5 лв тоя клип...

• Like 1
  • Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 10 часа , DarkChild каза:

Най-драстичната промяна във външния й вид от 20 години.

Само устата да си намали и равна няма да има. 

• Like 2
преди 1 час, DarkChild каза:

Майка ми имаше приятелка, която работеше в общината и лесно можеше да провери ЕГН-то, но се пенсионира.

аз мога да проверя ЕГН-то ако ми кажете предполагаемата дата на раждане и града в който е родена Емануела.цвете

• Like 1
преди 54 минути, Runevski каза:

Да, нека вземе пример от Преслава!

А не да взима пример от баба си Рена със задник с форма, размер и големина на един средноголям тир.

За ко го държи тоз микрофон, като не е включен?! Да й бяха дали да размятва с пръстета във формата и големината на кебабчета едно сочно черно дилдо. 

Редактирано от Andrew Cunanan.
  • Like 1
  • Haha 1

че ре де, Ивана!

този авторски хит защо беше свален от канала на Планета?!

• Like 1

Кат се замисля таз година се навършват 20 години от излизането на

@DarkChild, @asylum, @pacho, @Lelqtian, @DevilWish Празнувайте този знаменателен момент в българската музика!

• Haha 3
  • skull 1
преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

Само малко е скъсила ейтая роклА?
image.png.3326637d346dfaa7bf2aa5e348b6c085.png

Разбира се, толкоз дълъг сукман е непрактичен за катерене в трактора и да се влачи в тая кал на нивата. 

• Like 1
  • Haha 1
преди 35 минути, fengergana каза:

аз мога да проверя ЕГН-то ако ми кажете предполагаемата дата на раждане и града в който е родена Емануела.цвете

8.11.1981 уж в София, ма може и някое село в околията да е било

преди 31 минути, Andrew Cunanan. каза:

че ре де, Ивана!

този авторски хит защо беше свален от канала на Планета?!

Ко?

преди 27 минути, Andrew Cunanan. каза:

Само малко е скъсила ейтая роклА?
image.png.3326637d346dfaa7bf2aa5e348b6c085.png

“Не е същата” нова е!

преди 22 минути, Andrew Cunanan. каза:

Кат се замисля таз година се навършват 20 години от излизането на

@DarkChild, @asylum, @pacho, @Lelqtian, @DevilWish Празнувайте този знаменателен момент в българската музика!

Предпочитам да ям повръщано

• Like 1
преди 46 минути, fengergana каза:

Мило,с лични данни ли работиш?? Намери ми адреса на @Emanuela.Carey да му пратя помощи-буркан с Нутела!!!

• Like 1
  • Kiss 1
преди 1 минута, xroflx9 каза:

Мило,с лични данни ли работиш?? Намери ми адреса на @Emanuela.Carey да му пратя помощи-буркан с Нутела!!!

Нещастницо, стриймвай само соловата версия!

• Love 1
  • Kiss 1
преди 7 минути, Emanuela.Carey каза:

spacer.png

Певицата на годината не трябвали да има хитове през съответната година?
image.png.c58ad32d80237ce162e22240cf79a34f.png
image.png.c91ed462b1af9ef2897de8b3a5c1735b.pngimage.png.df0ffa821f8009484d994d034ea1f0e9.pngimage.png.2fd26134bcb059e6a930f7a362eb1a82.pngimage.png.b12497ddcf9bfd0b988b9e48c01e84b0.png

• Haha 1
  • skull 1

2025-та беше първата в кариерата на Емилия с 0 на брой хитове, 2024-та Антонио и Кавъра на тик ток песен на Галена я спасиха, а през 2023-та - "Ела хабиби" и "Прощавам ти", но нито Галин, нито Славуца, нито Емир успяха през 2025-та?

• Like 1
преди 31 минути, Andrew Cunanan. каза:

2025-та беше първата в кариерата на Емилия с 0 на брой хитове, 2024-та Антонио и Кавъра на тик ток песен на Галена я спасиха, а през 2023-та - "Ела хабиби" и "Прощавам ти", но нито Галин, нито Славуца, нито Емир успяха през 2025-та?

Вече сме 2026. Каквото било било :D Дано е подплатила капките с хит.

преди 9 минути, Administrator каза:

Да, ще бъде кавър на 

• Like 1
  • Love 1
преди 41 минути, Andrew Cunanan. каза:

Песента с Коцьо сигурно ще стане хит

• Like 1
  • disgusting 1
преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

Песента с Коцьо сигурно ще стане хит

дано последва съдбата на ебане, ебане, ебане...

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
  • skull 1
преди 35 минути, Administrator каза:

То пък щото някой е прокопсал след Капките. Тита и Яката дупара направо се сгромолясаха след участието си там,та при безличната Подмилия да е нещо по различно. По вероятно е съвсем да отиде в десета глуха.

• Like 2

Изисквам Пресис да стартира 2026 с авторска песен от Ганев

преди 8 минути, Emanuela.Carey каза:

Изисквам Пресис да стартира 2026 с авторска песен от Ганев

крайно време е да направят дует с твоята

• Like 1
  • Love 1
преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

крайно време е да направят дует с твоята

Емануела е резервирана от Дора,тъй като манифестираме с моята бфф  и най голям душманин в живота-@Emanuela.Carey

• Like 1
  • Wow 1
  • Love 1
преди 21 минути, xroflx9 каза:

То пък щото някой е прокопсал след Капките. Тита и Яката дупара направо се сгромолясаха след участието си там,та при безличната Подмилия да е нещо по различно. По вероятно е съвсем да отиде в десета глуха.

А сигурни ли сме, че ще Емилия или милия Цветкова? :D Да не се окаже втората хихи

• Haha 1
преди 1 час , xroflx9 каза:

не,просто съм хакерка!!!! мога да намеря с коя уличница ми изневеряват само по нокът от сторито!!!

Емануела е 1981-ва година, третото родено бебе в региона на София за датата 8.11

• Haha 1
  • Love 1
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...