Jump to content

Препоръчани коментари

Дано на следващият концерт изпълнят и Боже хит, вместо Флоп(к)ой!
image.png.91bf700555e3c11111030997c124da9c.png

• Like 1
  • Thanks 1
преди 1 час , Willy каза:

Концерта е свършил за по-малко от 2 часа и е пяла само 10-15 нейни песни. Все повече вярвам, че е просто вокалист на Куку...
И с Орлин Горанов е пяла. Подгряващата май не е била Паола, но е изпяла доста песни в началото и после е пяла и със Софка.

Напълно нормално времетраене на концерт, а и това й е третият концерт в Арена - нищо не доказва на никого, кефа си го е правила и преди. И още 3 концерта предстоят… 

преди 2 часа , Willy каза:

?

Разгледай Меринджей профила. Отделно Женя Койчева рекламира шоуто на Стояна. 

преди 1 час , Willy каза:

Дано на следващият концерт изпълнят и Боже хит, вместо Флоп(к)ой!
image.png.91bf700555e3c11111030997c124da9c.png

Хитов хит

• Like 2
преди 9 часа , Willy каза:

Концерта е свършил за по-малко от 2 часа и е пяла само 10-15 нейни песни. Все повече вярвам, че е просто вокалист на Куку...
И с Орлин Горанов е пяла. Подгряващата май не е била Паола, но е изпяла доста песни в началото и после е пяла и със Софка.

От това, което видях - абсолютен миш-маш, чак се е мъчила да изпълни "Катерино моме". Радващо е, че най-накрая от протест има 10 пъти повече сторита, отколкото от чалга концерт. Има надежда. 

Аз видях доста умряла публика. Струва ми се, че е по-възрастна и това не е чалга контингенът, който пълни арени напоследък. 

От това което видях като клипчета доста претупан ми се струва концерта на Софка. По-скоро е като някаква подгрявка преди концерта на 5ти когато ѝ е рождения ден, но в такъв случай не виждам смисъл от разтягане и много дати.

Аз видях сторита от профили на приятели, които не са заклети чалгари. 

• Like 1

Галена е била топ артист на над 23 хиляди слушатели в Spotify, както и топ 5 на почти 100 хиляди. 

Да готви стадиона!

преди 1 час, Willy каза:

Галена е била топ артист на над 23 хиляди слушатели в Spotify, както и топ 5 на почти 100 хиляди. 

Да готви стадиона!

Къде го пише? Дай  и за други.

преди 19 минути, Emanuela.Carey каза:

@xroflx9 стриймвали сме

spacer.png

Любим миндилски (като за мен) хит!

• Like 2
преди 1 час, KrasyoZlobarQ каза:

Къде го пише? Дай  и за други.

Галена сама си качва от Spotify официален wrapped за артисти. Има го в профила й.

• Like 1
преди 13 минути, Administrator каза:

Къде е Ваня пеликова?

...и Екстра Нина, и Луна, и Емануела? К'ви са тез' араби!?

• Like 1
  • Love 1
преди 1 час, asylum каза:

@Emanuela.Careyизгори ме на клада!

IMG_3918.png

IMG_3914.png

IMG_3913.png

После ме критикуваш, че аз не слушам Ломска!

• Like 1
  • Love 1
преди 26 минути, Administrator каза:

Къде е Ваня пеликова?

Монахиня излезе много късно. Скъсвам я от октомври ежедневно. Ще излезе догодина

преди 6 минути, Emanuela.Carey каза:

После ме критикуваш, че аз не слушам Ломска!

Хак да ти е! Макар че според мен тия класации са грешни. Тези песни ги слушах докъм юли

• Like 2
  • Love 1
преди 13 минути, Qvor каза:

...и Екстра Нина, и Луна, и Емануела? К'ви са тез' араби!?

Дъното копай явно ми го е зачислило към Теда, а Манол е аут. На Нина и Луна слушам различни песни, не набивам някоя определена.

• Like 3
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...