Jump to content

Кои функционалности ви звучат интересно?  

27 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Не знам дали ще имам и колко време, но в главата ми се въртят разни обновления. Какво мислите?

- Автоматично създаване на теми/постове при новокачено видео от Ютюб. - когато се добавя нова тема - да има включена анкета за оценка

- Автоматично създаване на теми или постове с новини от музикални сайтове като сигнал биджи, а може и да има за новинарски. Например новинарска тема от различни сайтове

- AI систематизиране на коментари на дадени песни в Ютюб - ще се случва по определени критерии

- AI потребители, които да се месят в разговорите ни :D или да създават нови дискусии

- Home page - който да показва като грид новите коментари, вместо да излиза списък с форуми и други ненужни неща

- Показване на класации от Popnable за най-гледаните във въпросния home page.

Ако имате и други идеи, давайте.

Аре без нови функции, освен ако не говорим за автоматично сваляне от началната страница на теми за ИИ проекти, особено тези на Парцалана и компания. 

преди 2 часа , Lelqtian каза:

Аре без нови функции, освен ако не говорим за автоматично сваляне от началната страница на теми за ИИ проекти, особено тези на Парцалана и компания. 

не се притеснявай, твоят фийд ще е пълен само с тях!

Първото и последното предложение ми звучат най-интересни да се внедрят във форума. 

преди 3 часа , Administrator каза:

не се притеснявай, твоят фийд ще е пълен само с тях!

Притеснява ме как вече е 

преди 8 часа , Lelqtian каза:

Притеснява ме как вече е 

И аз не харесвам теми за гуна Великова и разни неизвестни, които поствате, но не мрънкам, а ги игнорирам. Освен това има бутон ИГНОР на потребителите, които публикуват определено съдържание. Сещаш се.

Действам по 2026, удебелените вече са готови. Ако имате идеи сега е моментът да развихрите въображението си:

1. Вече темите и коментарите излизат на предна позиция във форума. Списъкът с раздели е надолу. Премахнах "потребителските статуси" - не се ползват.

2. Вече анкетите се показват най-отгоре като тийзър [само анкети, в които не сте гласували]. - предстои създаването на анкети с AI, което ще увеличия броя им и така клуба с анкети ще разцъфне.

3. Клубът "Новини" ще представя новините по дни (от различни ресурси). Може би ще се показва "интимен" списък с новините на началната страница.

4. Темата Поп фолк скандали ще се отваря автоматично от 1ви януари! @DevilWish @Euphoria. @Willy @pechenko

В нея, освен всички потребители, ще пишат:

4.1 Потребител Popnable - той ще сипва номер 1 за деня, топ 3, топ 10, интересни статистики за флоп и изкачвания в класацията, най-много песни на изпълнител и други статистики, под формата на постове. На първата страница ще има също номер 1 хит за деня като секция.

4.2 Потребител PopnableVideos - той ще сипва в темата нови клипове, които да коментираме.

4.3 Потребител RamaVideos - той ще сипва нови интервюта на изпълнители, открити в YT

4.4 Потребител RamaGossips - той ще сипва клюки по адрес на изпълнители, открити в сайтове, които ние изберем.

4.5 Потребител RamaNews - той ще сипва музикални новини от Сигнал, БГ радио и други музикални сайтове/новинарски

4.6 AI потребители - ще ви отговарят с мнения по въпроси (само свързани с музика и изпълнители), които им задавате. Тригер за тях ще бъдат най-харесваните коментари. За да не става спам, само топ коментарите ще заслужат отговор. Обмислям да имат персоналитита, например да си имат пристрастия :D Ще четат и базата на форума, така че ще ползват старо знание хихих

Форума от поне година е пълен шит за отваряне и ползване от телефон заради тия pop up реклами, но ние ще си говорим с някакви роботи. Окей.

преди 11 минути, Emanuela.Carey каза:

Форума от поне година е пълен шит за отваряне и ползване от телефон заради тия pop up реклами, но ние ще си говорим с някакви роботи. Окей.

Може да помисля по въпроса. Само рекламите ли са ти проблем? Или всичко, по принцип.

преди 13 минути, Emanuela.Carey каза:

+1 

Дорде затворя стоте реклами, съм забравил за какво съм дошъл у форума.

преди 2 минути, asylum каза:

+1 

Дорде затворя стоте реклами, съм забравил за какво съм дошъл у форума.

Не ти вярвам. Не забрави да напишеш за какво си в тази тема :D 

На мен пък ще са ми интересни новите неща, при положение, че си говорим с AI ежедневно, не виждам проблем да опитаме с робот потребители. 😁 Винаги може да се махне ако не е ок (предполагам). Даже това с попнейбъла ще е най-интересно, защото сме фенове на това да следим статистики. 

сменете рекламите с такива на ан ални броеници, хУ йове, вагини, с екс кукли и сфинктери. По-доходоносни и атрактивни са. Мое форума директно да препраща към порн хъб.

Наистина не разбирам защо винаги ос  ира те всички теми. Веднъж кажете нещо нормално. Толкова ли ужасно е, че искам да освежа форума? 

Заслужавате да ви забия една реклама, която да се мести с курсора ви като мартеница и да не виждате нищо написано. Или направо да закрия този клозет. 

Аре, чао. Досадници

Тоест от телефон особено разлика никаква? Давай мило, щом ще ти напълни касичката. 

преди 2 часа , Administrator каза:

Или направо да закрия този клозет. 

Крайно време е.
Вкарай Ей ай потребители скандалджии, нека има и die hard фенове на старата чалга кат Кити - да става джумбуш, да йе интересно.

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Крайно време е.
Вкарай Ей ай потребители скандалджии, нека има и die hard фенове на старата чалга кат Кити - да става джумбуш, да йе интересно.

Разбира се и ще банна всички, които мрънкат. Поне AI потребителите ще правят каквото кажа. :D Първи ще ми е лелята, че Фаст още настоява да го разкарам хахах

Доскоро ботовете бяха банвани, а сега се пробутват за фийчър, при това - нов! 

Току що, Lelqtian каза:

Доскоро ботовете бяха банвани, а сега се пробутват за фийчър, при това - нов! 

Чувствай се застрашен!

Каква идилия - ИИ ботове сами ще си правят скандали и ще си слушкат ИИ генерирана музика от дядо Герго и Парцалана. 

преди 1 час , Lelqtian каза:

Каква идилия - ИИ ботове сами ще си правят скандали и ще си слушкат ИИ генерирана музика от дядо Герго и Парцалана. 

А ти няма да можеш да пишеш, а само ще четеш. :D 

А асилума е след Лелята. Той пък няма да може да оставя емотикони и да поства не AI лелички/баби с нулев талант!

Само да вметна да сте по-кротки, че промените ме вдъхновяват и съм взела разрешене от @Administrator да има банове за добро утро, добър ден, добър вечер и лека нощ 😁 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...