Jump to content

Поп-фолк скандали (ноември, 2025)

Препоръчани коментари

преди 3 минути, FikLena каза:

Невиждано до сега сцена в България!. Уникален ЛЕД ЕКРАН ! 

20251108_213313.jpg

По-добре покажи как се е спуснала от тавана като таласъм.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Administrator каза:

По-добре покажи как се е спуснала от тавана като таласъм.

WWW.FACEBOOK.COM

Галена пее и лети

Сега доволен ли си? (както би казала Глория) 🤣

Сподели в други сайтове

Този Администратор Мелето ли е? Аз лично не се сещам за друг мазохист,който уж не харесва нещо,а го е коментирал цяла вечер като гледам. Заедно с другите двама новопоявили се не мисля че имате право на мнение при положение че нито сте дали пари за билет,нито нищо.

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Концерта е як, хейтите излишно. Аутфити, сцена, декори - всичко е изпипано. Никой не е очаквал, че ще пее 2 часа на живо като Уитни Хюстън и все пак се постара доста въпреки състоянието на гласа ѝ.

В социалките всички възхваляват шоуто и публиката се кефи на макс.

Единственото което не разбрах е защо Азис пя на плейбек, като уж е най-можещия певец.

нали беше много отворена като казах че Малина трябва да е на концерта??? Пак се оказах права и те изядох с парцалите!!!!

Сподели в други сайтове

абсолютно неуважение към публиката е да "пееш" на плейбек и то при положение, че всеки от тях е дал по 100 лв за билети. Само в България хората са толкова безумно прости за да дават пари за едно НИЩО

Сподели в други сайтове

и не знам защо масово се смята, че Азис е някакъв мега, гига уникален певец при положение, че единственото което прави е да вие все едно е в джамия

Сподели в други сайтове

преди 30 минути, FitkataSlimTea каза:
WWW.FACEBOOK.COM

Галена пее и лети

Сега доволен ли си? (както би казала Глория) 🤣

Тук изглежда най-добре, но като гледам отива към тавана, а не слиза от него :D Мисля че тази част е най-интересната от целия концерт. Жалко че целият концерт не беше в тази стилистика и тип шоу, а беше превърнат в сбирнщайн на дуетни половинки + клубно участие. 3 часа мъка. Ако седеше увиснала 3 часа, статична, щеше да е по-интересно от сътвореното след първите 5 минути.

Сподели в други сайтове

Определено беше на много високо ниво, на мен ми хареса. Да факт, ефекти, идеи, сценографията и всичко останало без пеене водеше, но то беше ясно. Но ако трябва да съм искрен, не защото съм фен на Преслава, на нейният концерт беше друго, публиката там беше друга просто!

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, xroflx9 каза:

Този Администратор Мелето ли е? Аз лично не се сещам за друг мазохист,който уж не харесва нещо,а го е коментирал цяла вечер като гледам. Заедно с другите двама новопоявили се не мисля че имате право на мнение при положение че нито сте дали пари за билет,нито нищо.

нали беше много отворена като казах че Малина трябва да е на концерта??? Пак се оказах права и те изядох с парцалите!!!!

Всеки има право на мнение. По твоята логика да не обсъждаме. Само да си шерваме песни на Магноля и Малина.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Administrator каза:

Тук изглежда най-добре, но като гледам отива към тавана, а не слиза от него :D Мисля че тази част е най-интересната от целия концерт. Жалко че целият концерт не беше в тази стилистика и тип шоу, а беше превърнат в сбирнщайн на дуетни половинки + клубно участие. 3 часа мъка. Ако седеше увиснала 3 часа, статична, щеше да е по-интересно от сътвореното след първите 5 минути.

Аз много приятно се изненадах от това, че се е сетила за първата си песен "Можеш ли". А иначе май е открила с "Тихо ми пази". Не знам тази част на 22:22 кога точно е била.
Дуети с Преслава, Янева, Деси Слава и Азис? С друг още пяла ли е? Фики?

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DanielPiliov каза:

Определено беше на много високо ниво, на мен ми хареса. Да факт, ефекти, идеи, сценографията и всичко останало без пеене водеше, но то беше ясно. Но ако трябва да съм искрен, не защото съм фен на Преслава, на нейният концерт беше друго, публиката там беше друга просто!

Какво й имаше на публиката? В смисъл защо си на това мнение? Не е била толкова екзалтирана или?

преди 1 минута, FitkataSlimTea каза:

Аз много приятно се изненадах от това, че се е сетила за първата си песен "Можеш ли". А иначе май е открила с "Тихо ми пази". Не знам тази част на 22:22 кога точно е била.

Моля? Пяла е Можеш ли? 

Нали беше изтрила 2003 от кариерата си?

Сподели в други сайтове

Току що, Administrator каза:

Какво й имаше на публиката? В смисъл защо си на това мнение? Не е била толкова екзалтирана или?

Моля? Пяла е Можеш ли? 

Нали беше изтрила 2003 от кариерата си?

Да, изпяла е и "Можеш ли". ❤️ На едно место даже бяха качили малко от изпълнението.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, FitkataSlimTea каза:

Откри с Пак ли.

Фики пя, Малина, Борис Дали, DJ Дамян.

Концерта беше много дълъг. 2ч - 2ч:30 мин щеше да е идеален.

Изпя доста хитове. Залата гръмна по-силно на Янева отколкото на Азис и Преслава взети заедно, не знам защо

Сподели в други сайтове

Току що, Olay каза:

Откри с Пак ли.

Фики пя, Малина, Борис Дали, DJ Дамян.

Концерта беше много дълъг. 2ч - 2ч:30 мин щеше да е идеален.

Изпя доста хитове. Залата гръмна по-силно на Янева отколкото на Азис и Преслава взети заедно, не знам защо

Просто Янева не се появява никъде - от една страна може и това да е, а и дуетите й с нея лично на мен най-много ми харесват, най-вече "Пей, сърце" и "Все по живота". 

Сподели в други сайтове

Като цяло концерта беше супер, браво на екипа й. Единствено бих намалил продължителността на концерта, срамота е да е близо 4 часа и да няма "Спри ме" или "Пантера", а да пее някакви пълнежи.

Браво също че нямаше много миксове а залагаше на цели песни.

Частта с малката сцена и акапелните и акустичните версии на старите песни беше добре измислено. Разделянето на концерти на различни сегменти с интро клипчета беше добре измислено.

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Administrator каза:

Всеки който беше там може да потвърди, публиката при Преслава си късаше гърлото, тук не беше същото.

Иначе залата гръмна най-много при Янева.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, DanielPiliov каза:

Всеки който беше там може да потвърди, публиката при Преслава си късаше гърлото, тук не беше същото.

Иначе залата гръмна най-много при Янева.

Е, на самата Галена не гръмнаха ли? Пак ли не успя да омагьоса публиката?

Тази голяма сцена винаги е била препъни камък. 

Може Пеевски да е платил на половината публика да изригне на бившата :D 

Сподели в други сайтове

В едно съм сигурен обаче след концерта вече, не ме нападайте, не ги деля, не искам да правя скандали и тем подобни.

Но Преслава няма бутане да знаете, съвсем честно го споделям, ще минат още няколко години ще си проличи повече. Мисля че малко хора ще ме разберат, но говорим все пак за музика.🙂

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, DanielPiliov каза:

В едно съм сигурен обаче след концерта вече, не ме нападайте, не ги деля, не искам да правя скандали и тем подобни.

Но Преслава няма бутане да знаете, съвсем честно го споделям, ще минат още няколко години ще си проличи повече. Мисля че малко хора ще ме разберат, но говорим все пак за музика.🙂

image.png.8e7448adbbaf5267309da513ddde0d89.png

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Olay каза:

image.png.8e7448adbbaf5267309da513ddde0d89.png

Е, песента с Преслава е на два-три дни, а останалите песни като Мой, Пей, сърце, Кой и песните с Азис са доста стабилни.

Сподели в други сайтове

Уникално лазерно шоу!

Същото шоу в Лас Вегас – Сапфир! И после ще ми кажете, че не било световно ниво?!“

WWW.INSTAGRAM.COM

1,062 likes, 6 comments - livemktinsights on October 26, 2025: "LASER IMMERSION AT THE SPHERE Architecture meets technology in a 360° illusion where...

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Emanuela.Carey каза:

Обаче и Цура вдигна публиката с Питаш ли Ме и звучеше много добре на живо. Дали пък няма да вземе да се прежали и тя за един концерт?

И какво ще пее на този концерт? По-добре да ни раздаде малко Версачета и Шанели

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...