Jump to content

Поп-фолк скандали (ноември, 2025)

Препоръчани коментари

преди 1 минута, user_169416 каза:

Много жалко. Преслава например си изпя всичко от началото на кариерата, даже изненада с някои позабравени песни, които никой не очакваше да чуе - "Умирам" и други.

Ако не е свършил още може да ги пее накрая? Въпреки че става доста дълъг котцерт

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, user_169416 каза:

Много жалко. Преслава например си изпя всичко от началото на кариерата, даже изненада с някои позабравени песни, които никой не очакваше да чуе - "Умирам" и други.

Кума Лиса чете форума и видя нагласите в темата - възползва се. 

Сподели в други сайтове

Оставам с впечатлението за доста хаотичен концерт и без някаква ясна визия или концепция, а по принцип Галена (и по-точно екипите с които работи) изпипват тези неща. Отделните блокове са пълна мешавица - вместо да има блок с ретро, с балади, с кючеци и т.н.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, GSA каза:

Защо оставя гостите да пеят по 1-2 песни? По един дует и чао - хората са там, за да чуят нейните песни… Тони Стораро 2.0

Щото БТВ нямаше да й купят концерта ако пееше само тя. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, GSA каза:

Защо оставя гостите да пеят по 1-2 песни? По един дует и чао - хората са там, за да чуят нейните песни… Тони Стораро 2.0

Ами това са новите сборни концерти без Планета - един водещ изпълнител и много други, излизащи за по 1-2 песни, както на Ивана “Добра среща, приятели”. 
До това водят преобладаващите дуети през последните години. Малцина имат силни самостоятелни песни.

Сподели в други сайтове

Току що, pinkprincess каза:

Пя Можеш ли, Душата ми крещи, Утешителна награда, Лоша ли съм, С кое право, Дай ми

Пак е нещо. За някои от тези песни не очаквах да ги включи.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Administrator каза:

Щото БТВ нямаше да й купят концерта ако пееше само тя. 

Да, ама след видяното дали ще го пуснат на нова година? След фиаското с Венета, още един провал.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, pinkprincess каза:

Пя Можеш ли, Душата ми крещи, Утешителна награда, Лоша ли съм, С кое право, Дай ми

Йес! Резачки.

Баладите са бозави, обаче.

преди 1 минута, DarkChild каза:

Да, ама след видяното дали ще го пуснат на нова година? След фиаското с Венета, още един провал.

Може да викнат Вегета да води новогодишната програма 🤣

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, user_169416 каза:

Оставам с впечатлението за доста хаотичен концерт и без някаква ясна визия или концепция, а по принцип Галена (и по-точно екипите с които работи) изпипват тези неща. Отделните блокове са пълна мешавица - вместо да има блок с ретро, с балади, с кючеци и т.н.

По-яка концепция щеше да е феновете да си поръчват песните на диджея или чрез мобилни устройства 🤣щеше да има елемент на изненада

Сподели в други сайтове

Концерта е як, хейтите излишно. Аутфити, сцена, декори - всичко е изпипано. Никой не е очаквал, че ще пее 2 часа на живо като Уитни Хюстън и все пак се постара доста въпреки състоянието на гласа ѝ.

В социалките всички възхваляват шоуто и публиката се кефи на макс.

Единственото което не разбрах е защо Азис пя на плейбек, като уж е най-можещия певец.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DarkChild каза:

Щом го снимат, значи ще вече са го купили. Но пък могат да я отрежат, очаквам 50-60% да са нейни песни.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Концерта е як, хейтите излишно. Аутфити, сцена, декори - всичко е изпипано. Никой не е очаквал, че ще пее 2 часа на живо като Уитни Хюстън и все пак се постара въпреки състоянието на гласа ѝ.

Единственото което не разбрах е защо Азис пя на плейбек, като уж е най-можещия певец.

Щом се кефят, значи това е нивото. Така да си продължава.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Концерта е як, хейтите излишно. Аутфити, сцена, декори - всичко е изпипано. Никой не е очаквал, че ще пее 2 часа на живо като Уитни Хюстън и все пак се постара доста въпреки състоянието на гласа ѝ.

Щото Азис е мързелива и надута пачъ. От години е на плейбек. И на своя концерт очаквам да плейбечи.

Харесаха ми декорите на Хаваната. Според мен телефоните не показват добре сцената и залата. Ще видим професионалното заснемане.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

Просто подготвяш почвата за твоята догодина.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, koskicha0 каза:

кои песни е изпълнила от албумите След 12 и Официално забранен?

Дяволът ме кара

Мой

Лоша ли съм

На две големи

Тихо ми пази

Дозата сигурно е в този блок.

От След 12, които писах

Сподели в други сайтове

преди 1 час , asylum каза:

Демек приказва между песните ли? Ако да, ужас! Тя така си прецака приема на един планетянски концерт.

Иначе кога да и чуеш гласа? Щом още от откриването е пуснала плейбека ... 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, DarkChild каза:

Тя поне да имаше дар слово, а знаем, че каканиже като заекващ първолак.

Първолаците май ще те разходят до съдебната зала за това сравнение. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:
WWW.FACEBOOK.COM

Галена и Малина и “Мой” взривяват Арена 8888 сега!❤️‍🔥 Концерт | 💜EUPHORIA💜- 08.11.2025 | АРЕНА 8888

Добре че е дъртия Малинаж да раздвижи залата и да Гален най-накрая да се нагласи като драг кралицата, която всъщност е. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...