Jump to content

Препоръчани коментари

преди 4 минути, Lelqtian каза:

Да на визираш Пресила, със мега хита "Смешно е"? Друга с такова заглавие няма????? 

Отделно на обложката на "Пази се от приятелки" се беше писала PreSlava :D 
То в коментарите някой й е писал, че е хубаво да го смени.

Пресила си беше отделно име,  но защо остана с една песен?

преди 9 минути, Mastikata каза:

Отделно на обложката на "Пази се от приятелки" се беше писала PreSlava :D 
То в коментарите някой й е писал, че е хубаво да го смени.

Петя Майкълджексъна пък какво общо има с ПреСлава или Пейчева????? 

Току що, Lelqtian каза:

Петя Майкълджексъна пък какво общо има с ПреСлава или Пейчева????? 

Искаме или не, Петя е с този псевдоним вече 21 години, че даже и името си е сменила като повечето й колежки. 

преди 35 минути, Lelqtian каза:

Друга не се сещам със този псевдоним, и продължавам да не виждам какъв ти е проблема с ПреСлава. 

За разлика от Гюр, тоя травестит може и да си е сменил пола, не съм се интересувал задълбочено дали е обърнала маркуча на яма. 

Объркващо е. Когато някой говори за Преслава, всеки ще си помисли за фолкаджийката. Също така, името може да подбуди смях в някои хора и да не я вземат насериозно заради него. Тези неща ще попречат на кариерата ѝ. Напълно разбирам, че иска да ползва истинското си име, но да използва и последното си и няма да има никакъв проблем, иначе хората ще я бъркат.

Редактирано от Qvor
преди 17 минути, Mastikata каза:

Искаме или не, Петя е с този псевдоним вече 21 години, че даже и името си е сменила като повечето й колежки. 

Майкъл Джексън вече не е между нас, нормално да си го смени след като няма да ги бъркат, въпреки че други инфлуенцърки с това заглавие не се сещам? 

Гледахте ли Андра при този ... съединител Венелин? Не разбрах защо трепереше така, особено в началото, бие на очи и то доста. Или не му е ОК отоплението , или тази е прекалено разголена, или май бяха и двете. Надявам се е било от студ а не от друго, защото ми се виждаше отново неадекватна.

Яко подпухнало и е лицето и 100-те тона грим няма да го прикрият, тя нито в клиповете, нито в снимките си мяза на себе си. Аха да си пуснеш "Топа,топа" и да решиш, че се е завърнала и като я погледнеш извън клипа - завръщането се отлага. Държи се странно, наистина е като на наркотици. И да вземе да каже, че няма проблеми с Цура Пеевска Дубайска? Сериозно? Уж държеше на истината и така нататък. 

Наистина изглежда като надрусана но е видно , че не е. По-скоро наистина има психични проблеми и то трябва да си малоумен да не ги видиш. 

Какво е общото между Бритни Спиърс и Андреа? Две руси легенди, почти неможещи да пеят, но направили революция в жанровете си (да, ясно е, че Бритни го е направила глобално, знам какво сравнявам), залезли от психични проблеми след определени случки в личния им живот. А, и Андреа е снимала някои кадри в двора на къщата в Маями на Бритни ("i wanna"), както и на един неин декор (не си спомням песента на Андреа, онова с водата и бялата стена, клипа на Britney беше Work Bitch).

Дано се вземе в ръце защото проблема не е в лицето и, ще се оправи, ами в главата и.

преди 43 минути, Lelqtian каза:

И от мен, аз плащам повече на месец за боксониера ... 

Аз направо се чувствам богаташ - в двустаен съм 🤣🤣🤣

преди 41 минути, DarkChild каза:

@asylum айде, имаш познати там, връзки. Намери една работа на Цурито, де. Дали ще е детегледачка, дали прислужница. Малко да си допълни сметката, че всичко много скъпо.

Аз набирам само квалифициран персонал - по-скоро бих могъл да назнача Счета, не и Цура. 

преди 41 минути, Mastikata каза:

Извинети

преди 17 минути, asylum каза:

Аз набирам само квалифициран персонал - по-скоро бих могъл да назнача Счета, не и Цура. 

Аз говоря неофициално. Клиентите или колегите нямат ли нужда от чистачка, перачка?

преди 1 минута, DarkChild каза:

Аз говоря неофициално. Клиентите или колегите нямат ли нужда от чистачка, перачка?

Не, няма добри препоръки и не знае чужди езици некадърницата! Тук още плачат по филипинките, които Кама ни открадна 💔

преди 25 минути, asylum каза:

Аз направо се чувствам богаташ - в двустаен съм 🤣🤣🤣

Извинети

Бях забравил за този дует, понеже ние си знаем "Смешно е", а имаше и народно песни, нали?

преди 7 минути, Emanuela.Carey каза:

@asylum Pepa night!

Едва ме нави!

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

Не я питайте глупости!

spacer.png

Днес се сетих за “Пламене” 🤣

преди 4 часа , Emanuela.Carey каза:

- има да каже само позитивни неща за Цветелина Янева, но никога не са си говорили

Биполярната ни кралица ❤️

spacer.png

преди 6 минути, Emanuela.Carey каза:

Биполярната ни кралица ❤️

spacer.png

Туй ко и откога е 🤣

преди 6 минути, asylum каза:

Туй ко и откога е 🤣

Май някъде около Ковид когато пускаше по 300 сторита на ден

DJENA
Честит Никулден на всички именици и празнуващи днес! Гледайте ме точно в 16:00 ч. по БТВ в предаването Coolt при невероятната Петя Дикова! Ще ви споделя голяма за мен новина! Ще има изненади по две! 🫶♥️
iiK7JO5Tdy7AzrN2ael16zwOMAZi-RMktHp9yUfMZnXuERcqe3G0FxiCySlIiwoBwpfPFjqVHZXJVA=s800-rw-nd-v1
Djena lubof moja iskam te ❤❤❤❤❤❤🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Май някъде около Ковид когато пускаше по 300 сторита на ден

То при нея все още е ковид

преди 11 часа , Mastikata каза:

Снимка от "Не се извинявам" и сигурно 13-14 ПОЗНАТИ песни, ако е решила да участват дуетите със Симона или Деси Слава.
Иначе аз си имам любими песни от тоя албум. Хулигани, Пияни нощи, Не е любов и Откачено влюбени. Като под "Не е любов" визирам първата версия, а не това кръчмарско нещо от 2023 година. Димитров казал, че била малка тогава..... Малка на 23 години..... Айде, бе! То хората направиха хит първата версия. За втората, просто един бонус хубавата песен да получи видео.

Не се прави! Това ти е любиматаа песен от тоз албум :D

преди 11 часа , Lelqtian каза:

поне е спряла да копира Гюр, и е заприличала на жена. от друга раса, но все пак жена.

image.png.5280071f0cbd81f13f3dbabb0edf6417.pngimage.png.2ef9b127197309c6b6d5ebaea5a47c76.png

итс дъ сейм пикчър. 

АААААААААААААААААААААААА нЕ! Гюр няма разстояние между предните два зъба, колкото прохода на тунел "Витиня". Гюр гледа съблазнително, а Дженция все едно има запек.

преди 11 часа , DarkChild каза:

В нещо такова живее Цура. Снимка от апартамент в комплекса

MAPS.APP.GOO.GL

461583342.jpg?k=5a88a205baea6d9faaa9b196

по-скоро това.

преди 10 часа , alisali1234 каза:

(не си спомням песента на Андреа, онова с водата и бялата стена, клипа на Britney беше Work Bitch).

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...