Jump to content

Препоръчани коментари

преди 3 часа , pacho каза:

Пуснах си я и я гледам с удоволствие! Толкова позитивен и готин човек ❤️ 

преди 1 час, Kitty каза:

Едно мое мнение от една поп - фолк група във фейсбук. Моля, не го трийте!

Някой който живее на гърба на държавата да говори че Цура живее на гърба на държавата 😭

Вица за крадеца сам се изписва!

Гюра да ме наеме да ѝ правя фейснюна, че тука челото е застанало на прав ъгъл с бретона

spacer.png

Мая е една от най-интелигентните певици! Много ме изкефи и беше супер интересно за нещата за които разказа за Welness студиото и звуковото лечение! Тези неща са ми интересни и на мен от две-три години и чета за тях. Евала! И в България трябва да се залага повече на този тип лечение! Против хапчетата съм. Всичко което каза е абсолютно вярно! ❤️ 

преди 2 минути, Mastikata каза:

Мая е една от най-интелигентните певици! Много ме изкефи и беше супер интересно за нещата за които разказа за Welness студиото и звуковото лечение! Тези неща са ми интересни и на мен от две-три години и чета за тях. Евала! И в България трябва да се залага повече на този тип лечение! Против хапчетата съм. Всичко което каза е абсолютно вярно! ❤️ 

Мая май е влязла в някаква секта. Не бих я слушала и не бих и се доверявала за разни псевдонаучни простотии на тема здраве. Препоръчвам и на Вас да не я слушате. Може да е измамница, не бих се учудила. Тя не успя да се върне в поп - фолка, гладна е и се чуди как да печели.:thumbsdown_anim:

преди 1 минута, Kitty каза:

Мая май е влязла в някаква секта. Не бих я слушала и не бих и се доверявала за разни псевдонаучни простотии на тема здраве. Препоръчвам и на Вас да не я слушате. Може да е измамница, не бих се учудила. Тя не успя да се върне в поп - фолка, гладна е и се чуди как да печели.:thumbsdown_anim:

Каза, че подготвя нова песен за българския пазар.
Въпросното студио ще го отвори в Америка. Но разказа интересни неща.
И тя като мен мрази бургер и пица :D Ето нещо общо!

преди 28 минути, Willy каза:

Някой който живее на гърба на държавата да говори че Цура живее на гърба на държавата 😭

Аха, добре, тогава с радост ти подарявам следните ми здравословни проблеми, ако можеш да ги понесеш:

- вродена миопатия

- кривогледство и късогледство

- сколиоза

-тригеминална невралгия

-две операции от илеус

- без един яйчник

- миомни възли

- без зъби

- анкилозиращ спондилит (болест на Бехтерев)

- пълна глухота и на двете уши

+ дискалкулия и несамостоятелност

Дано имаш представа как се лекуват и колко струват заболяванията и уврежданията!

преди 7 часа , gogo каза:

"Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на ЕС (Next Generation) чрез НПВУ - BG-RRP-11.020-0061-C01"

Трябва някак си да оправдаят усвоените средства... 😁

Ако някой ден излае срещу ЕС, да се знае.

преди 3 часа , Willy каза:

Ти пък си готов да изядеш от кенефа на Цура дубайския шоколад собствено производство, само защото има дует с Галош и са "приятелки" по партийно-ковренска линия.

преди 3 часа , DarkChild каза:

Ти пък си готов да изядеш от кенефа на Цура дубайския шоколад собствено производство, само защото има дует с Галош и са "приятелки" по партийно-ковренска линия.

дубайския шоколад собствено производство собствено производство ли е когато кой знае чий дубайски шоколад собствено производство е поемала Цура за приготвянето му ...... 

преди 8 часа , Kitty каза:

Едно мое мнение от една поп - фолк група във фейсбук. Моля, не го трийте!

Мило, ще хвърлиш ли някой мазен гьобек под звуците на "Г.ъзaрка" на концерта:
image.png.1188525abd99ffa20b52290b0b48e337.png

преди 7 часа , Willy каза:

Цуре поне има някой ден трудов стаж, заразлика от наше @Kitty и не ни трови очите с фермани.

преди 6 часа , Kitty каза:

Аха, добре, тогава с радост ти подарявам следните ми здравословни проблеми, ако можеш да ги понесеш:

- вродена миопатия

- кривогледство и късогледство

- сколиоза

-тригеминална невралгия

-две операции от илеус

- без един яйчник

- миомни възли

- без зъби

- анкилозиращ спондилит (болест на Бехтерев)

- пълна глухота и на двете уши

+ дискалкулия и несамостоятелност

Дано имаш представа как се лекуват и колко струват заболяванията и уврежданията!

Поне половината могат да бъдат излекувани с методиките на модерната хирургия. Има много хора с болни или без зъби. Стига си играла жертвата. Скучно и изтъркано е!

преди 6 часа , DarkChild каза:

Ако някой ден излае срещу ЕС, да се знае.

Това е четвъртата песен от проекта на Diapason Records – „Фолк Фюжън: Нови звуци на българския фолклор“, реализиран с финансовата подкрепа на ЕС (Next Generation) чрез НПВУ – BG-RRP-11.020-0061-C01.

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

По интервюта: "Нямам проблем с Цветелина Янева"
По сторита:
image.png.b267f11dd03c818672498404006f2a1c.png

Като набара пиячката има проблем с всички

преди 50 минути, Emanuela.Carey каза:

Като набара пиячката има проблем с всички

После “плещи франзели с масло  и три пъти Карбонара от италиянския под тях”, иначе на диета 😍

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Поне половината могат да бъдат излекувани с методиките на модерната хирургия. Има много хора с болни или без зъби. Стига си играла жертвата. Скучно и изтъркано е!

А другата половина? 

Престанете да обсъждате лични неща на форумци и да ги ползвате като нападки. А най-лошото е, че модератор зададе тон. @Willy почисти си бъркотията и това е последно предупреждение.

Не може доводите ви да са свързани с живота на форумци. Ако искате да се роуствате  всички да си покажат фб профилите и да се знае кой кой е.

Дотогава няма да стане  по този начин.

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Ивайла и по-младата ѝ колежка Андреа

И още по-младите й колежки от участия оня ден 🩷

IMG_4077.jpeg

Писна ми! Мълчах дълго, но вече няма. Щом намесихте човек, който е важен за мен ( Моята Галка )ще ви кажа всичко в прав текст.

Вашите протести са безсмислени, но това дори не е най-големият проблем.

Истинският проблем са жалките ви, тъпи и напълно безсмислени плакати.

Кой ви даде право да намесвате хора, които нямат нищо общо с политическите ви комплекси?

Какво общо имат Галена или Преслава с вашите провали?

Абсолютно нищо!

Вие не сте недоволни , вие сте некадърни.

Сами си избрахте управлението, сами си го търпяхте, а сега се правите на жертви.

И вместо да поемете отговорност,

си търсите оправдания в хора, които нямат никаква вина, защото е по-лесно да сочите пръст, отколкото да гледате истината в очите.

Не Галена е виновна!

Не Преслава е виновна!

Вие сте виновни! И само вие!

Спрете с тези плакати, които нямат нито смисъл, нито логика, нито елементарно уважение.

Никой не ви е виновен, че сте се провалили. Никой!

P.s: A този некадърник е застанал там и дори не знае какво говори, но важното е , че говори. Не може да обясни логиката на плаката, защото такава просто няма. Но се е наредил пред телевизията за „междинно присъствие“, само и само да се покаже.

И единственото, което успя да покаже, е собствената си тъпотия.Аман бе, едно изречение не може да свърже нормално!😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

FB_IMG_1765536960496.jpg

преди 1 минута, FikLena каза:

Писна ми! Мълчах дълго, но вече няма. Щом намесихте човек, който е важен за мен ( Моята Галка )ще ви кажа всичко в прав текст.

Вашите протести са безсмислени, но това дори не е най-големият проблем.

Истинският проблем са жалките ви, тъпи и напълно безсмислени плакати.

Кой ви даде право да намесвате хора, които нямат нищо общо с политическите ви комплекси?

Какво общо имат Галена или Преслава с вашите провали?

Абсолютно нищо!

Вие не сте недоволни , вие сте некадърни.

Сами си избрахте управлението, сами си го търпяхте, а сега се правите на жертви.

И вместо да поемете отговорност,

си търсите оправдания в хора, които нямат никаква вина, защото е по-лесно да сочите пръст, отколкото да гледате истината в очите.

Не Галена е виновна!

Не Преслава е виновна!

Вие сте виновни! И само вие!

Спрете с тези плакати, които нямат нито смисъл, нито логика, нито елементарно уважение.

Никой не ви е виновен, че сте се провалили. Никой!

P.s: A този некадърник е застанал там и дори не знае какво говори, но важното е , че говори. Не може да обясни логиката на плаката, защото такава просто няма. Но се е наредил пред телевизията за „междинно присъствие“, само и само да се покаже.

И единственото, което успя да покаже, е собствената си тъпотия.Аман бе, едно изречение не може да свърже нормално!😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

FB_IMG_1765536960496.jpg

ВАНЯ ВЕЛИКОВА ВЗРИВИ:
„Пеят за 15 000 лв., рекламират казина и мълчат! Аз съм с народа!“

Фолк звездата Ваня Великова не замълча. Напротив – тя застана открито зад народа и протеста, без страх и без заобикалки. В ексклузивно интервю певицата казва неща, които мнозина в бранша не смеят дори да прошепнат.

– Ваня, защо реши да излезеш открито в подкрепа на протеста?

Защото ми писна от лицемерие. Хората нямат пари за хляб, а ние да се правим, че нищо не се случва? Не мога. Аз съм от този народ и няма как да съм срещу него.

– В бранша ти си една от малкото, които говорят. Защо другите мълчат?

Защото е по-удобно. Когато вечер пееш за 15 000 лв., когато рекламираш казина и взимаш лесни пари – тогава мълчанието е злато. Но това мълчание е срам.

– Обвиняваш ли директно колежките си?

Да, и то без притеснение. Как не ви е срам? Хората ви пълнят заведенията, дават последните си пари, а вие не смеете да застанете до тях, когато им е най-трудно.

Кой реално застана зад народа?

До колкото видях – само аз и Луна. Излязохме, казахме го ясно и застанахме с лицата си. Без ПР, без сценарий.

– Страх ли те е, че ще ти затворят врати?

Ако някой ми затвори врата, защото защитавам хората – значи тази врата никога не е била за мен. Аз не продавам гласа си за участие.

– Казината ли са най-големият проблем?

Един от тях. Не може да рекламираш хазарт, който унищожава семейства, и после да се правиш на „народна певица“. Това е подигравка.

– Как реагира публиката?

Хората ми пишат. Благодарят ми. Казват ми „Ваня, ти си една от нас“. Това за мен струва повече от всякакъв хонорар.

– Какво би казала на колежките си, ако са пред теб сега?

Погледнете се в огледалото. Попитайте се за кого пеете – за народа или за банковата си сметка.

– А към управляващите?

Народът се събуди. И този път няма да мълчи.

– Как искаш да те запомнят хората?

Като човек, който не се продаде. Като жена, която застана до народа си, когато другите избягаха.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...