Jump to content

Препоръчани коментари

преди 3 минути, Lelqtian каза:

Като толкова държиш да ни спамиш с тия "новини", първо ги настрой да пуска нали по релевантни такива по темата, а не за Мария Петрова, и второ, гледай да не се повтаря, че тия сайтове преписват едни от други и качват едни и същи "новини". 

Проблемът е, че няма логиката да знае дали е Мария Петрова, Мара отварачката, Мара Христова и тн. При всички присъства Мария. Сега забелязах и че някаква Габриела от Ергенът постоянно влиза.  Ако нещо не е релевантно, модовете или аз можем да го крием като за начало. До сега не се е повторило нищо. Да видим.

преди 13 минути, -A. каза:

И аз съм на мнение, че RamaGossips и новините от клюкарските сайтове са излишни.

Тук се дискутира много повече гледания, стрийминг и т.н. Бих заложил повече на това.

Обаче ''Любов за психолог'' не и се получи на Десита. @xroflx9, виждаш ли вече как Алфа не я вкл. в нищо? Май някой скоро ще се маха. 

Тъкмо влизах да пиша че Десита явно има много силна утка,направо унищожи кариерата на Меди за половин година! За ужас на @Emanuela.Carey сигурно след няколко седмици пак ще пусне нова песен.

Според мен Галин й завижда че я блъска Меди.

Редактирано от xroflx9
преди 26 минути, -A. каза:

И аз съм на мнение, че RamaGossips и новините от клюкарските сайтове са излишни.

Тук се дискутира много повече гледания, стрийминг и т.н. Бих заложил повече на това.

Обаче ''Любов за психолог'' не и се получи на Десита. @xroflx9, виждаш ли вече как Алфа не я вкл. в нищо? Май някой скоро ще се маха. 

Много по-малко се коментират гледания и слушания. Основно клюкарим и се подиграваме на актуални неща или анализираме ретро нафталини

• Spiders
преди 56 минути, Administrator каза:

Чудя се Сузината от какво живее към днешна дата?

От проституция, какво друго?

преди 24 минути, Willy каза:

След 12 всичко позволявам! 💖

Добре, че беше Силвия, че да й открадне заглавието.

• Spiders
преди 25 минути, RamaGossips каза:
Клюки
Певицата крие връзка със семеен мъж
Razkritia.com • 29 Декември 2025

Тъй, ми. Арената да не е без пари?

Редактирано от DarkChild
Току що, DarkChild каза:

Тя въобще пуснала ли е билети?

преди 1 час , RamaGossips каза:
Клюки

преди 1 час, RamaGossips каза:
Клюки

преди 40 минути, RamaGossips каза:
Клюки
Певицата крие връзка със семеен мъж
Razkritia.com • 29 Декември 2025

Докато тъкмо обясняваше че не било повтаряло досега, бота директно взе че се насра и направо потрети ... 

Междудругото, тия ботове на интернет експлодър ли оперират или си са моделирани спрямо нашта Фиклена? 

преди 1 час , Lelqtian каза:

Докато тъкмо обясняваше че не било повтаряло досега, бота директно взе че се насра и направо потрети ... 

Междудругото, тия ботове на интернет експлодър ли оперират или си са моделирани спрямо нашта Фиклена? 

Трите новини са различни

1. Живее в палат и Крие депутат в Драгалевци

2. Лапа скъпи дарове от любовника си

3. Депутатът е женен

преди 21 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Трите новини са различни

1. Живее в палат и Крие депутат в Драгалевци

2. Лапа скъпи дарове от любовника си

3. Депутатът е женен

Кажи ми че си прочел само заглавията без да ми казваш че изобщо не си отворял линковете .... 

преди 13 минути, Lelqtian каза:

Кажи ми че си прочел само заглавията без да ми казваш че изобщо не си отворял линковете .... 

Радвам се, че ти ги четеш хихих.. спокойно имам идея да направя филтър, да не се пуска повече от 1 новина, свързана с дадено име в рамките на ден-два.

преди 8 часа , DarkChild каза:

по-интересното е кой точно депутат е забила?!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...