Qvor Публикувано Четвъртък в 18:56 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 18:56 (редактирано) преди 8 минути, pacho каза: Много яки ударни и отствирът също, ама Румяна как кълне.... И с тази кожа, дето е облечена и прави някакви странни движения с ръцете, а отзад пещерни дупки дават. Много хорър. ☠️ Аз исках да кажа, че самата песен звучи зловещо, но клипът като го гледам също е зловещ, заради нещата, които спомена и заради начина, по който се усмихва, докато кълне. Но можеше да го направят и още по-зловещ! Иначе и аз мисля, че аранжиментът на тази песен е много як и допринася за страховитото звучене на песента. Редактирано Четвъртък в 19:01 от Qvor 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Четвъртък в 18:58 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 18:58 Тоя става да ми причини щета! Предварително му се прощава! 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Четвъртък в 19:02 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 19:02 преди 3 минути, Qvor каза: Аз исках да кажа, че самата песен звучи зловещо, но клипът като го гледам също е зловещ, зарди нещата, които спомена и заради начина, по който се усмихва, докато кълне. Но можеше да го направят и още по-зловещ! Иначе и аз мисля, че аранжиментът на тази песен е много як и допринася за страховитото звучене на песента. тази е много по-зловеща, аранжиментът е дело на поп гуруто - Мага. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Qvor Публикувано Четвъртък в 19:06 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 19:06 (редактирано) преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: тази е много по-зловеща, аранжиментът е дело на поп гуруто - Мага. И тази е страховита, но по-скоро драматична. Другата все пак е по-зловеща според мен. Иначе някой знае ли кой е оригиналът на "Ден след ден"? Редактирано Четвъртък в 19:08 от Qvor 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано Четвъртък в 19:40 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 19:40 преди 2 часа , asylum каза: Ходещите на концерти го знаят това, но е добре, че просветлява по-простите фенове. Добра идея е това за без цветята. Каква е тая кауза Нощ на ангели? Шоуто се очаква да е на ниво. Дано да не е крадено. Откъде да знаят, за първи път са на концерт Нош на ангели... само да кажем, че така или иначе никой не купува и подарява цветя, изключвам естрадните стада. Та, въобще как им дойде наум да го споменат. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Четвъртък в 20:26 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 20:26 преди 45 минути, Administrator каза: Откъде да знаят, за първи път са на концерт Нош на ангели... само да кажем, че така или иначе никой не купува и подарява цветя, изключвам естрадните стада. Та, въобще как им дойде наум да го споменат. За всеки случай. Сто про щяха да допуснат букетоподарявашите на сцената като едно време 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Четвъртък в 21:23 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 21:23 Новия хит се задава от приятелката на Тоца 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Четвъртък в 22:21 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 22:21 Песента на Галена и Преслава е с над 5000 клипа в тик ток само за 1 ден… Аудиторията направи няколко тренда с нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Четвъртък в 23:08 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 23:08 преди 45 минути, DanielPiliov каза: Песента на Галена и Преслава е с над 5000 клипа в тик ток само за 1 ден… Аудиторията направи няколко тренда с нея. Виж гледанията на поста в инста! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано вчера в 01:07 Report Сподели Публикувано вчера в 01:07 преди 8 часа , asylum каза: Ето го неземният ви хит: 15 хил. гледания · 153 реакции | Андреа | Меринджей WWW.FACEBOOK.COM Андреа Хит хореография > Хелоу @Kitty Или просто са същите "танцьорки" от "две драг кралици пеят"? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано вчера в 01:11 Report Сподели Публикувано вчера в 01:11 преди 6 часа , Karma93 каза: 1. Вземи си дъждобран 2. Иди с 5 ката туники вместо с яке 3. Чадъра ще го събере в задния ... ъъъ ... джоб? примерно Може да дава 70 стотинки, от 1ви януари 1 евро, в машината за кафе, а се стиска да даде някви кинти там за гардероб и да не мисли глупости две седмици предварително и да си развали кефа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано вчера в 07:49 Report Сподели Публикувано вчера в 07:49 Днес го дават цял ден да вали и Коце ще идва в Бургас. Но вали, не вали, аз ще отида да го видя. И само часове след участието му ще съм на работа първи работен ден. Но за Коце си заслужава да не спа. Не мога да го пропусна този готин мъж. ❤️ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано вчера в 08:54 Report Сподели Публикувано вчера в 08:54 преди 1 час, Sunlight каза: Днес го дават цял ден да вали и Коце ще идва в Бургас. Но вали, не вали, аз ще отида да го видя. И само часове след участието му ще съм на работа първи работен ден. Но за Коце си заслужава да не спа. Не мога да го пропусна този готин мъж. ❤️ Ще пропуснеш ли Еуфориятa?! 🥲 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано вчера в 09:20 Report Сподели Публикувано вчера в 09:20 преди 25 минути, Willy каза: Ще пропуснеш ли Еуфориятa?! 🥲 За Галена няма да ходя. Ако Коце нямаше концерт в Арената, може би щях ама той обяви концерта и ще ходя на неговия догодина. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано вчера в 09:51 Report Сподели Публикувано вчера в 09:51 преди 30 минути, Sunlight каза: За Галена няма да ходя. Ако Коце нямаше концерт в Арената, може би щях ама той обяви концерта и ще ходя на неговия догодина. Мисля, че няма да продаде залата и се надявам да е поканил Райна, защото ако не беше тя той нямаше да е това, което е. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано вчера в 09:58 Report Сподели Публикувано вчера в 09:58 преди 6 минути, stereoto_ каза: Мисля, че няма да продаде залата и се надявам да е поканил Райна, защото ако не беше тя той нямаше да е това, което е. Райна няма да е на концерта. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано вчера в 11:12 Report Сподели Публикувано вчера в 11:12 Search: Ivayla transexual 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано вчера в 11:56 Report Сподели Публикувано вчера в 11:56 Галош по KCN Music 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано вчера в 12:02 Report Сподели Публикувано вчера в 12:02 преди 2 часа , stereoto_ каза: Мисля, че няма да продаде залата и се надявам да е поканил Райна, защото ако не беше тя той нямаше да е това, което е. Още една причина да не харесвам мънкащата истеричка. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано вчера в 12:37 Report Сподели Публикувано вчера в 12:37 Заиграла се е 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано вчера в 13:11 Report Сподели Публикувано вчера в 13:11 преди 34 минути, Emanuela.Carey каза: Заиграла се е С фотошопа 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано вчера в 14:00 Report Сподели Публикувано вчера в 14:00 Цицич май го няма нещо Заключена зала и излъгани фенове: Стотици измамени с фалшив концерт на Миле Китич в Габрово - bTV Новините BTVNOVINITE.BG Организаторът на концерта на сръбската звезда е изчезнал Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 14:35 Report Сподели Публикувано вчера в 14:35 преди 6 часа , Sunlight каза: Днес го дават цял ден да вали и Коце ще идва в Бургас. Но вали, не вали, аз ще отида да го видя. И само часове след участието му ще съм на работа първи работен ден. Но за Коце си заслужава да не спа. Не мога да го пропусна този готин мъж. ❤️ Ето това е истински фен! Фиклена да се учи от теб! преди 4 часа , stereoto_ каза: Мисля, че няма да продаде залата и се надявам да е поканил Райна, защото ако не беше тя той нямаше да е това, което е. Той си имаше мегахитове, преди да се сгаджоса с Райние. После 1-2 направи. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 14:40 Report Сподели Публикувано вчера в 14:40 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано вчера в 14:56 Report Сподели Публикувано вчера в 14:56 преди 55 минути, FolkEmpire каза: Цицич май го няма нещо Заключена зала и излъгани фенове: Стотици измамени с фалшив концерт на Миле Китич в Габрово - bTV Новините BTVNOVINITE.BG Организаторът на концерта на сръбската звезда е изчезнал Лузъри. Малко им е 🤣 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.