Jump to content

Препоръчани коментари

Драгана прави концерти във Сърбия, направо цепи и Сърбия и Хърватска. А хитове има много, то една Сама е много голям хит тук, и ни съм на метар от тебе. Буквално всичките й хитове сме ги взели:

Освен това, Драгана сама е пълнила стадиони по градовете и зали тук. Коя от нашите може да напълни зала в Сърбия? 

По темата за Глория, тя има хитове и като цяло последните години е много по - добре от 80% от жанра, просто не е топ 5% където трябваше да бъде и където са Стораро, Азис, Софа, Преса и Галя. Отделно я бият Фики, Емануела, и дори Меди. Но пак, Глория има доста участия и като за певица от 94 е в много добро състояние към днешна дата. 

Гергана! Просто уау! Невероятна е! ❤️ 
Може да бъде изображение с един или повече хора и руса коса

Слага в джоб всичките си по-млади колежки към днешна дата!

преди 34 минути, DarkChild каза:

И изобщо не може да пее вече и е дебела. Аман, кой я кани непрестанно?

Ако е Сашка Ангелчето, предлагам да платим да я пребият.

преди 44 минути, DarkChild каза:

И изобщо не може да пее вече и е дебела. Аман, кой я кани непрестанно?

С Рени, ако се качат на една сцена, ще я изкъртят в буквален смисъл. Още не са изобретили толкова закалена стомана, че и да издържи и двете угоени ханъми едновременно.

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Е, как не знаеш това?

Олеее! Ама тия  официален сингъл ли са направили? Чух го на тъпия концерт на Дъ воис. Помислих, че е за загрявка... пълна гавра. Но и тоя Вениамин е кавърдисал една от най-яките руски песни. Естествено оригиналът ми е на сърце. 

преди 40 минути, WindWalkerMonk каза:

Сама е много голям хит тук,

Версията на леля Азия е класи като изпяване, вокална техника и успех над версията на Драгойка. А клипът е кинематографски шедьовър и провокативен скандал.

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Версията на леля Азия е класи като изпяване, вокална техника и успех над версията на Драгойка. А клипът е кинематографски шедьовър и провокативен скандал.

той Азис и е взел 3 или 4 песни май. Отделно и никой не може е нейна. Мен обаче нейната версия на Няма повече ми харесва. 

преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

той Азис и е взел 3 или 4 песни май. Отделно и никой не може е нейна. Мен обаче нейната версия на Няма повече ми харесва. 

Мили, слушай истински певици, стига с тея селянки Драгойка и Гюр!

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

Мили, слушай истински певици, стига с тея селянки Драгойка и Гюр!

И тоя дърт пергиш не. Сега много се зарибих по тая, Северина. Има яки песни. Иначе ги минах всичките Драгана Миркова, Цеца, Карлеуша, Лена Брена НЕ, 

преди 14 минути, Administrator каза:

Олеее! Ама тия  официален сингъл ли са направили? Чух го на тъпия концерт на Дъ воис. Помислих, че е за загрявка... пълна гавра. Но и тоя Вениамин е кавърдисал една от най-яките руски песни. Естествено оригиналът ми е на сърце. 

тоя па Вилхемин не моа го трая и не ме кефи даже. 

И тоя дърт пергиш не. Сега много се зарибих по тая, Северина. Има яки песни. Иначе ги минах всичките Драгана Миркова, Цеца, Карлеуша, Лена Брена НЕ, 

Поздрав тогаз с хит, за какъвто Драгойка мое само да си мечтае:

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Поздрав тогаз с хит, за какъвто Драгойка мое само да си мечтае:

Е тя има по - големи, но виж Гюра и всички други БГ чалгаджийки наистина могат само да мечтаят.  Това ли е най - успешната ни колаборация? 

@Andrew Cunanan. това дали е кавърдисано на Драгана в България: 

:D  :D :D 

Току що, WindWalkerMonk каза:

тоя па Вилхемин не моа го трая и не ме кефи даже. 

И на мен ми е антипатичен. Но и като чух колко никаква реакция не предизвика 3 месеца след Капките, едва ли ще го пребъде. На стадиона викаха за него, на турнето на Енерджи беше по-зле от дебютант като реакция. Но едното е да пееш чужди песни, а друго е свои.

Толкова е отчаян, че се е поизръсил за руска песен. Не вярвам да е била без пари. :D 

преди 13 минути, WindWalkerMonk каза:

@Andrew Cunanan. това дали е кавърдисано на Драгана в България: 

:D  :D :D 

не отваряй кутията на пандора с този въпрос!
авторският кавър на Драганински:

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

не отваряй кутията на пандора с този въпрос!
авторският кавър на Драганински:

И баба ти не се е сетила за тая песен на Драгана Миркова, та тя й знае всичко на нея и Цурето. Големите авторски хитове. Като този:

https://youtu.be/gggBDv_mpJ8?si=OCZeBm7q9VhtSWR8

И баба ти не се е сетила за тая песен на Драгана Миркова, та тя й знае всичко на нея и Цурето. Големите авторски хитове. Като този:

https://youtu.be/gggBDv_mpJ8?si=OCZeBm7q9VhtSWR8

39,2 я спукваха от въртене едно време по планета, когато бяха лицензиант на Гранд за Б-я.
Кво мислиш за версията на Валя?

Цуре Сръбска трябваше да продължи с техно звученето в песните си.

Току що, Andrew Cunanan. каза:

39,2 я спукваха от въртене едно време по планета, когато бях лицензиант на Гранд за Б-я.
Кво мислиш за версията на Валя?

Цуре Сръбска трябваше да продължи с техно звученето в песните си.

не е дори близо до на Цеца хита, не знам защо, но нащо звучи мудно, докато нейната звучи хитово. Това е едно от тия неща дето не мога да обясня. 

моментът, в който Валя прекрати кариерата си. Кавъри на Цура Сръбска никога не са били добра идея, освен ако не са изпети от Азис.

Току що, WindWalkerMonk каза:

не е дори близо до на Цеца хита, не знам защо, но нащо звучи мудно, докато нейната звучи хитово. Това е едно от тия неща дето не мога да обясня. 

Това е може би най-продавания албум на Цуре Сръбска с над 800К продадени физически носители. Валя взе двата топ хита и ги съсипа.

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Това е може би най-продавания албум на Цуре Сръбска с над 800К продадени физически носители. Валя взе двата топ хита и ги съсипа.

В едно интервю преди една-две години обясняваше как Димитров я похвалил за изпяването и беше благодарна за тези песни.... До колкото знам много лоша услуга са й направили точно те.

преди 1 минута, Mastikata каза:

В едно интервю преди една-две години обясняваше как Димитров я похвалил за изпяването и беше благодарна за тези песни.... До колкото знам много лоша услуга са й направили точно те.

Димитров трябваше да й даде тоя кавър от същия албум, 100% с як текст щеше да й е голям хит:

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Димитров трябваше да й даде тоя кавър от същия албум, 100% с як текст щеше да й е голям хит:

А тя беше крала и от една френска песен. Песента "Любовен шансон", но не я намирам в ютюб. Това пък колко беше нагло...
Тази песен на Деспина Ванди нямаме ли я на български? Много ми е позната?
А, тая песен я имаме на бг. "За любовта ти моля те..." @KrasyoZlobarQ помниш ли, беше ми казал за песните на тази певица? Забравих й името. 

тоя клип на места е 1:1 със "Залеза и зората"
image.png.8eb622b23ca45c60cd3a2799356a3452.png

преди 1 минута, Mastikata каза:

А тя беше крала и от една френска песен. Песента "Любовен шансон", но не я намирам в ютюб. Това пък колко беше нагло...
Тази песен на Деспина Ванди нямаме ли я на български? Много ми е позната?
А, тая песен я имаме на бг. "За любовта ти моля те..." @KrasyoZlobarQ помниш ли, беше ми казал за песните на тази певица? Забравих й името. 

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Това пък взе Гюр:
https://www.youtube.com/watch?v=fkejxwBXRJM

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Та това е същата песен 😮 Мислих си, че е авторска. Вярно ли ? Има ли други такива взаимствани версии освен "Смела" на Джей Ло - "Папи" и тая на Драгана "Дяволска любов".

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...