Mr. Greshen Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 А защо албумът АЗ е бил тотално игнориран на концерта? От него е изпята май само С кое право. Можеше да изпее Неудобни въпроси и За пари вместо Играй и Запалка и Спри ме вместо МамаУраган. И също как така не е качила Меди? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 4 минути, Mr. Greshen каза: А защо албумът АЗ е бил тотално игнориран на концерта? От него е изпята май само С кое право. Можеше да изпее Неудобни въпроси и За пари вместо Играй и Запалка и Спри ме вместо МамаУраган. И може би Името ти нямаше място в подбора. И също как така не е качила Меди? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 25 минути, Mr. Greshen каза: А защо албумът АЗ е бил тотално игнориран на концерта? От него е изпята май само С кое право. Можеше да изпее Неудобни въпроси и За пари вместо Играй и Запалка и Спри ме вместо МамаУраган. И също как така не е качила Меди? Защото все пак за нея е по-добре да си промотира и по-новите песни от последния албум. МамаУраган е доста масово харесвана песен, така че нормално да не я пропусне. Според мен е по-известна от Спри ме. Според мен най-големият пропуск беше, че не изпяха Живей с Преслава. Това беше една от най-чаканите дуетни песни за концерта. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 34 минути, Mr. Greshen каза: А защо албумът АЗ е бил тотално игнориран на концерта? От него е изпята май само С кое право. Можеше да изпее Неудобни въпроси и За пари вместо Играй и Запалка и Спри ме вместо МамаУраган. И също как така не е качила Меди? За Неудобни въпроси и мен ме е яд,защото си е тотален ретро хит. А Меди и Саби просто бяха с нас с @fengergana зад кулисите. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 От 9.11.2025 г. от 13:22, Thecranfan каза: Какво се случва с Петя? Тук е цвете, виж я в гримьорната: 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 Изискваме и тази хитачка на следващия концерт + След раздялата 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 3 минути, Runevski каза: Тук е цвете, виж я в гримьорната: Най-голямата и грешка 2019г! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 Същата година в която направи онова, което и уби кариерата в голям процент, само 4 месеца преди това в тази песен не знам дали в друг клип е била по-красива... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 Боже за първи път виждам тази снимка, тук тя ли е изобщо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 58 минути, Mr. Greshen каза: А защо албумът АЗ е бил тотално игнориран на концерта? От него е изпята май само С кое право. Можеше да изпее Неудобни въпроси и За пари вместо Играй и Запалка и Спри ме вместо МамаУраган. И също как така не е качила Меди? Как без Играй? Буквално вдигна цянлата зала тази песен. Гледай какво става. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 10 минути, DanielPiliov каза: Боже за първи път виждам тази снимка, тук тя ли е изобщо? Юни 2019, първата снимка след операцията. Как си изпуснал точно тази? На колко си? 😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 Току що, Willy каза: Юни 2019, първата снимка след операцията. Как си изпуснал точно тази? На колко си? 😁 На 19, ама прослушах чалга от дуетите на Денис и Емилия 2019, тоест тамън съм навлизал в тоя жанр. А Преслава я заобичах чак като пусна машъпа, не го спирах по цял ден и оттам вече ми е любимка. Даже аз 2020 реално на Преслава знаех само машъпа, Пиян, Ганевите от 2017-2018 и това хахах. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 24 минути, DanielPiliov каза: Боже за първи път виждам тази снимка, тук тя ли е изобщо? Легендарна снимка, която разтърси държавата за няколко часа!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 2 часа , Mr. Greshen каза: А защо албумът АЗ е бил тотално игнориран на концерта? От него е изпята май само С кое право. Можеше да изпее Неудобни въпроси и За пари вместо Играй и Запалка и Спри ме вместо МамаУраган. И също как така не е качила Меди? От Аз почти нищо не се помни. Спри ме не е от албума. преди 1 час, DanielPiliov каза: Боже за първи път виждам тази снимка, тук тя ли е изобщо? Това е Галена. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Според мен най-големият пропуск беше, че не изпяха Живей с Преслава. Това беше една от най-чаканите дуетни песни за концерта. Напротив, щеше да стане банално пак с тая песен. Нали я изпяха миналата година, Бутилка си беше топ изборът, вдигна всички на крака. По темата за Меди - от всички гости само той и Десита не са станали нито веднъж на крака по време на концерта да я уважат, заслужено не е пял с нея. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 11 минути, asylum каза: Това е Галена. Или Емилия. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 Любимата ми песен тази година продължава да мачка! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 Казват, че носът расте до края на живота... дали към 60, Пепи пиг няма да си възстанови старата визия? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 Кой купува гледания? Мхм или е набила реклама 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 23 минути, Danger. каза: Напротив, щеше да стане банално пак с тая песен. Нали я изпяха миналата година, Бутилка си беше топ изборът, вдигна всички на крака. За Бутилка е ясно - още миналата година се оплакваха, че Преслава не е изкарала Борис Дали на сцената да я изпеят. Но Живей колкото и да е станала банална си е емблема. Тя и Кама постоянно пееше Луда по Тебе по концерти на Пайнер, но хората си я чакаха. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 36 минути, Danger. каза: По темата за Меди - от всички гости само той и Десита не са станали нито веднъж на крака по време на концерта да я уважат, заслужено не е пял с нея. Ох, и това ли се дебне вече? 🤣сякаш не могат да се насладят седнали 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 10 минути, Emanuela.Carey каза: За Бутилка е ясно - още миналата година се оплакваха, че Преслава не е изкарала Борис Дали на сцената да я изпеят. Но Живей колкото и да е станала банална си е емблема. Тя и Кама постоянно пееше Луда по Тебе по концерти на Пайнер, но хората си я чакаха. Повярвай, че абсолютно никой не очакваше да изпеят Живей. Особено не и когато пуснаха нов дует дни преди концерта. За Бутилка аз писах още като обявиха концерта, че този път идва и нейният ред. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 Galena (@galena1) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 1,363 likes, 20 comments - galena1 on November 11, 2025: "Деси, благодаря ти за споделената сцена и обичта, която носиш! Толкова е лесно, когато талантът и сърцето вървят заедно. Благодаря, че сподели тази ЕУФОРИЯ с мен и моята публика! ❤️ @desislavaofficial". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 От баладите това се превръща в модерна класика. Страшен прием имаше. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 1 час, Danger. каза: Напротив, щеше да стане банално пак с тая песен. Нали я изпяха миналата година, Бутилка си беше топ изборът, вдигна всички на крака. По темата за Меди - от всички гости само той и Десита не са станали нито веднъж на крака по време на концерта да я уважат, заслужено не е пял с нея. И сега раздава покани за да покаже, че и той може да напълни зала. А истината е, че една НДК няма да напълни сам, ако не върти циганските номера. Нито има хитове, нито е национална звезда. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.