Jump to content

Препоръчани коментари

Току що, asylum каза:

За всички фенове

Супер! Сега махала ще гледа с интерес.

Току що, Mastikata каза:

Супер! Сега махала ще гледа с интерес.

Сашка е яка. Той ще се начишка от притеснение

преди 27 минути, xroflx9 каза:

Какво се е случило с Маджуна?😭😭 срам ме е че исках да ме блъска преди!!!!

IMG-4659.jpg

Най-накрая се е отървал от мераците ти :D Явно си е имало саможертви.

А той още ли работи с Алфите?

преди 23 минути, Willy каза:

Яница 2014-17 все едно беше на мисия да открадне аудиторията на Андреа и да надмине във всичко видео концепцията и.(успешно)

Наскоро гледах стари интервюта на Яница от 2015-2017 когато всички я хайпваха, че е влязла в Топ имената

Трябва да се вземе в ръце и да се възроди!

преди 4 минути, Administrator каза:

Най-накрая се е отървал от мераците ти :D Явно си е имало саможертви.

А той още ли работи с Алфите?

Последно работеше с Киара и още някоя от Ра мюзик май

преди 1 минута, xroflx9 каза:

Последно работеше с Киара и още някоя от Ра мюзик май

“още някоя” - ще говориш за Вая Александрова само с респект!

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

“още някоя” - ще говориш за Вая Александрова само с респект!

Make me,daddy 😛

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Ако това го беше изпяла Симона или Десита щеше да е хит

Разхождаш некви миски,а си пишеш с футболисти!!!

azis-chalga.gif

Когато някой беше анализирал, че всички лейбъли на изпълнители следват модела на откривателите им:

Алфа залагат на филъри и операции като Галин

Мегастар залагат на пеене като Меди

Ра Мюзик залагат на kурвалък като Емануела

преди 13 минути, Emanuela.Carey каза:

Когато някой беше анализирал, че всички лейбъли на изпълнители следват модела на откривателите им:

Алфа залагат на филъри и операции като Галин

Мегастар залагат на пеене като Меди

Ра Мюзик залагат на kурвалък като Емануела

А Даймънд?

преди 1 час, xroflx9 каза:

Какво се е случило с Маджуна?😭😭 срам ме е че исках да ме блъска преди!!!!

IMG-4659.jpg

Граняса.

Току що, fengergana каза:

О, не!!!

мами дали знае коя е тази нейна фенка?!?!

image.png.294ae8d3c2706f3fa6496e52d60f2dcf.png

Дженция ту стийл Райние’с сонг суун (уил рилийз ит уит Паола)

ХАХАХАХАХАХ Цветелина или наричана от нас Цвъца ще пие едно кафе.... феновете й пишат супер "грамотно"! За коя става дума?

Ваня Миланова H0MnrwVAs3n.png се чувства благословена.  · 

Последване
5 д ·

ИЗВИНЯВАМ СЕ ПРЕД мойте приятели и познати но за първи път от както имам Феизбук се налага да направя това писане към една КИФЛА ЗАЩОТО СЪМ МНОГО СИГОРНА ЧЕ ЩЕ ГО ПРОЧЕТЕ ...ТЯ ЗНАЕ КОЯ Е.... НЕ МЕ ПРЕДИЗВИКВАЙ .....ЩЕ ТИ ПУСНА СНИМКАТА БУБЛИЧНО ........КИФЛА С БЯЛ ШОКОЛАД........
......ИЗПРАТИХА МИ НЕЩО КОЕТО ВИДЯХ И НЕ МИ ХАРАСТВА .............................КИФЛО НЕ БУРЯТА КОЯТО Е ИСПРАТИНА .... ДА НЕ ПРОДЪРЖАВАМ БУБЛИКАЦИЯТА МИ КОЯТО ТИ ОТКРАТНАТА ОТ МЕН ......КРАДЕШ ЛИЧНО МОЙ ДУМИ.....КОЙТО НЕ ТИ ПОДХОЖДАТ..............КОЙТО СЪМ ПУБЛИКУВАЛА ПРЕДИ 5 ДЕНА ПОД МОЯТА СНИМКА ........И ДА СЕ ПРАВИШ НА НЯКОЯ ЗАЩОТО СИ ЖЕНА БЕЗ ПОКРИТИЕ ......ТИ КИФЛО СИ БУРЯ ЗА НАС...НО ИМА БОГ. ДВЕ КЪЩИ ЗАТВОРИ....ЕДИН ПЪТ ВЗЕ БАЩАТА ОТ ДЕТЕТО МУ ...ВТОРАТА КЪЩА ЩЕ ПРЕМЪЛЧА ..... ГОРДЕЕШ ЛИ СЕ С ПОСТЪПКИТЕ СИ.......КАТО ПРАВИШ ТАКА ПОДСИГОРИГО С ЖИЛИЩЕ ТОЙ ДА Е СИГУРЕН КИФЛО КАКТО ИСКА ТОЙ...НЕГО МОЖЕШ ДА ЛЪЖЕШ И ДА ЗАБЛУЖДАВАШ МЕН НИКОГА .... НЕ ДА ДАВАШ СЪВЕТИ ОТ СТРАНИ..........КЪДЕ Е ЛЮБОВТА ТИ КИФЛО КИФЛА С БЯЛ ШОКОЛАД....... СЕГА ПОЧВАШ ДА ВЛИЗАШ В ПРОФИЛАТ МИ И КРАДЕШ ЛИЧНО МОЙ ДУМИ .....не ти подхождат да крадеш мойте думи който идват от сърцето ми да ги слагаш под твойте снимки не ти подхождат не ги мърси пак го прочети не ги мърси ти специално мойте думи...Бъди себе си... което ти подхожда една кифла с пълнеж на бял шоколад си ти .....ИЗГЛЕЖДА ОБИЧАШ МНОГО ДА ЯДЕШ КРОАСАН С ПЪЛНЕШ ОТ БЯЛ ШОКОЛАД....Е ТУК СЕ РАЗМИНАВА МЕ ....Ти си едина обслужваща жена на ангажирани и семейни мъже ...Още веднъж показа каква кифла си с бял шоколад..Незнам от къде следиш профила ми като си блукирата....но ме радва да знаеш доказваш още веднъж че си една кифла и едно нищо...МНОГО добре знаеш коя съм....Много добре знам коя си ...Ако мислиш че е заради ОТАЙКАТА.....жестоко се лъжеш......ОТАЙКАТА СИ Я ЗАДРЪЖ.... ... ОТАЙКАТА САМ МОЖЕ ДА ВИДИ КЪДЕ СЕ Е ЗАБЪРКАЛ С ТЕБ .....ДА.. ДА....ДА СИ ОТВАРЯ ОЧИТЕ САМ. .. АЗ съм те блукирала много одавна с кифла в моя крък на общуване няма......който е блукиран за мен не съществува...Аз няма да падна никога на нивото ти ....ЕДНА ДОСТОЙНА ЖЕНА КОЯТО ИМА АВТОРИТЕТ, ДОСТОЙНСТВО, ОБРАЗОВАНИЕ, ВЪЗПИТАНА ПО ВЪЗПИТАНА ПО ВЪЗПИТАТЕЛЕН НАЧИН НЕ БИ ПОСТЪПИЛА ПО ТОЗИ НАЧИН ..ЩЕ МИ КАЖЕШ В ДНЕШНО ВРЕМЕ .....ДА ДА ДА ЗАЩОТО ТУК СЕ ОПРЕДЕЛЯ МЕ КАТО ХОРА ....ТИ ЗНАЕШ САМА... КАКВО НАПРАВИ.......ЖИВОТА Е КОЛЕЛО ...ТОВА ТВОЕТО КОЕТО НАПРАВИ НЕ Е ЛЮБОВ... ТОВА Е ЗАВИС , ЗЛОБА, МНОГО ЗЛОБА....НЕ МЕ ПРЕДИЗВИКВАЙ СТОЙ СИ МИРНО............СТОЙ СИ МИРНО ...ЛЪЖИ ТАМ КЪДЕТО ТИ ВРЯРВАТ ...ПРЕД МЕН НЕ ВЪРВИШ ....НО ТЪЙ КАТО СИ КИФЛА С БЯЛ ШОКОЛАД ... БЪДИ СЕ БЕ СИ КИФЛО........ИЗЧИСТИ ПЪРВО СЪРЦЕТО СИ ОТ МРАСОТИИТЕ И ПОСЛЕ КРАДИ И СЛАГАЙ ОТКРАДНАТИ ТЕ ДУМИ..........И ДА СЕ УБЕДИШ КОЯ СИ ЗАТОВА ТИ ПИСАХ ЧЕ ЗАТВОРИ 2 КЪЩИ И ИМЕТО ТИ ЗАПОЧВА С Буквата ‼️Е‼️ НЕ МЕ ПРЕДИЗВИКВАЙ ПЕСЕНТА Е ЗА МОЙТЕ ПРИЯТЕЛИ И......ПОЗНАТИ‼️...
....НЕ ЗА ТЕБ

Може да бъде изображение с един или повече хора и текстово съобщение

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

@fengergana стриймвам!

мами се включи долу-горе успешно на вълната с Оцко, но така и не направи песен от Ганев

искам ку рвенска тупурдия с мазни отсвири!!!! 

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Тренда с ТВ версията преди клип беше стартиран от Преслава, която пусна това около 20-ти април 2012. Тв версията на Анелия е от 10-15.05.2012

8b1092d9de0.jpg

WWW.FACEBOOK.COM

Коледният сезон тече с пълна сила, а графикът на Ваня Великова е изцяло запълнен! 🔥 Вечер след вечер – препълнени зали, усмихнати хора и празник...

преди 9 минути, fengergana каза:

новия тикток хит

това кога ще стане тикток хит мами?

преди 48 минути, fengergana каза:

новия тикток хит

Една от любимите ми песни на баба ти.  Навремето се чудех защо не се оцени като даваше Хавана Тропикана вайб!!!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   2 Потребители

• Create New...