Jump to content

Препоръчани коментари

преди 1 минута, asylum каза:

Ши из Грани Дънна

Това Той съм го чул точно  2 пъти. Супер тъпа и прехвалена песен със смотан текст. На това съществено само "Такава" ме кефи. И "Дисниленд" до някъде. Ама като цяло тая бабуретка и за естрадата, не за чалгата.

преди 1 час, FitkataSlimTea каза:

Това Той съм го чул точно  2 пъти. Супер тъпа и прехвалена песен със смотан текст. На това съществено само "Такава" ме кефи. И "Дисниленд" до някъде. Ама като цяло тая бабуретка и за естрадата, не за чалгата.

дори си залепи главата на преслава, но това не попречи да е флоп again

Фън Факт: На "бездарницата" Галош и Преслава "с изгубения глас" концертите им се монтираха за месец и половина и още в същата година бяха излъчени по телевизията, а на "кралицата" Глория с непомръдналия глас и трябваха 8 месеца, за да ни сервира концерта си, който бе монтиран ужасно.

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Галин най-после си изживява фантазиите

spacer.png

Яша, Гейлине!

преди 2 часа , FitkataSlimTea каза:

Иронично е, че единствената нейна песен, която съм слушал, е в дует с Кирил:

преди 18 минути, Andrew Cunanan. каза:

Фън Факт: На "бездарницата" Галош и Преслава "с изгубения глас" концертите им се монтираха за месец и половина и още в същата година бяха излъчени по телевизията, а на "кралицата" Глория с непомръдналия глас и трябваха 8 месеца, за да ни сервира концерта си, който бе монтиран ужасно.

Гюр е 

Spoiler

преди 1 час, asylum каза:

Яша, Гейлине!

Ироничн

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Галин най-после си изживява фантазиите

spacer.png

Покажи скрито съдържание

Много несериозно е хванал ръката му с 3 пръста :D 

Казаха, че Галена е трябвало да започне концерта си във ваната. 😮

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Нейният е сниман на лента. Отнема време да се реже и лепи.

преди 3 часа , asylum каза:

Яша, Гейлине!

Иронично е, че единствената нейна песен, която съм слушал, е в дует с Кирил:

Гюр е 

Свий скритото съдържание

Тоя Кирил 10-тина пъти съм го виждал в МОЛ Сердика, как е ввъзможно да е 1.20 м и с джуки като плеймейтка и анорексиччен в тялото, с тая визия никога няма да стане по-известен от колкото в родния си клозет на двора.

преди 13 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Казаха, че Галена е трябвало да започне концерта си във ваната. 😮

тая е много демоде и пълна кръгла 0 като журналист.

преди 42 минути, Andrew Cunanan. каза:

Тоя Кирил 10-тина пъти съм го виждал в МОЛ Сердика, как е ввъзможно да е 1.20 м и с джуки като плеймейтка и анорексиччен в тялото, с тая визия никога няма да стане по-известен от колкото в родния си клозет на двора.

У социалките е мускуляга. 

преди 40 минути, Andrew Cunanan. каза:

тая е много демоде и пълна кръгла 0 като журналист.

Пълно копие на тиранозавъра Гюр. 

WWW.FACEBOOK.COM

Поп-фолк сензацията Ваня Великова отново е във вихъра на светлините! Звездата стартира активния си сезон и тръгна по участия в цялата...

После ще кажете, че и Аня била крайно зле. Още си има нейната популярност, просто трябва да спре да прави тъпи песни.

преди 7 минути, Emanuela.Carey каза:

После ще кажете, че и Аня била крайно зле. Още си има нейната популярност, просто трябва да спре да прави тъпи песни.

Коя беше таз песна?

Иначе при Аня и Кама е въпрос на един хит да се върнат в топ 5. Тук всички биват отписани след няколко флопа, но реалността е друга - обичани са. 

image.png.dc7a0815ccada07fd2edd4268e9eba25.png

най-големият флоп на Джуди евър. Бащата ан Паола да вади кредитните карти и да започва да пазари гледания.

преди 6 минути, Emanuela.Carey каза:

А я сочехме за провал… 

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

image.png.dc7a0815ccada07fd2edd4268e9eba25.png

най-големият флоп на Джуди евър. Бащата ан Паола да вади кредитните карти и да започва да пазари гледания.

Обратното. Най-големият провал на Паолина! Джуна е проклятие - до вчера лапето правеше милиони, а сега феновете я бойкотираха и казаха своето твърдо Не! на дуета с Делиорманската везирка/ходжа/имам/Принц Аладин Аман-аман/Туроваве ака Горкото момиче/Кучеядката.

преди 28 минути, asylum каза:

Коя беше таз песна?

Иначе при Аня и Кама е въпрос на един хит да се върнат в топ 5. Тук всички биват отписани след няколко флопа, но реалността е друга - обичани са. 

Искам Кама да забие хит с магнитуда на "Името ти" само за да видя как ще се пикае газ тук

преди 18 минути, asylum каза:

А я сочехме за провал… 

Обратното. Най-големият провал на Паолина! Джуна е проклятие - до вчера лапето правеше милиони, а сега феновете я бойкотираха и казаха своето твърдо Не! на дуета с Делиорманската везирка/ходжа/имам/Принц Аладин Аман-аман/Туроваве ака Горкото момиче/Кучеядката.

чакаме Паола да я треснат хормоните и да направи секси хит(след като си сложи ц*ци и джуки) с 

преди 6 часа , Andrew Cunanan. каза:

дори си залепи главата на преслава, но това не попречи да е флоп again

Хубаво е, че й е фенка. Много вдетинена ще излезе. Вместо да слуша Моцарт и Бетовен, тя е взела главата на идолката на малки и големи, но не и на дърти като нея. Нищо! Прощаваме й, за дето поне вкус има!

От 21.11.2025 г. от 16:39, Karma93 каза:

Токича е обявил кастинг, а Людмил си е изтрил постовете в социалните мрежи 

Людмила си е намерила фетишист или на Токича са му омръзнали крака? Въпроси, въпроси ... 

преди 36 минути, Andrew Cunanan. каза:

Искам Кама да забие хит с магнитуда на "Името ти" само за да видя как ще се пикае газ тук

А дали

От 21.11.2025 г. от 17:37, FitkataSlimTea каза:

Да си бие шута от пеенето изобщо..... Най-добре да започне да рекламира или продава матраци, спални комплекти или пижами. Ленивец

Той това прави, но си в грешка в стоката която да рекламира Людмила. Може да пласира джапанки, лак за нокти, нокторезачки, салон за педикюрни услуги, не е задължително да е една дума ;) 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...