Jump to content

Препоръчани коментари

преди 1 час, Karma93 каза:

Това би могло да стане хит и сега 

То не че тогава беше, макар да я харесвам.

Роксана с 1 милион гледания за по-малко от 10 часа: тийзърът ѝ взриви мрежата
Балканската музикална сцена буквално бе разтърсена – Роксана се завърна с истински медиен взрив. Тийзърът към предстоящото ѝ парче, пуснат само преди няколко часа в официалния ѝ YouTube канал Roksana Music Channel, предизвика нечувана реакция както у феновете, така и в социалните мрежи.
Сензационни резултати за рекордно време
В рамките на броени часове видеото отбеляза над:
800 000 гледания,
хиляди харесвания,
повече от 1000 споделяния,
хиляди коментари, изпълнени с очакване и възторг само в нейните профили .
Такъв растеж за толкова кратък период е истински прецедент, който дори добре утвърдени имена рядко постигат. TikTok и Facebook буквално „гърмят“, като клипове с реакциите на фенове на Роксана се разпространяват със скоростта на вирусно съдържание.
Премиерата – едно от най-очакваните събития на сезона
Официалната премиера на песента е насрочена за 14 декември от 18:00 часа, а очакванията са тийзърът да премине 1 милион гледания още преди самото излизане на клипа. Прогнозите сред музикалните среди са, че парчето ще се превърне в „балкански хит“, който ще даде силен старт на зимния сезон.
Актьорският талант на Роксана – нова изненада за феновете
Освен музикалната страна на проекта, зрителите са във възторг и от артистичните кадри в тийзъра. Роксана демонстрира силно актьорско присъствие, което добавя допълнителна дълбочина към видеото и създава още по-голямо очакване за финалния клип.
Безспорна победа и огромен интерес
Постигнатите резултати за няколко часа ясно показват едно – Роксана е в пика на своята форма и има пълната подкрепа на публиката. Новият ѝ проект вече се превръща в събитие, а не просто поредна музикална премиера.
Феновете тръпнат в очакване на неделя, когато обещаният „балкански хит“ най-сетне ще бъде разкрит в цялата си сила.
преди 8 часа , DarkChild каза:

Концерт 3 траверса ли е било?

2 траверса и 1 транс - щото на Теа всичко мутира вече.

Некоментирана теория/интерпретация, предвид интервютата, в които се жалваше последните 2 години, че не взимала награди от Планьета: репортерката я е хванала на лош кеф след поредното разочарование на сборка на Пайньер и Счета е избухнала в яда си:

VM.TIKTOK.COM

трябва незабавно да й сменят стила на обличане. Подчертава че е здраво стара и не изглежда готино на камера. Май краката й изглеждат най-млади хих.

А като слушам 90% са беквокали.

преди 1 час, KrasyoZlobarQ каза:
VM.TIKTOK.COM

А като слушам 90% са беквокали.

Тази песен май предвижда да я пее публиката и затова в много части от нея не пее. Иначе на всички други песни по време на концерт си пее през цялото време.

преди 55 минути, Qvor каза:

Тази песен май предвижда да я пее публиката и затова в много части от нея не пее. Иначе на всички други песни по време на концерт си пее през цялото време.

Да, чух камино. Ами за 86 години, добре звучи. Но някак талия, гръб не съответства на разголените крака. Но пък що трябва да е приемлива външно. То и хейтът е тип взаимодействие. Тя и да прикрие старческата фигура, пак ще я ядат. Според мен трябва да стане активна в тикток и да избухне с номер 1 нови хитове.

От 12.12.2025 г. от 14:33, Mastikata каза:

Джена-Не е любов, снимка 1

BAZAR.BG

Цена 15 лв / 7.67 € ❱❱ Джена-Не е любов от гр. Димитровград ➤ Виж цялата обява на Bazar.bg ✔ Купувайте и продавайте лесно и бързо

90% непознати за мен песни??? Пускала ли ги е като сингли или са нови?

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

13 пускани и 1 нова :D:D :D Пишем история, няма как! :D 

преди 24 минути, Andrew Cunanan. каза:

Значи като имена знам 1,2, 13. 6 го знам защото Мастиката повтаря това име цяла година ахахаха Имам някакъв спомен за 11. Идва ли ми рефрен ? НЕ. 

И все пак от 14 песни все нещо ми говорят 5. :D А ти си активен чалгар, а аз в последните 2 години - не. 

Браво, Джуно!

преди 59 минути, Administrator каза:

Значи като имена знам 1,2, 13. 6 го знам защото Мастиката повтаря това име цяла година ахахаха Имам някакъв спомен за 11. Идва ли ми рефрен ? НЕ. 

И все пак от 14 песни все нещо ми говорят 5. :D А ти си активен чалгар, а аз в последните 2 години - не. 

Браво, Джуно!

Е как няма да я повтарям, обожавам я! Тая година най-много след "Не вдигай" съм слушал "Хулигани" и "Дъното копай" , като тия двете непрекъснато ми се менят :D 
Като стане въпрос за тоя албум и аз се сещам за Хулигани, Пияни нощи и Не е любов, защото са най-популярни в албума. Другите които на мен ми харесват, но не са били хитове са Не съм жена ти и Откачено влюбени, но тях просто много съм ги слушал.
По-полека е стара песен на Джена с Любо, но нали с Майкъл НеДжордан я възродиха.

А между другото "По-полека" има 14 М. , а това също има 12 М.

Значи това са другите две песни, които също са ОК в този албум. Даже това със София го слушам много в последните дни.

преди 6 минути, Mastikata каза:

А между другото "По-полека" има 14 М. , а това също има 12 М.

Значи това са другите две песни, които също са ОК в този албум. Даже това със София го слушам много в последните дни.

Как това има 2 пъти повече гледания от "Балканско за разкош", като това е песен, която само Джена е чула?????

От 12.12.2025 г. от 14:33, Mastikata каза:

BAZAR.BG

Цена 15 лв / 7.67 € ❱❱ Джена-Не е любов от гр. Димитровград ➤ Виж цялата обява на Bazar.bg ✔ Купувайте и продавайте лесно и бързо

"Как боли" да не е кавър на 

Само песента на Азия знам.

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

"Как боли" да не е кавър на 

Само песента на Азия знам.

Не, но е яка. Чуй я и дай мнение. Наистина "Как боли" не е лоша.. За разлика от "Не излезе човек" и "Не се извинявам" които най не ме кефят в тоя албум.

преди 15 минути, Andrew Cunanan. каза:

Как това има 2 пъти повече гледания от "Балканско за разкош", като това е песен, която само Джена е чула?????

"Балканско за разкош" като гледания не е особено ок, но си беше вървежна песента. Е, не е като другите й хитове.....
Това и аз не мога да си обясня. Когато я пусна песента, явно се хареса и да има някакви гледания и от Гърция? На мен тогава не ми направи впечатление, слушах на Преслава и Галена лято 2023 нещата които бяха пуснали. Онзи ден даже се заслушах в тази песен и останових, че никак не е лоша. 

снощи бях на бар

новата на дрисита и бойд гърми,както и дай пари на тони

на Криси и Селина са тотални флопове

преди 15 часа , Mastikata каза:
l, предизвика нечувана реакция както у феновете, така и в социалните мрежи.
Сензационни резултати за рекордно време
В рамките на броени часове видеото отбеляза над:
800 000 гледания,
хиляди харесвания,
повече от 1000 споделяния,

image.png.2076cf93c2324f0f6865be0b60481afe.png

преди 14 минути, Andrew Cunanan. каза:

image.png.2076cf93c2324f0f6865be0b60481afe.png

Подобно на другата сърбофилка, също започваща с Р и обичаща еклери, има предвид гледания във фейсбук. Рокса е сиганската Мадам. @WindWalkerMonk да се произнесе!

Оф, Емилия и Коцьо хем мълчаха като мишки за протестите, хем са лайкнали клипа на Бачорски където той си измива ръцете от отговорност и яде яко хейт.

Това е да си рядко прост и да нямаш реална представа за живота извън балончето ти. Ама нали най-важното е да наредим коледните фотосесии.

spacer.png

От 12.12.2025 г. от 15:39, Mastikata каза:

Jenna to have a concert in the New Work with New CD :D 

Личи си колко отчаяна е за хит, щом го кръсти на песен отпреди 15 години и не наименова новата й версия поне ремикс или по някакъв друг начин.

Само "Пияни нощи" е голям хит в този албум.

преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

Личи си колко отчаяна е за хит, щом го кръсти на песен отпреди 15 години и не наименова новата й версия поне ремикс или по някакъв друг начин.

Само "Пияни нощи" е голям хит в този албум.

Тя я определи като визитна картичка, но визитната картичка от тук е точно "Пияни нощи". Трябваше албума да се казва или "Пияни нощи" или "Хулигани" , защото това е най-сполучливата й песен тази година която е изкарвала не като дует, а просто ft.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...